GiwrgosM1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Καλησπερα, ειμαι εγγεγραμενος σε ενα ιδιωτικο ιεκ, φετος περασα σε ενα δημοσιο και πρεπει να κανω διαγραφη απο το ιδιωτικο ετσι ωστε να ξεκινησω τα μαθηματα. Πηγα και μιλησα με το ιδιωτικο ιεκ που σπουδαζω, ομως αρνουνται να μου κανουν διαγραφη λογω ληξιπροθεσμων οφειλων. Οι οφειλες μου απο το περσινο ετος ηταν 600 ευρω, παρολαυτα μου ζητανε 1000. Να σημειωθει πως εγω δεν εχω υπογραψει κανενα συμφωνητικο, αρα νομικα δεν ειμαι υποχρεωμενος να τους δωσω ουτε μισο ευρω. Δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου κανουνε την διαγραφη; Τι ενεργειες μπορω να κανω εαν συνεχισουν να μου αρνουνται; Εαν κανω καταγγελια στο υπουργειο παιδειας θα βρω ακρη, η θα παρει χρονια; Εκ των προτέρων ευχαριστω! 3
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, GiwrgosM1 είπε Καλησπερα, ειμαι εγγεγραμενος σε ενα ιδιωτικο ιεκ, φετος περασα σε ενα δημοσιο και πρεπει να κανω διαγραφη απο το ιδιωτικο ετσι ωστε να ξεκινησω τα μαθηματα. Πηγα και μιλησα με το ιδιωτικο ιεκ που σπουδαζω, ομως αρνουνται να μου κανουν διαγραφη λογω ληξιπροθεσμων οφειλων. Οι οφειλες μου απο το περσινο ετος ηταν 600 ευρω, παρολαυτα μου ζητανε 1000. Να σημειωθει πως εγω δεν εχω υπογραψει κανενα συμφωνητικο, αρα νομικα δεν ειμαι υποχρεωμενος να τους δωσω ουτε μισο ευρω. Δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου κανουνε την διαγραφη; Τι ενεργειες μπορω να κανω εαν συνεχισουν να μου αρνουνται; Εαν κανω καταγγελια στο υπουργειο παιδειας θα βρω ακρη, η θα παρει χρονια; Εκ των προτέρων ευχαριστω! Για να σπουδάζεις εκεί σίγουρα κάτι έχεις υπογράψει, αλλιώς ο καθένας θα πήγαινε να παρακολουθεί ότι ήθελε οπότε ήθελε χωρίς να δώσει ευρώ
Charismo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Την επόμενη φορά να ανεβάζετε τα θέματα αυτά νωρίτερα που είμαστε στη δουλειά και περιμένουμε να έρθει το ΣΚ ρε παιδιά. 1 2
XronisR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, GiwrgosM1 είπε Καλησπερα, ειμαι εγγεγραμενος σε ενα ιδιωτικο ιεκ, φετος περασα σε ενα δημοσιο και πρεπει να κανω διαγραφη απο το ιδιωτικο ετσι ωστε να ξεκινησω τα μαθηματα. Πηγα και μιλησα με το ιδιωτικο ιεκ που σπουδαζω, ομως αρνουνται να μου κανουν διαγραφη λογω ληξιπροθεσμων οφειλων. Οι οφειλες μου απο το περσινο ετος ηταν 600 ευρω, παρολαυτα μου ζητανε 1000. Να σημειωθει πως εγω δεν εχω υπογραψει κανενα συμφωνητικο, αρα νομικα δεν ειμαι υποχρεωμενος να τους δωσω ουτε μισο ευρω. Δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου κανουνε την διαγραφη; Τι ενεργειες μπορω να κανω εαν συνεχισουν να μου αρνουνται; Εαν κανω καταγγελια στο υπουργειο παιδειας θα βρω ακρη, η θα παρει χρονια; Εκ των προτέρων ευχαριστω! Αναβολές στρατού θες να πάρεις;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, GiwrgosM1 είπε Καλησπερα, ειμαι εγγεγραμενος σε ενα ιδιωτικο ιεκ, φετος περασα σε ενα δημοσιο και πρεπει να κανω διαγραφη απο το ιδιωτικο ετσι ωστε να ξεκινησω τα μαθηματα. Πηγα και μιλησα με το ιδιωτικο ιεκ που σπουδαζω, ομως αρνουνται να μου κανουν διαγραφη λογω ληξιπροθεσμων οφειλων. Οι οφειλες μου απο το περσινο ετος ηταν 600 ευρω, παρολαυτα μου ζητανε 1000. Να σημειωθει πως εγω δεν εχω υπογραψει κανενα συμφωνητικο, αρα νομικα δεν ειμαι υποχρεωμενος να τους δωσω ουτε μισο ευρω. Δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου κανουνε την διαγραφη; Τι ενεργειες μπορω να κανω εαν συνεχισουν να μου αρνουνται; Εαν κανω καταγγελια στο υπουργειο παιδειας θα βρω ακρη, η θα παρει χρονια; Εκ των προτέρων ευχαριστω! Εκ των υστέρων τι περιμένεις να γίνει;Αυτοί σε κρατάνε απο τα ............ μπατζάκια.Προσπάθησε να κάνεις ένα διακανονισμό ,τα χρωστάς τα λεφτά πρέπει να τα δώσεις.
mariosnik_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Τι καθόμαστε και διαβάζουμε θεε μου. Επειδή και να στα γράψουμε εδώ δεν παίζει να μας ακούσεις, μίλησε με έναν δικηγόρο να σου πει τις συνέπειες από αυτό που θες να κάνεις. Και να βρεις τρόπο να την σκαπουλαρεις, τα χρέη θα αυξάνονται, στην 5ετια θα σου γίνει μια αγωγή μαζί με τόκους και δικαστικά και θα πληρώσεις τα πενταπλασια. 1
alexvi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στο δημόσιο εγγράφεται κανονικά. Αλλά στο ιδιωτικό μπορεί να έχεις συνεπειες.βεβαια αν είσαι άνεργος η έχασες την δουλειά σου δεν θα πάρουν μια Γι'αυτό και πολλά επί πληρωμή μεταπτυχιακα σου λένε ότι δεν επιστρέφεται το ποσό που έχεις δώσει. Η πρέπει να εξοφλήσεις για να δεις πτυχίο Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2024 από alexvi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα