blackhill66 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου θελω να παρω για ηλικιωμενο ατομο ενα κινητο(το οποιο στο περιπου το βρηκα ,με μεγαλα πληκτρα)αλλα θελω να εχει ΜΟΝΟ χρονο ομιλιας απεριοριστα σε σταθερακαι κινητα ,οσο πιο οικονομικο γινεται,επειδη εχω χασει στο ψαξιμο την μπαλα οποιος μπορει ας βοηθησει. υγ.εχουμε εως τωρα μια παλια συνδεση vodαfone με καρτα σιμ σε ασυρματο τηλεφωνο panasonic-λειτουργει μεσω δικτυου κινητης αυτο- με δυο νουμερα ενα σταθερο νουμερο και ενα νουμερο κινητου,αλλα δινει λιγα λεπτα μονο σε σταθερα και ερχεται καθε μηνα μεγαλη χρεωση,εξου και ο λογος αλλαγης ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μόνο χρόνο δεν θα βρεις κάτι καλό, ίσως να έχει καποια περιέγρα πακέτα Αυτό που είναι το πιο εύκολο ειναι να βάλεις κάποιο πακέτο που όσο υπάρχει υπόλοιπο ανανεώνεται αυτόματα, και απλά θα κάνεις ανανέωση στο υπόλοιπο καθε 30 μέρες περίπου, ώστε να ενεργοποιείται το πακέτο μετά αυτόματα. Αυτό που κερδίζεις έτσι είναι πως υπάρχουν πακέτα που ότι περισσέψει από λεπτά μεταφέρεται εφόσον γίνει εγκαιρα ανανέωση και δεν χάνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Θεωρώ ότι τα 1000 λεπτά που δίνει το calls2all με 11.50 ευρώ της cosmote είναι υπεραρκετό. Και μπορείς να κάνεις ανανέωση το νούμερο από άλλο κινητό με what's up και να βάλεις αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου. Αν δεν φτάνουν τα 1000, θα καταναλώσει μέχρι να τελειώσει και το όποιο χρηματικό υπόλοιπο. (περισσεύει 0.50 ευρώ ή κάτι τέτοιο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Ψάχνεις τη συσκευή ή τη σύνδεση; Για σύνδεση θα μιλήσω κι εγώ, η πιο λογική λύση είναι το καρτοκινητό, αρκεί να υπάρχει κάποιος να το ανανεώνει. Το cu αυτή τη στιγμή με 15€ κάρτα τον μήνα προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας για 30 ημέρες + 100 sms και 2,5gb (το πακέτο το δίνει εδώ κι ένα χρόνο). Παρόμοια με το watchup μένει ένα μικρό ποσό από τα 15€ όπου ανά μερικούς μήνες βγαίνει να κάνεις μια ανανέωση χωρίς να βάλεις κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Θεωρώ ότι τα 1000 λεπτά που δίνει το calls2all με 11.50 ευρώ της cosmote είναι υπεραρκετό. Και μπορείς να κάνεις ανανέωση το νούμερο από άλλο κινητό με what's up και να βάλεις αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου. Αν δεν φτάνουν τα 1000, θα καταναλώσει μέχρι να τελειώσει και το όποιο χρηματικό υπόλοιπο. (περισσεύει 0.50 ευρώ ή κάτι τέτοιο) Αυτό έχω στο οποίο έχω υπόλοιπο χιλιάδες λεπτά ομιλίας τα οποία δεν χάνονται αν δεν τα καταναλώσεις αλλά προστίθενται σε κάθε ανανέωση που γίνεται κάθε μήνα. Το άσχημο είναι έχουν φτάσει την ανανέωση 13 ευρώ το μηνα και να παρακαλάμε να μείνει εκεί γιατί έχουν γίνει αχόρταγοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Αν θες όντως unlimited το What's Up έχει ένα πακέτο με 13,50 ευρώ το οποίο πάει 14,85 με τον φόρο 10% της κινητής, οπότε πρέπει να βάζεις 15 ευρώ μονάδες για να το ενεργοποιείς. Στο πακέτο έχει και sms και data αλλά μπορεί να μην τα χρησιμοποιεί. Οι άλλες εταιρίες δεν ξέρω τι έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου σας ευχαριστω για τις αποψεις για κινητο μου προτειναν αυτο https://stechi.gr/1445121-panasonic-kx-tu155-dual-sim-kinhto-me-megala-koympia-mple σαν ιδεα μαρεσει το callstoall cosmote ,θα τα δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα