Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Ναι, σωστά διαβάζετε. Το μπστρδι (αδέσποτος) γουστάρει το αυτοκίνητό μου (ουρανό+καπό) για να αράζει και ενίοτε τα χρησιμοποιεί για γμστρώνα, με αποτέλεσμα να αφήνει επικούς λεκέδες, οι οποίοι άπαξ και ξεραθούν δεν φεύγουν με τίποτα. Το τελευταίο του κατόρθωμα ήταν να αφήσει και κομμάτι γούνας της αγαπητικιάς. Τα κάνει το βράδυ, τα βλέπω το πρωί που φεύγω για δουλειά και εννοείται δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα πριν ξεραθούν εντελώς. Αποτέλεσμα, μετά από 3-4 φορές σε πλυντήρια (διαφορετικά), κάποια πλυσίματα δικά μου, λάδια κάθε είδους μπας και μαλακώσει, οινόπνευμα, κρεμούλες, να παραμένει άθικτο το χάλι και να κινδυνεύει με ζημιά πια το χρώμα. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι δεν είναι σε ένα σημείο πια, αλλά το $!@!@%$ το έχει μαγαρίσει σχεδόν παντού. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να κινηθώ προς βάψιμο πια? Spoiler Αυτά που βλέπετε είναι μόλις τώρα, που το έπλυνα στα γρήγορα και το στέγνωσα, για να μη φαίνεται σκόνη κλπ. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Για επιδιόρθωση δεν ξέρω , πάρε όμως απωθητικά σπρέι (περιμετρικά όχι στο αμάξι) και καθημερινό ψέκασμα , μιας και να το διορθώσεις θα κάνει νέα σημάδια ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου καλα τι γατος ειναι αυτος superman τι αφυνει πισω του? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, Black Demis είπε καλα τι γατος ειναι αυτος superman τι αφυνει πισω του? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Πάρε καθαριστικό για μυγακια και θα τα βγάλει όλα. 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε γμστρώνα Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως παρασέρνει συγκεκριμένα εκεί τα θύματα του.... Πρέπει να είναι πολύ βαρβατος και οι γκόμενες να κάνουν ουρά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 22 λεπτά πριν, bill999r είπε Πάρε καθαριστικό για μυγακια και θα τα βγάλει όλα. Please elaborate. Κάποιο συγκεκριμένο? 22 λεπτά πριν, bill999r είπε Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως παρασέρνει συγκεκριμένα εκεί τα θύματα του.... Πρέπει να είναι πολύ βαρβατος και οι γκόμενες να κάνουν ουρά... Είναι εντυπωσιακός γενικά. Με μισό μάτι μας κοιτάζει, εν τω μεταξύ, μας τη δείχνει την περιφρόνησή του. Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό (1-2 εβδομάδες) έχει πάει αλλού, μπορεί να βρήκε κανένα πιο πολυτελές στη γειτονιά και να χτυπάει πιο ακριβές γκόμενες. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Αυτό https://www.skroutz.gr/s/27104104/Wurth-Katharistiko-Entomon-400ml.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Έχω χρησιμοποιήσει και αυτό με πολύ καλά αποτελέσματα https://www.skroutz.gr/s/30040635/Turtle-Wax-Katharistiko-Spray-Insect-Remover-500ml.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Εάν η ο λεκές επιμείνει τότε πρέπει να το γυαλίσεις τοπικά με μια ψιλή αλοιφή κ λίγο βαμβάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ναι, σωστά διαβάζετε. Το μπστρδι (αδέσποτος) γουστάρει το αυτοκίνητό μου (ουρανό+καπό) για να αράζει και ενίοτε τα χρησιμοποιεί για γμστρώνα, με αποτέλεσμα να αφήνει επικούς λεκέδες, οι οποίοι άπαξ και ξεραθούν δεν φεύγουν με τίποτα. Το τελευταίο του κατόρθωμα ήταν να αφήσει και κομμάτι γούνας της αγαπητικιάς. Τα κάνει το βράδυ, τα βλέπω το πρωί που φεύγω για δουλειά και εννοείται δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα πριν ξεραθούν εντελώς. Αποτέλεσμα, μετά από 3-4 φορές σε πλυντήρια (διαφορετικά), κάποια πλυσίματα δικά μου, λάδια κάθε είδους μπας και μαλακώσει, οινόπνευμα, κρεμούλες, να παραμένει άθικτο το χάλι και να κινδυνεύει με ζημιά πια το χρώμα. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι δεν είναι σε ένα σημείο πια, αλλά το $!@!@%$ το έχει μαγαρίσει σχεδόν παντού. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να κινηθώ προς βάψιμο πια? Απόκρυψη περιεχομένων Αυτά που βλέπετε είναι μόλις τώρα, που το έπλυνα στα γρήγορα και το στέγνωσα, για να μη φαίνεται σκόνη κλπ. Στείρωση στον γάτο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 3 hours ago, korakios said: Για επιδιόρθωση δεν ξέρω , πάρε όμως απωθητικά σπρέι (περιμετρικά όχι στο αμάξι) και καθημερινό ψέκασμα , μιας και να το διορθώσεις θα κάνει νέα σημάδια ... Μπορείς να προτείνεις κάποιο παρακαλώ? Link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, vadergr είπε Μπορείς να προτείνεις κάποιο παρακαλώ? Link? δυστυχώς δεν ξέρω , είχε πάρει ο γείτονας και ψέκαζε ,απλά θυμάμαι οτι έπρεπε κάθε μέρα μιας και αν δεν ψέκαζε σκάγανε στα σκαλάκια και τα φτιάχνανε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Πιάσ' τον και στείρωσ' τον. Θα κάνεις καλό και σ' αυτόν, και σε 'σενα. Απλά επειδή είναι αδέσποτο, συνεννοήσουμε τον κτηνίατρο να τον κρατήσει 1-2 μέρες just in case. Κόστος κάνα 50-άρι, ιδίως αν ο γιατρός κάνει πιο φιλικές τιμές στ' αδέσποτα (πολύ σύνηθες). Τώρα για τ' αμάξι, μη βιαστείς για βάψιμο. Κάνε πρώτα γυάλισμα. Πιθανότατα έχει φάει απλά βερνίκι. Πήγαινε σ' έναν καλό επαγγελμετία, μέτρα το βερνίκι, και αν παίρνει για γυάλισμα, ξεκίνα έτσι. Αλλιώς, ναι, πολύ λυπάμαι ότι θα θες βάψιμο μετά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Haldol είπε Πιάσ' τον και στείρωσ' τον. Θα κάνεις καλό και σ' αυτόν, και σε 'σενα. Για να τον πιάσω αυτόν θέλω tranq-gun, στην καλύτερη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Για να τον πιάσω αυτόν θέλω tranq-gun, στην καλύτερη. Δεν ξέρω για όπλο, αλλά ένα τσιγκινο βρακάκι θα το χρειαστείς στάνταρ αν αποφασίσεις να τον κυνηγήσεις... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου η ριζικη λυση ειναι κλειστο γκαραζ. τωρα η επομενη ειναι κουκουλα στο αυτοκινητο. το ξερω οτι ειναι βασανο αλλα προκειμενου να το προστατεψεις θα υποστεις αυτο το βασανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Στις 4/10/2024 στις 8:59 ΜΜ, Πέτρος είπε Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω Όπως ειπώθηκε ξεκίνα με κάποιο απωθητικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα