MaIdoror Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 34 minutes ago, SuperLuigis said: Βεβαια αυτο που βιωνες δεν ειναι σοβαρη δουλεια για να εχεις αποψη, αλλα οκ, εκει μπορει να θεωρηθει αναβαθμιση. Δεν θα μπω στη λογικη να τα ζυγισω, αλλα οχι δεν ειναι οθτε αυτα που περιγραφεις. αλλα σε εσενα η πρωτη σκεψη στο να διορθωσεις κατι που δεν παει καλα ειναι η απολυση, ακομα και ενος manager. Θα σου πρότεινα να ξαναδιαβάσεις τι γράφω. Άλλο να έχεις σοβαρή δουλειά σε όγκο και σημαντικότητα (αυτό γράφω εγώ) και άλλο να έχεις ασόβαρο περιβάλλον δουλειάς (αυτό λες εσύ). Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Αντιθέτως, είναι το σύνηθες, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Και μιλάμε για πολυεθνικές και τοπ εταιρείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 8 hours ago, ggelhsva said: Μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε από το σπίτι, εκτός αν πέσει η παραγωγικότητα θελήσουμε να απολύσουμε μερικούς από εσάς χωρίς να σας αποζημιώσουμε. Δεν υπάρχει απόλυση χωρίς αποζημίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomeap Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 22 ώρες πριν, MaIdoror είπε Ναι σωστά, απλά εμείς με 4 χρόνια τηλεργασία διπλασιάσαμε παραγωγικότητα. Όποιος θέλει επιστάτη για να δουλέψει, μάλλον ήταν άχρηστος εξαρχής. To Teams δεν κολλάει ποτέ, εσείς κάνετε κάτι λάθος. 😋 Ναι που το βαλαμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εμένα η τηλεεργασία μου την έχει δώσει στα νεύρα. Κόλαση τα πρωινά. Πήγαινα στη δουλειά, άραζα για καφέ στην καντίνα, μετά μπίρι μπίρι από γραφείο σε γραφείο, την έπεφτα και στα μαρκετάκια, 1 πακέτο την ημέρα στο καπνιστήριο, 2 ώρες στο εστιατόριο και σεφάρισμα με τρελλές ταχύτητες. Τώρα τα πρωινά μου είναι μέσα στο άγχος. Βόλτα το σκύλο, σούπερ μάρκετ, ξεσκάτωμα το μωρό, πλύσιμο πιάτων, άπλωμα ρούχων, τα σέρβις του αυτοκινήτου στην ώρα τους, άσε που ο καφές στην καφετέρια έχει πάει στα 4,5 μαζί με το τιπ. Μην πω για τα μεσημεριανά τσίπουρα. Αλκοολικός θα καταντήσω Άι σιχτίρ, μέχρι που λέω να κάτσω να δουλέψω ώρες ώρες. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από lordvec 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, polaki είπε Δεν υπάρχει απόλυση χωρίς αποζημίωση. Σύμφωνοι αλλά αλλού το πήγαινα. 'Όταν θελήσουν να μειώσουν το προσωπικό χωρίς όμως να επωμιστούν την οικονομική επιβάρυνση των αποζημιώσεων που επιφέρουν οι μαζικές απολύσεις, τότε ο τρόπος είναι ένας και αποδεδειγμένα δουλεύει: επιστροφή στο γραφείο! 'Έτσι, οι δυσαρεστημένοι-με-αυτή-την-κίνηση υπάλληλοι - που σίγουρα θα υπάρξουν - φεύγουν από μόνοι τους 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου για εμενα η τηλεεργασια ειναι μονο για προγραμματιστες και γενικα αυτους που παραγουν ... ολοι οι υπολοιποι managers , project managers, hr managers, και γενικα παντος ειδους αερομανατζερς απλα κανουν αλλεσ δουλειες , και καθοντε στα γραφεια . αφου η δουλεια τουσ ουσιαστικα ειναι να παιζουν τα μαντροσκυλα και να κυνηγανε τους πιο κατω απο αυτους για να δουλευουν -παραγουν ...βεβαια με τα νεα ai softwware παυουν να ειναι απαραιτητοι και δεν χρειαζετε να υπαρχουν πλεων καθηστοντας τα εταιρικα schemes φλατ πυραμυδεσ με ελαχιστα επιπεδα .. αλλα μαντςεψτε στην ελλαδα θα απολυσουν μονο οσους εργαζοντε και θα κρατησουν τους αεριτζιδεσ μονο .... γενικα με την τηλεεργασια φανηκε η γυμνια του συστηματος διοικησης των περισοτερων εταιριων ...που λεει οτι σε μια εταιρια δουλευει το 20% και το υπολοιπο 80% ειναι περιτοι που εχουν αλλα skils (μεσον καπατσοσυνη,πλατες ,συγγενιες κλπ κ) και που φυσικα παιρνουν 5πλασιους μισθους απο α;υτους που παραγουν και το κυριοτερο ειναι οτι δεν μπορουν να το καταλαβουν και νομιζουν οτι αυτοι ειναι που κανουν τη δουλεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomeap Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, lordvec είπε Εμένα η τηλεεργασία μου την έχει δώσει στα νεύρα. Κόλαση τα πρωινά. Πήγαινα στη δουλειά, άραζα για καφέ στην καντίνα, μετά μπίρι μπίρι από γραφείο σε γραφείο, την έπεφτα και στα μαρκετάκια, 1 πακέτο την ημέρα στο καπνιστήριο, 2 ώρες στο εστιατόριο και σεφάρισμα με τρελλές ταχύτητες. Τώρα τα πρωινά μου είναι μέσα στο άγχος. Βόλτα το σκύλο, σούπερ μάρκετ, ξεσκάτωμα το μωρό, πλύσιμο πιάτων, άπλωμα ρούχων, τα σέρβις του αυτοκινήτου στην ώρα τους, άσε που ο καφές στην καφετέρια έχει πάει στα 4,5 μαζί με το τιπ. Μην πω για τα μεσημεριανά τσίπουρα. Αλκοολικός θα καταντήσω Άι σιχτίρ, μέχρι που λέω να κάτσω να δουλέψω ώρες ώρες. Μου λειπει ακομα και η ομορφη παρουσια του διπλανου γραφειου , που καθε μερα εδινε μια νεα πνοη στις απαιτησεις και στη καθημερινότητα της ζωης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα