Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, PrettyNose είπε

Απλά δεν δίνει πάντα οριστική λύση όπως το παρουσιάζουν οι γιατροί 

Δίνεις 2500 ευρω για την επέμβαση και κανείς δεν σου εγγυάται αν θα πετύχει ή όχι...Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο που να σε αποζημιώνει μετά από πιθανή αποτυχία...Και οι περιπτώσεις που ακούω είναι πολλές

Επεξ/σία από giorgos_76
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 4/10/2024 στις 6:55 ΜΜ, PrettyNose είπε

Από πάντα είχα στραβό διάφραγμα και δυσκολευόμουν με την αναπνοή από την μύτη. Φέτος έκανα ενχείρηση διαφράγματος και καυτιριασμό των κόλχων αλλά πάλι δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση... έχω πάει σε διάφορους γιατρούς μετά την ενχείρηση και όλοι μου λένε πως δεν βλέπουν κάτι που να εμποδίζει των άερα, μου λένε πως " το διάφραγμα σου είναι ανατομικά καλό ". Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει διάφορα σπρέι Dymista, Dexaris, Budesonite, Budesonal, Flutinasal και αντισταμινικά χάπια αλλά τίποτα. Κάποιος ο οποίος είχε το ίδιο θέμα και βρήκε θεραπεία παρακαλώ να σχολιάσει. 

Αυτο δεν γινεται ειναι γριφος!  Εκανες το τελικο σταδιο(επιλυση του προβληματος) και παλι δεν.. τι να σου πω,καλη δυναμη!

Εγω βαζω dexa καθε βραδυ πανω απο 5 χρονια για να μπορω να κοιμηθω. Ανοιγει στο 100% για της επομενες 6-8 ωρες. Δεν εχω υπερτροφικες κογχες και εχω τα συμπτωματα της αγγειοκινητικης ρινιτιδας.

Εκτιμω αν κανω καυτηριαση στις κογχες θα σωθω αλλα τοσα χρονια το εχω αφησει ετσι..

Δημοσ.
On 06/10/2024 at 23:20, giorgos_76 said:

Δίνεις 2500 ευρω για την επέμβαση και κανείς δεν σου εγγυάται αν θα πετύχει ή όχι...Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο που να σε αποζημιώνει μετά από πιθανή αποτυχία...Και οι περιπτώσεις που ακούω είναι πολλές

Σε καμμία επέμβαση δεν εγγυάται κάποιος το αποτέλεσμα. Εδώ σε βάζουν και υπογράφεις πριν ότι αν πεθάνεις δεν έχουν ευθύνη.

Τα λεφτά που λες δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, PLACEBO_89 said:

Αυτο δεν γινεται ειναι γριφος!  Εκανες το τελικο σταδιο(επιλυση του προβληματος) και παλι δεν.. τι να σου πω,καλη δυναμη!

Εγω βαζω dexa καθε βραδυ πανω απο 5 χρονια για να μπορω να κοιμηθω. Ανοιγει στο 100% για της επομενες 6-8 ωρες. Δεν εχω υπερτροφικες κογχες και εχω τα συμπτωματα της αγγειοκινητικης ρινιτιδας.

Εκτιμω αν κανω καυτηριαση στις κογχες θα σωθω αλλα τοσα χρονια το εχω αφησει ετσι..

όταν είχα δοκιμάσει το dexaris ήταν πολύ καλά τις πρώτες μέρες, ο αέρας περνούσε άψογα και από τα δύο ρουθούνια αλλά μάλλον μετά από 5 μέρες ο οργανισμός το συνήθησε και δεν έκανε τίποτα.... Σκέφτομαι να κάνω πάλι καυτιριασμό ή κρυοπιξίες που μου πρότεινε ένας παθολόγος. Λέει πως παγώνει τα νεύρα στην μύτη και δεν πρίζονται οι κόλχες και σταματάει η υπερβολική παραγωγή βλένας.

On 04/10/2024 at 19:02, sdikr said:

Μου πήρε αρκετό καιρό να αρχίσω να αναπνέω κανονικά από την μύτη,  πέρασα τον χρόνο   και ακόμα και τώρα (30 χρόνια μετά ) έχω κάποιες φορές που δεν μου φτάνει και πρέπει να πάρω αναπνοή απο το στόμα.

Δεν πήρα κάποιο χάπι ή αγωγή,  σιγά σιγά άρχισα να αναπνέω πιο εύκολα απο την μύτη

Ναι καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο για τον οργανισμό μου να μην μπορεί να αναπνέει για 25 χρόνια από το δεξί ρουθούνι και ξαφνικά να μπορεί. Πέρα από αυτό όμως αυτό που νιώθω είναι σαν κάτι να μου το κλείνει τελείως, δηλαδή άμα κλείσω το αριστερό δεν περνάει τίποτα από το δεξί.

Επεξ/σία από PrettyNose
Δημοσ.
56 minutes ago, PrettyNose said:

Ναι καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο για τον οργανισμό μου να μην μπορεί να αναπνέει για 25 χρόνια από το δεξί ρουθούνι και ξαφνικά να μπορεί. Πέρα από αυτό όμως αυτό που νιώθω είναι σαν κάτι να μου το κλείνει τελείως, δηλαδή άμα κλείσω το αριστερό δεν περνάει τίποτα από το δεξί.

Αυτό που λες δεν το έχω νιώσει,  να μην μου φτάνει η αναπνοή ναι, αλλά όχι να κλείνει εντελώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω κανει επεμβαση στη μυτη 3 φορες😂 Οι 2 πρωτες ηταν σκετη αποτυχια μετα απο 2-3 χρονια δεν ανεπνεα σωστα και ο λογος ηταν οτι τα ρουθουνια εκλειναν - εκαναν λακουβα -  στο μεσο περιπου της μυτης και εμποδιζαν φυσικα την αναπνοη Μου συστησαν μια γιατρο ...δεν θυμαμαι  το ονομα της..Τοτε χειρουργουσε στο Μετροπολιταν στο Φαληρο. Η τεχνικη της ηταν η εξης .Πηρε χονδρο απο το πισω μερος του αυτιου και το εφαρμοσε στο μεσα μερος του καθε ρουθουνιου γυρω γυρω ...σαν χιτωνιο στα πιστονια...Με αυτο τα κραταγε ανοιχτα με τεχνικο μεσον.Ειναι τουλαχιστον 15 χρονια τωρα που την εκανα ...στο ενα ρουθουνι αναπνεω τελεια ...στο αλλο κατα 60-70 % Ειμαι ευχαριστημένος.Ειχα παει και σε εναν αλλο καθηγητης στο Κολωνακι ειχε ιατρειο αυτος επαιρνε απο  το τελευταιο κοκκαλο στα πλευρα κατω κατω ενα κομματι και το χρησιμοποιουσε για κατι αναλογο με αυτο που μου εκανε η αλλη γιατρος.Να πω την αληθεια αυτο το φοβηθηκα 😁 και επελεξα τη γυναικα γιατρο που σας ειπα πιο πανω.

Επεξ/σία από xp-user
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάμε άλλη μία: για ιατρικά θέματα θα πρέπει να απευθύνεστε στο γιατρό σας! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...