makro64 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Καλησπέρα, έχω συμβόλαιο στην Cosmote με όλα απεριόριστα και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι τα δεδομένα θα περιοριστούν στα 40 Gb! Εντελώς αυθαίρετα παρά το υπογεγραμμένο συμβόλαιο! Εκνευρίστηκα πολύ και θέλω να φύγω ! Είναι η Vodafone ή η Nova αξιόπιστες; Λέτε να το μετανιώσω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση AntonisKo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Λύση Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Για την extra sim σου ήρθε η ειδοποίηση, όχι για την κεντρική σου γραμμή 👍 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makro64 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Έχεις δίκιο! Μόλις μίλησα με κοσμοτε! Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Εγώ έκανα Vodafone όλα απεριόριστα και απεριόριστα δεδομένα και 500 λεπτά προς εξωτερικό στα 19.47 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enteacher04 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 13 hours ago, e1995kati said: Εγώ έκανα Vodafone όλα απεριόριστα και απεριόριστα δεδομένα και 500 λεπτά προς εξωτερικό στα 19.47 Αυτό είναι κάποιο πρόγραμμα που υπάρχει επίσημα, ή σου έκαναν κάποια προσφορά; Αν πρόκειται για προσφορά, πώς την πήρες; Θα ενδιαφερομουν και εγώ, ειδικά αν γίνεται να πληρώσω και κάτι έξτρα για δεύτερη sim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Σου στέλνω pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sifario1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Στις 8/10/2024 στις 6:26 ΜΜ, e1995kati είπε Σου στέλνω pm Αν μπορουσες θα ηθελα και εγω ενα pm με την προσφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου παιδιά όντως υπάρχει αυτή η προσφορά ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα