Προς το περιεχόμενο

Λεκέδες από γάτο (ναι, σωστά διαβάζετε) σε μεταλλικό χρώμα.

Πέτρος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε περίπτωση που τον βλέπεις τον γάτο την ημέρα κυνήγησε τον για κάποια μέτρα (όχι απλά ουστ). Κάνε αυτό μία δύο φορές και θα καταλάβει ότι στο συγκεκριμένο σημείο κινδυνεύει και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποχωρήσει. Αν κάποιος όμως στην γειτονιά του δίνει φαγητό τότε τσάμπα το κυνηγητό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, haris_216 είπε

Η προφανής (κατ' εμέ) σκέψη του να αλλάξεις θέση στάθμευσης για καμιά βδομάδα μπας και "βολευτεί" αλλού δεν παίζει; 

Mέσα στην πιλοτή το βάζω, δεν θέλω να το αφήσω έξω. Άσε που μόλις το επιστρέψω μάλλον θα τον ξαναδεχτούμε.

12 ώρες πριν, liakinen είπε

Σε περίπτωση που τον βλέπεις τον γάτο την ημέρα κυνήγησε τον για κάποια μέτρα (όχι απλά ουστ). Κάνε αυτό μία δύο φορές και θα καταλάβει ότι στο συγκεκριμένο σημείο κινδυνεύει και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποχωρήσει. Αν κάποιος όμως στην γειτονιά του δίνει φαγητό τότε τσάμπα το κυνηγητό.

Έφαγε κάτι ευχές την τελευταία φορά που τον είδα, ελπίζω να το έχει πάρει το μήνυμα.

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tzotzo είπε

Κάνει ζημιά το βαμβάκι στο χρωμα

Αντίστοιχο αποτέλεσμα της γούνας.λ γυαλισματος έχει κ το βαμβάκι.

Το χρώμα δεν θα πάθει τίποτα, το βερνίκι θα γυαλίσει από την θολούρα.

Επεξ/σία από bill999r

11 hours ago, bill999r said:

Αντίστοιχο αποτέλεσμα της γούνας.λ γυαλισματος έχει κ το βαμβάκι.

Το χρώμα δεν θα πάθει τίποτα, το βερνίκι θα γυαλίσει από την θολούρα.

Το βαμβακι με αλοιφη κανει ζημια. Οπως και η γουνα με αλοιφη κανει ζημια.

Στο θεμα μας τωρα τα ουρα των γατων περιεχουν οξεα που ¨καινε" το βερνικι παρομοια με τα οξεα των κουτσουλιων.
Κατα την γνωμη μου θελει ντουκοχαρταρισμα και επιθετικο γυαλισμα για να φυγει η ζημια. Απο καποιον που εχει τις γνωσεις και τα εργαλεια

Στις 5/10/2024 στις 12:09 ΠΜ, bill999r είπε

Αυτό

https://www.skroutz.gr/s/27104104/Wurth-Katharistiko-Entomon-400ml.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Εάν η ο λεκές επιμείνει τότε πρέπει να το γυαλίσεις τοπικά με μια ψιλή αλοιφή κ λίγο βαμβάκι.

Δυστυχώς κι αυτό πέρασε και δεν ακούμπησε καν.

Ακόμα χειρότερα, το 4ποδο κθκι ξαναγύρισε χτες βράδυ, βρήκα πατουσάκια και τρίχωμα σήμερα, ευτυχώς χωρίς νέες ομορφιές.

Τις επόμενες μέρες θα πάρει σειρά μαγαζί βαφών/περιποίησης/μικροεπισκευών για εκτίμηση.

• Sad 1

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Δυστυχώς κι αυτό πέρασε και δεν ακούμπησε καν.

Ακόμα χειρότερα, το 4ποδο κθκι ξαναγύρισε χτες βράδυ, βρήκα πατουσάκια και τρίχωμα σήμερα, ευτυχώς χωρίς νέες ομορφιές.

Τις επόμενες μέρες θα πάρει σειρά μαγαζί βαφών/περιποίησης/μικροεπισκευών για εκτίμηση.

Δυστυχώς φίλε μου πρέπει να γίνει γυάλισμα. Πιάσε τον γάτο κ στειρωσε τον.

• Like 2

4 hours ago, bill999r said:

Δυστυχώς φίλε μου πρέπει να γίνει γυάλισμα. Πιάσε τον γάτο κ στειρωσε τον.

Ρε συ bill, έβαλες τον άνθρωπο σε μια διαδικασία να αγοράζει πραγματα χωρίς να ξέρεις. Γιατί το κάνεις αυτό;

Τι σχέση έχει το καθαριστικό εντόμων με τα κατουρα γάτας;

37 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Ρε συ bill, έβαλες τον άνθρωπο σε μια διαδικασία να αγοράζει πραγματα χωρίς να ξέρεις. Γιατί το κάνεις αυτό;

Τι σχέση έχει το καθαριστικό εντόμων με τα κατουρα γάτας;

Φίλε λες να μην ξέρω κ να πετάω ιδέες χωρίς να τις έχω δοκιμάσει;

Σε αντίστοιχη περίπτωση στο δικό μου αυτοκίνητο με λεκέδες από κουτσουλιές που είχαν αφήσει θαμπαδα στο βερνίκι, το συγκεκριμένο προϊόν το αφαίρεσε χωρίς να χρειαστεί κάτι παραπάνω.

Αφού δεν λειτούργησε αναγκαστικά πρέπει να πάει σε αλοιφή ίσως κ γυαλοχαρταρισμα που ανέφερες κ εσύ.

Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με γυάλισμα αυτοκινήτου, κ έχω δοκιμάσει αρκετές τεχνικές οπότε σε παρακαλώ μην κάνεις υποδείξεις εάν δεν γνωρίζεις.

Η δική μου προσέγγιση με φθίνουσα σειρά αποτυχίας θα ήταν το προϊόν της wurth - τρίψιμο με πηλό- ψιλή αλοιφή - χοντρή αλοιφή supercut και στο τέλος γυαλοχαρταρισμα και γυάλισμα.

1 minute ago, bill999r said:

Σε αντίστοιχη περίπτωση στο δικό μου αυτοκίνητο με λεκέδες από κουτσουλιές που είχαν αφήσει θαμπαδα στο βερνίκι, το συγκεκριμένο προϊόν το αφαίρεσε χωρίς να χρειαστεί κάτι παραπάνω.

η θαμπαδα στο βερνικι, δεν φευγει με καθαριστικα υγρα. Τα εντοσθια των εντομων περιεχουν οξεα, οι κουτσουλιες, και τα ουρα το ιδιο. Τα οξέα "καινε" το βερνικι.
ΠΟΤΕ ενα καθαριστικο δεν επαναφέρει το βερνίκι.

3 minutes ago, bill999r said:

Η δική μου προσέγγιση με φθίνουσα σειρά αποτυχίας θα ήταν το προϊόν της wurth - τρίψιμο με πηλό- ψιλή αλοιφή - χοντρή αλοιφή supercut και στο τέλος γυαλοχαρταρισμα και γυάλισμα.

αυτη η σειρα που περιγραφεις ισχυει για οτιδηποτε εχει να κανει με το βερνικι του αυτοκινητου. Απο απλη βρωμα, στην γρατζουνια, στο καψιμο του βερνικιου και το orange peel, αυτη ειναι η διαδικασια, δεν ανακαλυψες τον τροχο για να το αναφερεις.

Προτεινες  βαμβακι και αλοιφη που ΚΑΝΕΙ ζημια.
Προτεινες καθαριστικο για εντομα που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για την ζημια.
Αν δεν εισαι σιγουρος για κατι, μπορεις απλα να μην γραψεις, και να μην μπαινει καποιος σε ανουσια εξοδα.

5 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Προτεινες  βαμβακι και αλοιφη που ΚΑΝΕΙ ζημια

Φίλε μου το έχεις δοκιμάσει ποτέ;

5 λεπτά πριν, tzotzo είπε

ανουσια εξοδα

Ρε φίλε είσαι με τα καλά σου; Λες να μπήκα στο θέμα του ανθρώπου για να τον βάλω σε έξοδα; Σου ξαναλέω ότι από την δική μου εμπειρία ξςμπερδεψα με ένα απλό καθαριστικό σπρέι. Που είναι το πρόβλημα σου;

Έτσι κ αλλιώς αν αποτύχουν όλα αυτά που μπορεί να κάνει μόνος του θα πάει για γυάλισμα.

10 λεπτά πριν, tzotzo είπε

ανακαλυψες τον τροχο για να το αναφερεις.

Εσύ που την γνωρίζεις τη σειρά γτ του πρότεινες το τελευταίο βήμα με τη μία;

1 minute ago, bill999r said:

Που είναι το πρόβλημα σου;

το προβλημα μου ειναι οτι λες ανακριβειες και εβαλες τον ανθρωπο σε ανουσια εξοδα.

3 minutes ago, bill999r said:

ην δική μου εμπειρία

η δικη σου εμπειρια ήταν σε κουτσουλιες, οχι σε κατουρα γατας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...