Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Λοιπόν, είχα PS4 Slim και έπαιζα FIFA 21 αρχικά και μετά το FIFA 23... πήρα το PS5 Slim και πλέον εκεί παίζω FIFA 23 και βλέπω αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με το PS4-εννοείται... θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να αγοράσω το FC25 σε σχέση με το FIFA 23... ποιες οι πιο σημαντικές διαφορές?? Σίγουρα θα είναι βελτιωμένο... Κι αν το αγοράσω να το κάνω τώρα πχ από E-Shop που το έχει -10€ ή να περιμένω να πέσει αισθητά η τιμή(κάτω από 50€)... ακούω απόψεις
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 79.90 € τιμή PUBLIC, 57.90€ τιμή E-Shop... Είδα ότι απουσιάζουν η Μίλαν και η Ίντερ, η 1η ονομάζεται FC MILANO και η 2η LOMBARDIA, και το σκέφτομαι κάπως σαν Μιλανέζος να πάρω δλδ ένα παιχνίδι που δεν έχει την ομάδα μου με τις εμφανίσεις και τα λογότυπα της Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2024 από Σπίθας Στο Σκοτάδι 1
Give-me-a-hit Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε 79.90 € τιμή PUBLIC, 57.90€ τιμή E-Shop... Είδα ότι απουσιάζουν η Μίλαν και η Ίντερ, η 1η ονομάζεται FC MILANO και η 2η LOMBARDIA, και το σκέφτομαι κάπως σαν Μιλανέζος να πάρω δλδ ένα παιχνίδι που δεν έχει την ομάδα μου με τις εμφανίσεις και τα λογότυπα της μετοχος της Μιλαν εισαι φιλε? χεστηκα η φοραδα στ'αλωνι αν την λενε ετσι ή αλλιως.. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2024 από Give-me-a-hit
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε μετοχος της Μιλαν εισαι φιλε? χεστηκα η φοραδα στ'αλωνι αν την λενε ετσι ή αλλιως.. φίλε μου αν κάποιος είναι μία συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα, θέλει όταν παίζει ΦΙΦΑ να παίρνει αυτή την ομάδα με την επίσημη εμφάνιση της, τα σήματα, τους παίκτες κτλ, όχι απομιμήσεις... δεν ξέρω τι ομάδα είσαι αλλά θα σου άρεσε να μην την είχε το ΦΙΦΑ ή να ήταν με άλλες εμφανίσεις, σήματα και όνομα;;;
Give-me-a-hit Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε φίλε μου αν κάποιος είναι μία συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα, θέλει όταν παίζει ΦΙΦΑ να παίρνει αυτή την ομάδα με την επίσημη εμφάνιση της, τα σήματα, τους παίκτες κτλ, όχι απομιμήσεις... δεν ξέρω τι ομάδα είσαι αλλά θα σου άρεσε να μην την είχε το ΦΙΦΑ ή να ήταν με άλλες εμφανίσεις, σήματα και όνομα;;; φιλε επαιζα το προ οταν ηταν ακριβως ετσι. χωρις κανενα επισημο ονομα. και με ονοματα ποδοσφαιριστων λαθος γραμενα. Ολα στο μυαλο ειναι. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2024 από Give-me-a-hit
Charismo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δοξασμένα χρόνια με Ravoldi, Rinaldo στο Pro πριν από 25 χρόνια. Παιχνιδάρα. 1 2
harris231 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Και εγώ συμφωνώ με τον φίλο. Ένας λόγος που ΔΕΝ έπαιζα το προ ήταν και αυτός. Μου άρεσε όλη αυτή η παρουσίαση με τις αυθεντικές φανέλες και τα ονόματα. Ενώ πολλές φορές πήγα να δώσω ευκαιρία στο προ, ξενέρωνα στο μισάωρο. Δεν μπορούσα, κάτι με χάλαγε. 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, harris231 είπε Και εγώ συμφωνώ με τον φίλο. Ένας λόγος που ΔΕΝ έπαιζα το προ ήταν και αυτός. Μου άρεσε όλη αυτή η παρουσίαση με τις αυθεντικές φανέλες και τα ονόματα. Ενώ πολλές φορές πήγα να δώσω ευκαιρία στο προ, ξενέρωνα στο μισάωρο. Δεν μπορούσα, κάτι με χάλαγε. Είναι ο βασικός λόγος που δεν θα πάρω το ΦΙΦΑ 25... παίρνω την Μίλαν και παίζω όλη τη σεζόν στη Serie A θέλω να την βλέπω με τις φανέλες της, το σήμα της κτλ άμα δεν τα χεί, όχι ευχαριστώ, θα παραμείνω στο ΦΙΦΑ 23, κι όταν επανέλθει η Μίλαν στο μέλλον θα το αγοράσω. Αν ήμουν άλλη ομάδα δεν θα με ένοιαζε, πχ αν ήμουν ΡΕΑΛ την έχει την ΡΕΑΛ οπότε θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια.
vorlon68 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Αφου απο την αρχή ήξερες οτι δεν υπάρχει η Μιλαν και δεν ειχες σκοπο να το πάρεις, τι ρωτας;;;;; 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, vorlon68 είπε Αφου απο την αρχή ήξερες οτι δεν υπάρχει η Μιλαν και δεν ειχες σκοπο να το πάρεις, τι ρωτας;;;;; Το 1ο μου πόστ λέει ότι από την αρχή το ήξερα? Ό,τι να ναι, δεν έχετε κάποιοι τι να κάνετε και λέτε ας ποστάρω και γω...
vorlon68 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Το 1ο μου πόστ λέει ότι από την αρχή το ήξερα? Ό,τι να ναι, δεν έχετε κάποιοι τι να κάνετε και λέτε ας ποστάρω και γω... Στο πρωτο ποστ δεν σου απάντησε κανένας, ολες οι απαντήσεις αφορουν το δευτερο ποστ που έκανες. Γιατι μετα απο 1 μήνα αν το ήθελες θα το ειχες πάρει. 1
StamTheMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε φίλε μου αν κάποιος είναι μία συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα, θέλει όταν παίζει ΦΙΦΑ να παίρνει αυτή την ομάδα με την επίσημη εμφάνιση της, τα σήματα, τους παίκτες κτλ, όχι απομιμήσεις... δεν ξέρω τι ομάδα είσαι αλλά θα σου άρεσε να μην την είχε το ΦΙΦΑ ή να ήταν με άλλες εμφανίσεις, σήματα και όνομα;;; Δεν ειναι FIFA. Στις 21/11/2024 στις 5:00 ΜΜ, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε και το σκέφτομαι κάπως σαν Μιλανέζος να πάρω δλδ ένα παιχνίδι 1,5 μηνα το σκεφτεσαι
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 βρε παιδιά το 1ο πόστ ήταν 3 Οκτώβρη, 1+ μήνα μετά είδα ότι δεν έχει την Μίλαν, δεν το ήξερα απ' την αρχή, τελικά δεν το παίρνω... 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Να κάνω πάλι όμως την ίδια ερώτηση, ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ σε σχέση με το FIFA 23? Καλύτερες άμυνες πχ? Γιατί στο FIFA 23 τρώς τα γκόλ εύκολα, αυτό το διάστημα παίζω με την Μίλαν πρωτάθλημα και έχω βάλει σε 19 αγώνες καμιά 50αρια γκόλ και έχω φάει 28... άμυνα χωνί. Αν οι βελτιώσεις είναι πολλές, τι να πώ να το ξανασκεφτώ και να το πάρω αλλά δεν μου αρέσει που η ομάδα μου δεν είναι με τις επίσημες εμφανίσεις, καθαρά αισθητικά 1
Charismo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 On 23/11/2024 at 16:14, Σπίθας Στο Σκοτάδι said: Να κάνω πάλι όμως την ίδια ερώτηση, ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ σε σχέση με το FIFA 23? Καλύτερες άμυνες πχ? Γιατί στο FIFA 23 τρώς τα γκόλ εύκολα, αυτό το διάστημα παίζω με την Μίλαν πρωτάθλημα και έχω βάλει σε 19 αγώνες καμιά 50αρια γκόλ και έχω φάει 28... άμυνα χωνί. Αν οι βελτιώσεις είναι πολλές, τι να πώ να το ξανασκεφτώ και να το πάρω αλλά δεν μου αρέσει που η ομάδα μου δεν είναι με τις επίσημες εμφανίσεις, καθαρά αισθητικά Τα τελευταία χρόνια η άμυνα της Μίλαν ούτως ή άλλως χωνί είναι, οπότε το λες και ρεαλιστικό. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα