Fotoalexandros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Καλησπέρα σας. Τελευταία η μπαταρία του pixel 4a 5g που έχω, έχει αρχίσει να πέφτει απότομα. Βρήκα την παρακάτω που αναφέρει ότι είναι η γνήσια. Έχει κάποιος γνώση αν αξίζει μια αλλαγή μπαταρίας; Έχω και το pixel 6 pro αλλά μου αρέσει και το 4a5g ως δεύτερη συσκευή. Ευχαριστώ. https://thefixers.gr/shop/antallaktika/smartphone-parts/google/-google-pixel-4a-5g-google-pixel-service-pack-g823-00201-01.html?srsltid=AfmBOooYzfJcDfJ5sUviKwfGBMBrWD4ms8xCujcD5G_eR5u7FBrObkkB 1
Λύση TechnoState Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Λύση Δημοσ. 6 Οκτωβρίου ...είναι συσκευή που συμπληρώνει κ τον 4ο χρόνο ζωή της σε λίγο καιρό. Πως τα πάει μετά από τόσο καιρό? Πόσο ακόμα θα υποστηριχθεί απο την Google? Το κόστος αλλαγής της μπαταρίας συνολικά θα ανέβει πολύ παραπάνω απο τα 50eur? Υπάρχουν άλλες φθορές εκτός απο την μπαταρία? Αξίζει μόνο αν κοντά στο συνολικό κόστος επισκευής/ων δεν μπορείς να βρεις τουλάχιστον, ανάλογης ποιότητα κ επιδόσεων νεότερη συσκευή που γνωρίζεις ότι έχει καλή υγεία μπαταρίας και ότι βρίσκεται στο μέσο της ζωής της όσον αφορά την υποστηριξη. 1
aces Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Στις 4/10/2024 στις 3:24 ΜΜ, Fotoalexandros είπε Καλησπέρα σας. Τελευταία η μπαταρία του pixel 4a 5g που έχω, έχει αρχίσει να πέφτει απότομα. Βρήκα την παρακάτω που αναφέρει ότι είναι η γνήσια. Έχει κάποιος γνώση αν αξίζει μια αλλαγή μπαταρίας; Έχω και το pixel 6 pro αλλά μου αρέσει και το 4a5g ως δεύτερη συσκευή. Ευχαριστώ. https://thefixers.gr/shop/antallaktika/smartphone-parts/google/-google-pixel-4a-5g-google-pixel-service-pack-g823-00201-01.html?srsltid=AfmBOooYzfJcDfJ5sUviKwfGBMBrWD4ms8xCujcD5G_eR5u7FBrObkkB Αν η συσκευη τρεχει ικανοποιητικά ισως και να αξιζει σαν 2η συσκευή. Δοκιμασε να παρεις τηλ στο κατ/μα αφου κανουν κ επισκευες παραλληλα να ενημερωθεις για το συνολικο κοστος. 1
Fotoalexandros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Θα δοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από Fotoalexandros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα