Nikos Chatzoglou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα, Λοιπόν, το λαπτοπ κολλούσε (πάγωνε η οθόνη) και το πήγα σε τεχνικό. Μου είπε ότι δε βρήκε πρόβλημα αλλά είχε μαζευτεί πάρα πολλή σκόνη μέσα και μάλλον αυτό έφταιγε διότι ανέβαζε θερμοκρασία. (Το έχω χρόνια το λάπτοπ, οπότε το θεώρησα λογική εξήγηση). Το παίρνω σπίτι, όλα καλά αρχικά μιας και δεν κολλάει πλέον. Το πρόβλημα προκύπτει μόλις μπήκα στο youtube όπου δε δούλευε ο ήχος (όταν συνδέω ακουστικά τότε δουλεύει). Δοκίμασα τα κλασσικά: αντιμετώπιση προβλημάτων, ενημέρωση λογισμικού αλλά δε λύθηκε το θέμα. Ναι, το ξέρω ότι πρέπει να το πάω πίσω στον τεχνικό αλλά επειδή είναι ήδη Παρασκευή απόγευμα και ιδανικά θα ήθελα να το έχω μέσα στο σ/κ, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου εδώ μήπως κάποιος μου προτείνει κάποια λύση που δεν είχα σκεφτεί και καταφέρω να το φτιάξω μόνος μου. Ευχαριστώ για τυχόν προτάσεις,
mphxths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Μηπως ξεχασε να συνδεσει κανα βυσμα εσωτερικα ? Αν δεν παιζει ο ηχος πουθενα , κατι τετοιο θα συμβαινει. 1
kostas_anes Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Οπως ειπε και ο φιλος @mphxths, κατα 90% ξεχασε να βαλει τον κονεκτορα των ηχειων. 5 λεπτα υποθεση να στο λυσει και να το συνδεσει, δεν προκειται να σου παρει καν λεφτα (αν ειναι σωστος). Shit happens που λενε και στο χωριο μου
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Παιδιά, όντως είχε ξεχάσει να συνδέσει κάποιο βύσμα μέσα. Το είχα πίσω σε μία ώρα. Το θέμα λύθηκε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα