NikolaJokic777 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:40 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 05:40 μμ Θέλω να προσθέσω κάτι άλλο.Εμένα μου αρέσουν οι συνδρομητικές υπηρεσίες και εξωτερικού εκτός από Ελλάδας.Μιλάω πάντα για νόμιμες ανάλογες με τις 2 μεγάλες ελληνικές.Σε ορισμένες ,ενώ θέλω να πληρώνω κανονικά ,μου το απαγορεύουν λέγοντας ότι είναι μόνο για τους πολίτες της συγκεκριμένης χώρας.Αυτές τις ανοησίες περί πνευματικών δικαιωμάτων σε τέτοιες περιπτώσεις δεν τις καταλαβαίνω.Θέλω συνδρομητικό αθλητικό από Γερμανία ή Κροατία ή cytavision από Κύπρο για παράδειγμα.Γιατί να μου το απαγορεύουν ενώ μπορεί να γίνει εύκολα με τη σημερινή τεχνολογία λέγοντας μου ότι θέλει ταυτότητα από τη συγκεκριμένη χώρα και άλλα τέτοια.Για ποιο λόγο πρέπει να κάνω υποχρεωτικά συνδρομή από τα ελληνικά συνδρομητικά αν δε θέλω ή γιατί απαγορεύουν να κάνεις και εκτός από αυτά, συνδρομή και σε αντίστοιχη ξένη υπηρεσία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. Παρασκευή στις 06:13 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 06:13 μμ 31 λεπτά πριν, NikolaJokic777 είπε Θέλω συνδρομητικό αθλητικό από Γερμανία ή Κροατία ή cytavision από Κύπρο για παράδειγμα.Γιατί να μου το απαγορεύουν Λογικά για τον ίδιο λόγο που δε μπορείς να ψωνίσεις από Tesco, γιατί δεν είναι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα