TrackM@steR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Καλησπέρα σας..Έχω βάλει την Nvidia 4700 Ti super 16gb OC. Έχω παρατηρήσει ότι με κάνει λίγη θολούρα στον υπολογιστη και σε κάποια παιχνιδια.Ας πουμε για παράδειγμα βάζω να δω video στο twitch,στον προηγούμενο υπολογιστη σε αναλυση 1080p τα video ηταν πεντακάθαρα,ζωντανά χρώματα οπως και στο tablet.Τώρα έχουν θολούρα,δεν είναι ευδιακριτα τα γράμματα και τα χρωματα οχι τοσο ζωντανα.Η οθόνη ειναι 27αρα στα 1920χ1080,165hz,εγω την έχω τώρα στα 120.Χρειάζεται να επέμβω σε ρυθμίσεις?Ευχαριστώ.
akoinonitos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, TrackM@steR είπε Καλησπέρα σας..Έχω βάλει την Nvidia 4700 Ti super 16gb OC. Έχω παρατηρήσει ότι με κάνει λίγη θολούρα στον υπολογιστη και σε κάποια παιχνιδια.Ας πουμε για παράδειγμα βάζω να δω video στο twitch,στον προηγούμενο υπολογιστη σε αναλυση 1080p τα video ηταν πεντακάθαρα,ζωντανά χρώματα οπως και στο tablet.Τώρα έχουν θολούρα,δεν είναι ευδιακριτα τα γράμματα και τα χρωματα οχι τοσο ζωντανα.Η οθόνη ειναι 27αρα στα 1920χ1080,165hz,εγω την έχω τώρα στα 120.Χρειάζεται να επέμβω σε ρυθμίσεις?Ευχαριστώ. Αν μπορεις ανεβασε ενα screen shot απο την ιδια καρτελα στο nvidia control panel. Επισης πριν τι καρτα ειχες ? εκανες απεγκατσταση τους drivers και εγκατσταση τους drivers για την καρτα αυτη? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από akoinonitos 1
TrackM@steR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πριν είχα μια παλιά. 6850 !! Οι Drivers είναι εγκατεστημένοι φρεσκιοι.Από χθες.Εμένα στο Nvidia Control panel που ανέβασες δεν έχω το Display menu που μου δείχνεις εσύ.Έχω μόνο 3D settings και Video.Το σύστημα είναι καινούριο.Δεν έκανα αλλαγές σε παλιό. 59 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αν μπορεις ανεβασε ενα screen shot απο την ιδια καρτελα στο nvidia control panel. Επισης πριν τι καρτα ειχες ? εκανες απεγκατσταση τους drivers και εγκατσταση τους drivers για την καρτα αυτη? ok τελικα βρήκα γιατι δεν εμφανιζε το display setting.Ειχα κουμπώσει την οθονη στην μητρική και όχι στην gpu.δίνω και screenshot Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από TrackM@steR
Λύση akoinonitos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Λύση Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, TrackM@steR είπε Πριν είχα μια παλιά. 6850 !! Οι Drivers είναι εγκατεστημένοι φρεσκιοι.Από χθες.Εμένα στο Nvidia Control panel που ανέβασες δεν έχω το Display menu που μου δείχνεις εσύ.Έχω μόνο 3D settings και Video.Το σύστημα είναι καινούριο.Δεν έκανα αλλαγές σε παλιό. ok τελικα βρήκα γιατι δεν εμφανιζε το display setting.Ειχα κουμπώσει την οθονη στην μητρική και όχι στην gpu.δίνω και screenshot Παντα στην μητρικη την ειχες κουμπωμενη την οθονη? Τικαρε το use nvidia colour settings και στο output dynamic range βαλε full και output colour depth 10bit αν σου εχει επιλογη. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από akoinonitos 1
TrackM@steR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Παντα στην μητρικη την ειχες κουμπωμενη την οθονη? Τικαρε το use nvidia colour settings και στο output dynamic range βαλε full και output colour depth 10bit αν σου εχει επιλογη. Από χθες που παρέλαβα το μηχάνημα την είχα κουμπωμένη.1 μέρα,δεν είναι καιρός.Βάζω αυτά τα settings για να δω.
akoinonitos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, TrackM@steR είπε Από χθες που παρέλαβα το μηχάνημα την είχα κουμπωμένη.1 μέρα,δεν είναι καιρός.Βάζω αυτά τα settings για να δω. κατσε ρε , δλδ δεν ειχες δουλευψει στην ουσια την 4070ti super? με την ενσωματωμενη της cpu επαιζες? 6
akmakas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δεν δουλεύει το PC μου δεν κάνει τίποτα..Στην πρίζα το έβαλες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα