Slqmer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Μου ήρθε σχετικό μήνυμα από την Nova ,που είχα διακόψει την παροχή ίντερνετ επειδή δε μου την παρείχαν όπως έπρεπε, να επιστρέψω τον εξοπλισμό της και 40€ εφάπαξ τέλους. Αν πάω στο κατάστημα τους, θα με βάλουν να πληρώσω και τα ποσα που τους χρωστούσα τότε προτού αλλάξω εταιρία;
DIMAOT Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 40 ευρω εφαπαξ τελους?αυτο μπαινει αν σταματας εντος συμβολαιου?
Slqmer Δημοσ. χθες στις 12:35 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:35 μμ Στις 4/10/2024 στις 4:21 ΜΜ, DIMAOT είπε 40 ευρω εφαπαξ τελους?αυτο μπαινει αν σταματας εντος συμβολαιου? Οχι το διέκοψα εκτός συμβολαίου
poulinos Δημοσ. χθες στις 04:06 μμ Δημοσ. χθες στις 04:06 μμ On 04/10/2024 at 09:27, Slqmer said: Μου ήρθε σχετικό μήνυμα από την Nova ,που είχα διακόψει την παροχή ίντερνετ επειδή δε μου την παρείχαν όπως έπρεπε, να επιστρέψω τον εξοπλισμό της και 40€ εφάπαξ τέλους. Αν πάω στο κατάστημα τους, θα με βάλουν να πληρώσω και τα ποσα που τους χρωστούσα τότε προτού αλλάξω εταιρία; λογικα στην καρτελα σου κατω απο το αφμ σου θα πρεπει να φαινονται ολα τα ποσα που χρωστας.προσωπικα ασχετα τι θα μου ζηταγαν ,θα τα πληρωνα ολα για τους ευνοητους λογους αφου τιποτα δεν χαριζεται και απλα καποια στιγμη θα το δωσουν σε δικηγορικο γραφειο
zape Δημοσ. χθες στις 06:14 μμ Δημοσ. χθες στις 06:14 μμ στη συγκεκριμμένη εταιρεία, χωρίς να μου παρέχουν τηλέφωνο σταθερό+ιντερνετ, ζητούσαν χρήματα. Πρώτα έστειλαν μήνυμα να επιστρέψω τον εξοπλισμό. Το έκανα ζητώντας ταυτόχρονα αποδεικτικό ότι τον επέστρεψα. Στη συνέχεια ζήτησα όλες τις συνομιλίες που είχαμε μεταξύ μας (για να κάνω και άλλες αναφορές, πέρα από όσες είχα κάνει) και έτσι μου έστειλαν μήνυμα ότι έχει μηδενιστεί ο λογαριασμός και δεν χρειάζεται να μου στείλουν τις συνομιλίες. Για να είναι σίγουρος, πέρασα μια μέρα από ένα κατάστημά τους και ρώτησα εάν για τον αριθμό μου φαινόταν κάποιο υπόλοιπο μέσα. Ήταν μηδενικό.
poulinos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες On 02/03/2025 at 12:35, Slqmer said: Οχι το διέκοψα εκτός συμβολαίου αν το διακοψεις εκτος συμβολαιου δεν εχει ρητρα εκτος αν καποιος δεν γυρισει τον εξοπλισμο 19 hours ago, zape said: στη συγκεκριμμένη εταιρεία, χωρίς να μου παρέχουν τηλέφωνο σταθερό+ιντερνετ, ζητούσαν χρήματα. Πρώτα έστειλαν μήνυμα να επιστρέψω τον εξοπλισμό. Το έκανα ζητώντας ταυτόχρονα αποδεικτικό ότι τον επέστρεψα. Στη συνέχεια ζήτησα όλες τις συνομιλίες που είχαμε μεταξύ μας (για να κάνω και άλλες αναφορές, πέρα από όσες είχα κάνει) και έτσι μου έστειλαν μήνυμα ότι έχει μηδενιστεί ο λογαριασμός και δεν χρειάζεται να μου στείλουν τις συνομιλίες. Για να είναι σίγουρος, πέρασα μια μέρα από ένα κατάστημά τους και ρώτησα εάν για τον αριθμό μου φαινόταν κάποιο υπόλοιπο μέσα. Ήταν μηδενικό. παροτι μπορει να υπαρχει βλαβη σε μια γραμμη για παραδειγμα το συμβολαιο μπορει να τρεχει.εκει μετα ζητας πιστωση.αν για καποιο λογο δεν μπορει να ενεργοποιηθει η γραμμη τοτε θα πρεπει να κοπει πιστωτικο κτλ κτλ που θα το παρεις πισω με καποιον τροπο. για να διακοψεις χωρις ρητρα θα πρεπει να φαινεται οτι υπαρχει αλυτο προβλημα.αλυτο προβλημα καλως ή κακως θα πρεπει να θεωρηθει απο τον παροχο.αν πχ εσυ ενεργοποιησεις γραμμη και δεν εχεις μια βδομαδα ιντερνετ και ζητησεις διακοπη επειδη θεωρεις οτι εχεις προβλημα ο παροχος δεν σημαινει οτι θα συμφωνησει μαζι σου οποτε αν διακοψεις θα επιβαλει τελος διακοπης. αν εσυ δεν το πληρωσεις αυτο μετα απο χρονια θα σου ερθει απο δικηγορικο γραφειο.οποτε αυτο που λεω σε ολους ειναι οτι βγαλτε ακρη με τον παροχο ωστε το υπολοιπο να μηδενιστει.αν εχετε δικαιο υπαρχει και η εεττ για να γινει καταγγελια.σκοπος ειναι δηλαδη να αποδειχθει οτι ο χρηστης εχει δικιο και να σβηστει το υπολοιπο ωστε να μην το αναζητησει μετα ο παροχος. το να θεωρει πχ ο χρηστης οτι ειναι αδικη η ρητα και να μην την πληρωνει δεν λεει τιποτα.θα πρεπει να εχει σβηστει και απο τον παροχο δηλαδη ο παροχος να εχει δεχτει οτι πραγματι ειχες θεμα. το λεω γιατι πολλοι εχουν μεν δικιο που δεν πληρωνουν την ρητρα αλλα δεν το εχουν τελειωσει με τον παροχο οποτε το υπολοιπο (που δεν εχει πληρωθει) υφιστατε κανονικα και καποια στιγμη θα το ζητησουν.και εσυ θα πρεπει τοτε να αποδειξεις οτι ειναι λαθος αυτο το ποσο για να μην σε ακολουθει παντου. και οκ στο ιντερνετ δεν υπαρχει κατι σαν το τηλεγνους στην κινητη τηλεφωνια αλλα κανεις δεν ξερει τι θα γινει στο μελλον. συν οτι μπορει να σου ζητηθει να το πληρωσεις αυτο το ποσο αν γυρισεις παλι στον ιδιο παροχο καποια στιγμη στο μελλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα