jeanthira7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Εχω αγοράσει την εφαρμογή Qustodio Kids για έλεγχο κινητών, δυστυχώς όμως διαπιστώνω πως ότι το τηλέφωνο ελέγχου εισέρχεται στην κατάσταση "εξαιρετική εξοικονόμηση μπαταρίας" η εφαρμογή απενεργοποιείται. Εχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές λύσεις στα πεδία Εφαρμογές-Μπαταρία αλλά δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Εάν η εφαρμογή δεν απενεργοποιηθεί με την πρώτη φορά τότε με την δεύτερη ή την τρίτη σίγουρα θα είναι off. Υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης της επιλογής "εξαιρετική εξοικονόμιση μπαταρίας" από τον σχετικό αναδυόμένο πίνακα ? Μπορώ με κάποιον τρόπο να μπορώ να μπω ως admin να απενεργοποιήσω ό,τι δεν θέλω να υπάρχει? Εναλλακτικά εάν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα ελέγχου χρόνου και κλειδώματος κινητών που να λειτουργεί χωρίς περιορισμόυς ή να πάω το κινητό σε κάποια εταιρεία να το μοντάρει όπως πρέπει. Ευχαριστώ Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από jeanthira7
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Ενα θεμα αρκει, συνεχιζουμε στο ηδη ανοιχτο λοιπον
Προτεινόμενες αναρτήσεις