Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 49 λεπτά πριν, Barbattilas είπε Το Symphony 200 ST 2020 με αερόψυκτο 169cc μοτέρ καίει 4,50 λίτρα στα 100χλμ μέσα στην Αθήνα. Με περίπου 22.000 χιλιόμετρα. Το νεότερης γενιάς ST200 που βγήκε το 2021-22, πραγματική κατανάλωση υποτίθεται είναι λίγο καλύτερη. Αν κανεις αρκετά χιλιόμετρα το SYM200 είναι φαγανο σε βενζίνη και τσιμπάει και λίγο λάδι λόγω αερόψυκτου μοτέρ. Xmax 250 του 09 δεν καίει τόσο μέση κατανάλωση εντός πόλης είμαι γύρω στα 3,5-3,8 Το θέμα είναι ότι τα αντίστοιχα 125 της ίδιας εταιρίας είναι οριακά στα 3 λίτρα στα 100 και η διαφορά σε δύναμη είναι ελάχιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbattilas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Inuyasha είπε Xmax 250 του 09 δεν καίει τόσο μέση κατανάλωση εντός πόλης είμαι γύρω στα 3,5-3,8 Το θέμα είναι ότι τα αντίστοιχα 125 της ίδιας εταιρίας είναι οριακά στα 3 λίτρα στα 100 και η διαφορά σε δύναμη είναι ελάχιστη Ήμουν λίγο υπερβολικός, δεν ξεπερνάει συχνά τα 4 λίτρα. Τόσο καίει με πίεση, φανάρια, αστική μετακίνηση, ψηλή ζελατίνα, μπαγκαζιέρα, βάρος αναβατών 100-140 κιλά και περιστασιακά 190. Η κατανάλωση του Symphony SΤ200 Euro4 είναι περίπου 3,6 λίτρα. Η καλύτερη στο δικό μου που έχω δει είναι 3,2 και η χειρότερη εκεί γύρω στα 4. Σε κάθε περίπτωση το αντίστοιχο euro5 καίει 0,5 με 1 λίτρο λιγότερο, λίγο κάτω από 3 λίτρα. Το Symphony 125 καίει επίσης λιγότερο ακόμη με ελάχιστη διαφορά από το ST20 όγωβ υδρόψυκτου κινητήρα, βασικά στην ροπή μόνο χάνει. Τα ιαπωνικά καίνε κοντά στα 2 με 2,5 λίτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα