Ikaros2002 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Καλημέρα στο forum. Έχω πουλήσει ένα κινητό μέσω της υπηρεσίας skoop, από το skroutz, εδώ και 8 ημέρες, και λεφτά δεν μπήκαν στο λογαριασμό μου. Ο αγοραστής πλήρωσε με κάρτα. Ξέρει κάποιος πόσο αργεί να πληρώσει το skroutz? Ευχαριστώ. 1
Ikaros2002 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Φαύλος κύκλος με την βοήθεια του site, τηλ να μιλήσω με ανθρωπο δεν έχει...
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 11 λεπτά πριν, Ikaros2002 είπε [...]τηλ να μιλήσω με ανθρωπο δεν έχει... Καλώς ορίσατε στην εποχή της Α.Ι. και των chat bots Αφού όμως πλήρωσε ο αγοραστής με κάρτα προς εσένα δεν έχει καμία σχέση το skroutz (νομίζω). Ρώτα στην τράπεζα σου (αν βρεις άνθρωπο να μιλήσεις).
manolis27 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Καλώς ορίσατε στην εποχή της Α.Ι. και των chat bots Αφού όμως πλήρωσε ο αγοραστής με κάρτα προς εσένα δεν έχει καμία σχέση το skroutz (νομίζω). Ρώτα στην τράπεζα σου (αν βρεις άνθρωπο να μιλήσεις). Νομιζω οτι δεν πληρωνει κατευθειαν τον πωλητη αλλα πρωτα το σκουρτζ και μετα το σκουρτζ πληρωνει τον πωλητη.Νομιζω οτι υπαρχει και καποια προθεσμια για δυνατοτητα για επιστροφη του προιοντος απο τον αγοραστη οποτε ισως περιμενει το σκουρτζ να περασει αυτη η προθεσμια για να μπορεσει να σου βαλει τα λεφτα.
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) "Σε εκκρεμότητα" η πληρωμή; Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί η κάρτα να μην είχε υπόλοιπο, αν και πιστεύω ότι αν δεν είχε υπόλοιπο θα ακυρωνόταν η συναλλαγή. Μπορεί βέβαια και να είναι θέμα τράπεζας. Η εκτιμώμενη ημερομηνία πληρωμής αλλάζει ή έχει μείνει στις 30/9; Επειδή δεν ξέρω πως λειτουργεί το scoop, η πληρωμή γίνεται στο skroutz και αυτοί σου στέλνουν τα λεφτά ή δίνεις λογαριασμό; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2024 από micos000
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Πως γίνεται όμως η πληρωμή; Ο αγοραστής πληρώνει στο sktoutz και αυτό σου μεταφέρει τα λεφτά ή γίνεται απευθείας προς εσένα; Κάνε μια ερώτηση στην τράπεζα να δουν αν υπάρχει κάποια συναλλαγή προς εσένα σε εκκρεμότητα. Το κινητό το έστειλες ή το κρατάς μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή;
Ikaros2002 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Το κινητό το παρέλαβε και το πλήρωσε στο κουριερ με κάρτα Φοβάμαι μήπως η κουριερ μού αργεί να μου δώσει το ποσό
empyr3an Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 5 ώρες πριν, Ikaros2002 είπε Καλημέρα στο forum. Έχω πουλήσει ένα κινητό μέσω της υπηρεσίας skoop, από το skroutz, εδώ και 8 ημέρες, και λεφτά δεν μπήκαν στο λογαριασμό μου. Ο αγοραστής πλήρωσε με κάρτα. Ξέρει κάποιος πόσο αργεί να πληρώσει το skroutz? Ευχαριστώ. Είχε και άλλο μέλος του φόρουμ θέμα με την ταχύτητα πληρωμής από το Skoop (1 μήνα). Φαντάζομαι το συνηθίζουν!; Μα καλά, είναι δυνατόν να μην λέει στους όρους όταν εγγράφεσαι, σε πόσες μέρες θα σε πληρώσουν; Μήπως δεν το είδες;
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 20 λεπτά πριν, empyr3an είπε Είχε και άλλο μέλος του φόρουμ θέμα με την ταχύτητα πληρωμής από το Skoop (1 μήνα). Φαντάζομαι το συνηθίζουν!; Μα καλά, είναι δυνατόν να μην λέει στους όρους όταν εγγράφεσαι, σε πόσες μέρες θα σε πληρώσουν; Μήπως δεν το είδες; Έγραφε στη διαχείριση παραγγελίας... 1
Λύση Angvas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Το σκρουτζ σου αποδιδει τα λεφτά 3-4 ημερες αφού ο αγοραστης έχει παραλαβει το προϊόν. Επίσης ο αγοραστης έχει 2 ημέρες να κανει αιτημα επιστροφής σε περιπτωση που το προϊον ειναι χαλασμένο. Οποτε θα υπολογιζεις γυρω στις 6-7 ημερες απο την ημερα παραλαβης απο τον αγοραστη. Επίσης θα πρέπει φυσικά από πριν να έχεις κάνει όλη την διαδικασία ταυτοποιησης https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/23640053736081-Πληροφορίες-για-την-ταυτοποίηση-KYC-για-την-υπηρεσία-Skoop Υ.Γ Μέχρι στιγμής όσα πράγματα έχω πουλήσει μέσω scoop δεν είχα κανένα πρόβλημα και έχω λάβει κανονικά τα χρήματα μου.
Ikaros2002 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μηπως θυμάσαι πόσες μέρες κάνει η everypay να τελειώσει την πιστοποίηση?
zoranb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 On 04/10/2024 at 14:00, Angvas said: Επίσης ο αγοραστης έχει 2 ημέρες να κανει αιτημα επιστροφής σε περιπτωση που το προϊον ειναι χαλασμένο. Όταν κάνει κανείς αίτημα επιστροφής, έρχεται courier από το σπίτι σου κ το παίρνει πίσω το προϊόν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα