NikolaJokic777 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Θέλω να προσθέσω κάτι άλλο.Εμένα μου αρέσουν οι συνδρομητικές υπηρεσίες και εξωτερικού εκτός από Ελλάδας.Μιλάω πάντα για νόμιμες ανάλογες με τις 2 μεγάλες ελληνικές.Σε ορισμένες ,ενώ θέλω να πληρώνω κανονικά ,μου το απαγορεύουν λέγοντας ότι είναι μόνο για τους πολίτες της συγκεκριμένης χώρας.Αυτές τις ανοησίες περί πνευματικών δικαιωμάτων σε τέτοιες περιπτώσεις δεν τις καταλαβαίνω.Θέλω συνδρομητικό αθλητικό από Γερμανία ή Κροατία ή cytavision από Κύπρο για παράδειγμα.Γιατί να μου το απαγορεύουν ενώ μπορεί να γίνει εύκολα με τη σημερινή τεχνολογία λέγοντας μου ότι θέλει ταυτότητα από τη συγκεκριμένη χώρα και άλλα τέτοια.Για ποιο λόγο πρέπει να κάνω υποχρεωτικά συνδρομή από τα ελληνικά συνδρομητικά αν δε θέλω ή γιατί απαγορεύουν να κάνεις και εκτός από αυτά, συνδρομή και σε αντίστοιχη ξένη υπηρεσία...
Lucifer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 31 λεπτά πριν, NikolaJokic777 είπε Θέλω συνδρομητικό αθλητικό από Γερμανία ή Κροατία ή cytavision από Κύπρο για παράδειγμα.Γιατί να μου το απαγορεύουν Λογικά για τον ίδιο λόγο που δε μπορείς να ψωνίσεις από Tesco, γιατί δεν είναι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. 1
NikolaJokic777 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Στις 15/11/2024 στις 6:13 ΜΜ, Lucifer είπε Λογικά για τον ίδιο λόγο που δε μπορείς να ψωνίσεις από Tesco, γιατί δεν είναι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Πάντως υπάρχει τρόπος να κάνεις συνδρομή σε κάποιες από αυτές τις ξένες συνδρομητικές και τα λεφτά να πηγαίνουν κανονικά στις συγκεκριμένες υπηρεσίες.Θα έπρεπε να μην υπάρχουν περιορισμοί ούτε να πρέπει να έχεις υπηκοότητα για να αποκτήσεις μια συγκεκριμένη υπηρεσία τηλεόρασης από άλλη χώρα.Γιατί να δεσμεύομαι υποχρεωτικά με μία από τις 2 συνδρομητικές Ελλάδας?Έχω κάποιο κέρδος?άσε που ειδικά στη 1 από τις 2 οι τιμές είναι στα ύψη για όλο το πακέτο.Αν υπήρχε ανταγωνισμός ελεύθερα με αντίστοιχες υπηρεσίες εξωτερικού να δούμε τι τιμές θα είχαν οι δικοί μας.
Lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, NikolaJokic777 είπε Πάντως υπάρχει τρόπος να κάνεις συνδρομή σε κάποιες από αυτές τις ξένες συνδρομητικές και τα λεφτά να πηγαίνουν κανονικά στις συγκεκριμένες υπηρεσίες.Θα έπρεπε να μην υπάρχουν περιορισμοί ούτε να πρέπει να έχεις υπηκοότητα για να αποκτήσεις μια συγκεκριμένη υπηρεσία τηλεόρασης από άλλη χώρα.Γιατί να δεσμεύομαι υποχρεωτικά με μία από τις 2 συνδρομητικές Ελλάδας?Έχω κάποιο κέρδος?άσε που ειδικά στη 1 από τις 2 οι τιμές είναι στα ύψη για όλο το πακέτο.Αν υπήρχε ανταγωνισμός ελεύθερα με αντίστοιχες υπηρεσίες εξωτερικού να δούμε τι τιμές θα είχαν οι δικοί μας. Δε γίνεται για σένα η φάση. Έχει να κάνει με το πού δραστηριοποιείται η εκάστοτε εταιρεία και τι φορολογική παρουσία έχει εκεί. Δε γίνεται (τυπικά) να έχω την έδρα μου σε φορολογικό παράδεισο πχ και να πουλάω παροχές σε 3η χώρα χωρίς να αποδίδω τίποτα σε αυτή ενώ δράττομαι των κερδών από τους πολίτες της. 2
great Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 7 minutes ago, Lucifer said: Δε γίνεται για σένα η φάση. Έχει να κάνει με το πού δραστηριοποιείται η εκάστοτε εταιρεία και τι φορολογική παρουσία έχει εκεί. Δε γίνεται (τυπικά) να έχω την έδρα μου σε φορολογικό παράδεισο πχ και να πουλάω παροχές σε 3η χώρα χωρίς να αποδίδω τίποτα σε αυτή ενώ δράττομαι των κερδών από τους πολίτες της. ειναι και το τι επιτρεπεται να παιζετε σε πια χωρα και αν οχι. Θυμαστε στα DVD τα regions?!?!?!? Δεν μπορουσες (λεμε τωρα) να παρεις Region 1 (US) Και να το δεις στην ελλάδα region 2 (EU)
NikolaJokic777 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, Lucifer είπε Δε γίνεται για σένα η φάση. Έχει να κάνει με το πού δραστηριοποιείται η εκάστοτε εταιρεία και τι φορολογική παρουσία έχει εκεί. Δε γίνεται (τυπικά) να έχω την έδρα μου σε φορολογικό παράδεισο πχ και να πουλάω παροχές σε 3η χώρα χωρίς να αποδίδω τίποτα σε αυτή ενώ δράττομαι των κερδών από τους πολίτες της. κατάλαβα πώς το θέτεις,αλλά θα ήθελα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.Κάτι πάει να γίνει με χώρες ΕΕ που κάνουν μεταξύ τους συμφωνία,αλλά σου επιτρέπουν απλά να χρησιμοποιείς την υπηρεσία στις χώρες αυτές,όμως πρέπει να κάνεις την εγγραφή στη συγκεκριμένη χώρα.Τώρα για χώρες με ίδιο καθεστώς ιδιοκτησίας για παράδειγμα nova και sport klub <πρωην Γιουγκοσλαβία>δεν ξέρω αν κάποιος που έχει νοβα ,μπορεί να κάνει συνδρομή και στο sport klub.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα