Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Nate είπε

Το 4ο πάντως βγάζει μαντινάδα.

Το prompt: Γράψε μια μαντινάδα σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο για τον έρωτα.

Η μαντινάδα: 

Έρωτα που ‘χεις την καρδιά, φωτιά να τη φλογίζεις,
σαν ήλιος λάμπεις στη ζωή, κι όλα τα ομορφίζεις.

Το ο1 με ίδιο prompt:

Ο έρωτας φωτιά κρυφή που καίει την ψυχή μου,
σαν ήλιος που ανατέλλει πάλι μες στη ζωή μου.

Μάλλον έχει εξελιχθεί από τότε που το έχω δοκιμάσει γιατί φαίνεται και το 3.5 να τα πηγαίνει καλύτερα απ' ότι θυμάμαι.

Αν θυμάμαι καλά αυτό που έκανε τότε ήταν να παράγει το αποτέλεσμα στα αγγλικά, να το μεταφράζει και έτσι το τελικό κείμενο προφανώς δεν έκανε καν ομοιοκαταληξία.

Edit: Το Geminy πάντως είναι εντελώς για τον .... Του ρωτάω να μου πει την απόσταση μίας διαδρομής και ενώ φαίνεται ότι έχει κάνει σωστά την αναζήτηση στο google maps prompt που μου βγάζει μου δίνει κουφές απαντήσεις όπως 0 χιλιόμετρα.

image.png.4cd992f87ecef6e8141d0ca9f529ea67.png

Έτσι του είπα και εγώ :

image.png.5e4ae08825612fe71bc3f36331872629.png

Επεξ/σία από manolis940
  • Haha 17
Δημοσ.

Εγώ πιο πολύ σχολίασα το ότι "υποστηρίζει μόνο αγγλικά" όταν οι άλλοι όχι μόνο είχαν ελληνικά αλλά εφτιαχναν και ποίηση στα ελληνικά. Μετά τη νεότερη ανακοίνωση περί υποστήριξης και ελληνικών μένει να δούμε μετά το σχετικό training πως θα τα πάει.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, taris είπε

*Language does not support “Hey Google” voice commands and some Gemini action features.

Oπότε άνθρακες ο "θησαυρός". Δηλαδή τί; Ελληνικά όσο στο chatgpt, τίποτα καινούριο.

Όποιος βάλει υποστήριξη ελληνικών πρώτος για live commands μεταξύ apple και google, θα ανατρέψει την αγορά, αλλά δεν βλέπω να καίγονται καθόλου (ενδεικτικά, η apple διαφήμιζε θέσεις στην ομάδα siri για ανάπτυξη ελληνικών πριν 4-5 χρόνια και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους).

Θα ανατρέψει την αγορά των 2.000.000 νοματαιων οι 1.500.000 δεν έχουν να βάλουν κάρτα και κάνουν αναπάντητες.

Μοιάζει με σημαντική και σοβαρή επένδυση, απορώ πως δεν έχει γίνει.

Πέθανα με το δεν είμαι στόκος. Ακόμα γελάω βασικά.

Ουστ ai απο το κινητό μου. Ούτε assistants ούτε καμία άλλη μπούρδα που συνδυάζει τις πληροφορίες μου. (Καλά δεν λέω ουστ στη Google, μου αρέσει το maps)

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, AtiX είπε

Θα ήθελα να δω πότε η ΕΕ θα ξυπνήσει και θα κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με τα ΑΙ στις κινητές συσκευές…

Έχουν "σοβαρότερα" θέματα να ασχοληθούν...

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CyanBlue είπε

Έχουν "σοβαρότερα" θέματα να ασχοληθούν...

Πραγματικά έχω μπερδευτεί… από την μια πλευρά δεν ξέρουμε αν θα έρθει το intelligence της Apple στην Ευρώπη λόγο ΕΕ ενώ οι υπόλοιπες εταιρίες κυκλοφορούν τις υπηρεσίες ΑΙ κανονικά ακόμα και αν ξερπυμε ότι είναι εκτός νομικού ευρωπαϊκού πλαισίου…

Δημοσ.

Eλληνικά πάντως δεν μιλάει, όσο κι αν προσπάθησα. Λένε όχι αλλά αν του το ζητήσεις, προσπαθεί. Χωρίς μεγάλη επιτυχία!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ntemek είπε

Eλληνικά πάντως δεν μιλάει, όσο κι αν προσπάθησα. Λένε όχι αλλά αν του το ζητήσεις, προσπαθεί. Χωρίς μεγάλη επιτυχία!

Μιλάει μόλις του ζήτησα στα ελληνικά να μου φτιάξει μια εικόνα με ένα λογιστή ποντίκι που να φοράει κιμονό και κράνος σογκούν

1728072535036.jpg

Δημοσ.
Στις 4/10/2024 στις 11:15 ΜΜ, logistoulis είπε

Μιλάει μόλις του ζήτησα στα ελληνικά να μου φτιάξει μια εικόνα με ένα λογιστή ποντίκι που να φοράει κιμονό και κράνος σογκούν

1728072535036.jpg

εγώ πάλι απλά τον καιρό ζήτησα...άσχετα μου έλεγε... ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...