Gaus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Λοιπον εχω το OnePlus 12 16/512GB το κινητο ειναι αγορασμενο απο AliExpress οποτε ειναι η κινεζικη εκδοση αλλα και καλα global rom λεει. Δυστυχως για καποιο λογο η συσκευη εχει να παρει ενημερωση απο οτι λεει απο τις 5 Μαιου ενω ειναι αγορασμενο τον Απριλιο αλλα ναι καπου κοντα στην ημερομηνια της ενημερωσης ειχε φτασει οποτε οσο το εχω στα χερια μου δεν εχει κανει ουτε μια ενημερωση. Τρεχει OxygenOS στην εκδοση CPH2581_14.0.0.02 η οποια απο οτι λεει ειναι και σε 'Alpha Version' και δεν γνωριζω τι μπορει να φταιει για αυτο αλλα κατα τα αλλα λειτουργει κανονικοτατα και σημα πιανει κανονικα και κλησεις και 5G ολα τελεια κανενα προβλημα. Τι μπορει να φταιει για το οτι η συσκευη δεν λαμβανει ενημερωσεις λοιπον;
TechnoState Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ... κατέβασε την εφαρμογή Oxygen Updater κ παρε την από εκεί. Η τελευταία είναι η CPH2581_14.0.0.840(EX01) Λογικά κάποια απο τις εφαρμογές συστήματος χρειάζεται clear data χειροκίνητα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2024 από TechnoState
GATE123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 8 ώρες πριν, Gaus είπε Λοιπον εχω το OnePlus 12 16/512GB το κινητο ειναι αγορασμενο απο AliExpress οποτε ειναι η κινεζικη εκδοση αλλα και καλα global rom λεει. Δυστυχως για καποιο λογο η συσκευη εχει να παρει ενημερωση απο οτι λεει απο τις 5 Μαιου ενω ειναι αγορασμενο τον Απριλιο αλλα ναι καπου κοντα στην ημερομηνια της ενημερωσης ειχε φτασει οποτε οσο το εχω στα χερια μου δεν εχει κανει ουτε μια ενημερωση. Τρεχει OxygenOS στην εκδοση CPH2581_14.0.0.02 η οποια απο οτι λεει ειναι και σε 'Alpha Version' και δεν γνωριζω τι μπορει να φταιει για αυτο αλλα κατα τα αλλα λειτουργει κανονικοτατα και σημα πιανει κανονικα και κλησεις και 5G ολα τελεια κανενα προβλημα. Τι μπορει να φταιει για το οτι η συσκευη δεν λαμβανει ενημερωσεις λοιπον; Η έκδοση που μου ήρθε εμένα είναι η είναι CPH2581_14.0.0.840(EX01). Από Κωτσόβολο το έχω πάρει. Με 2 χρόνια εγγύηση από την επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus.
ZoReN Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Κατέβασε το Oxygen Updater όπως είπε και ο φίλος θα σου δείξει ποια version έχεις και αν υπάρχει διαθέσιμο update θα σου το κάνει. Επειδή ανέφερες ότι είναι το κινέζικο με την Global Rom περασμένη, ξέρει κάποιος εαν κάνω Factory Reset θα επανέλθει στην Κινέζικη version και θα πρέπει να περάσω την Global μετά?
GATE123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Στις 5/10/2024 στις 4:21 ΠΜ, ZoReN είπε Κατέβασε το Oxygen Updater όπως είπε και ο φίλος θα σου δείξει ποια version έχεις και αν υπάρχει διαθέσιμο update θα σου το κάνει. Επειδή ανέφερες ότι είναι το κινέζικο με την Global Rom περασμένη, ξέρει κάποιος εαν κάνω Factory Reset θα επανέλθει στην Κινέζικη version και θα πρέπει να περάσω την Global μετά? Όταν περνάς μια rom με αυτή παραμένεις. Και Hard Reset να κάνεις. 1
Gaus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 On 04/10/2024 at 06:49, TechnoState said: ... κατέβασε την εφαρμογή Oxygen Updater κ παρε την από εκεί. Η τελευταία είναι η CPH2581_14.0.0.840(EX01) Λογικά κάποια απο τις εφαρμογές συστήματος χρειάζεται clear data χειροκίνητα. Μακαρι να λειτουργουσε παταω να κανει extract αλλα εκει που παταω να κανει extract στην ενημερωση δεν μου γραφει καν την σωστη εκδοση που κατεβασα μου γραφει αυτη την εκδοση που εχω ηδη
GATE123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 5 ώρες πριν, Gaus είπε Μακαρι να λειτουργουσε παταω να κανει extract αλλα εκει που παταω να κανει extract στην ενημερωση δεν μου γραφει καν την σωστη εκδοση που κατεβασα μου γραφει αυτη την εκδοση που εχω ηδη Πήγαινε στην σελίδα της OnePlus και ρώτα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα