eidikos33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Καλησπερα σας, Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα σκουτερ μεχει 200cc ποιο θα μου προτεινατε να παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 42 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Καλησπερα σας, Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα σκουτερ μεχει 200cc ποιο θα μου προτεινατε να παρω? Πόσα λεφτά? Τι χρήση? (βόλτα/ ψώνια ή για δουλειά πακέτο πχ) Καινούργιο? Μεταχειρισμένο? Έχεις κάποια προτίμηση? Με πάτωμα? Δεν σε αποσχολει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, Inuyasha είπε Πόσα λεφτά? Τι χρήση? (βόλτα/ ψώνια ή για δουλειά πακέτο πχ) Καινούργιο? Μεταχειρισμένο? Έχεις κάποια προτίμηση? Με πάτωμα? Δεν σε αποσχολει? αν παρω καινουργιο μεχρι 3000 μεταχειρισμενο μεχρι 2000 αυτοματο θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, eidikos33 είπε αν παρω καινουργιο μεχρι 3000 μεταχειρισμενο μεχρι 2000 αυτοματο θελω Το αυτόματο τι καταλάβαμε ποια θα είναι η χρήση του? Βόλτα? Θα δουλέψεις πακέτο/κουριερ? Πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου για βολτα οχι για δουλεια ελεγα για το symphony st 200 ή το jet 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, eidikos33 είπε για βολτα οχι για δουλεια ελεγα για το symphony st 200 ή το jet 14 Ιδιος κινητηρας σε διαφορετικό σασί Τα 200 άρια στην ουσία είναι 160 κυβικά έχε το υπόψη σου ελάχιστη διαφορά από το αντίστοιχο 125 με αισθητά μεγαλύτερη κατανάλωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Ιδιος κινητηρας σε διαφορετικό σασί Τα 200 άρια στην ουσία είναι 160 κυβικά έχε το υπόψη σου ελάχιστη διαφορά από το αντίστοιχο 125 με αισθητά μεγαλύτερη κατανάλωση ποιο μοντελο 125? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, eidikos33 είπε ποιο μοντελο 125? Τα ίδια σε 125 και τα 2 βγαίνουν και σε 125cc εκδόσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Εσύ τι θα μου προτεινες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Στα 2κ και κάτι παίρνεις SH150 σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς για κάτι άλλο, ειδικά για αυτά που ανέφερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hountalass Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Εκμεταλλεύομαι το ποστ και επειδή και εγώ θα ήθελα να πάρω 125αρι λόγω διπλώματος, έχω δει σχεδόν όλα στην κατηγορία. Κλείνω προς voge sr1 και κοιτάω και sr1 adv. 2600ε και 2800ε αντίστοιχα με πολύ καλό εξοπλισμό. Τα υπόλοιπα νομίζω πάνε πάνω από 3κ. Το adv μπήκε στο παιχνίδι γιατί διάβασα ότι είναι καλύτερο για άνω του 1.80 ύψος. Είμαι 1.85 αλλά παίζει ρόλο και η αναλογία κορμού - ποδιών οπότε δεν είναι όλοι οι 1.85 το ίδιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 54 minutes ago, hountalass said: Εκμεταλλεύομαι το ποστ και επειδή και εγώ θα ήθελα να πάρω 125αρι λόγω διπλώματος, έχω δει σχεδόν όλα στην κατηγορία. Κλείνω προς voge sr1 και κοιτάω και sr1 adv. 2600ε και 2800ε αντίστοιχα με πολύ καλό εξοπλισμό. Τα υπόλοιπα νομίζω πάνε πάνω από 3κ. Το adv μπήκε στο παιχνίδι γιατί διάβασα ότι είναι καλύτερο για άνω του 1.80 ύψος. Είμαι 1.85 αλλά παίζει ρόλο και η αναλογία κορμού - ποδιών οπότε δεν είναι όλοι οι 1.85 το ίδιο! sr1 adv ειναι παρα πολυ καλο και ποιοτηκο.... δεν εχει χωρους βεβαια (adv γαρ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Υπάρχουν κάποιοι κανόνες στη διαδικασία επιλογής: - Καλές οι γνώμες και οι απόψεις, αλλά καλύτερο να πας να τα δεις και να τα κάνεις test ride. Πολλές φορές, η δική σου η γνώμη ευτυχώς δεν συμφωνεί με αυτές που έλαβες. - Έχεις εμπειρία από μηχανή/scooter; Έχεις πάρει δίπλωμα; Αν όχι και δεν θες να μπλέξεις, με το δίπλωμα αυτοκινήτου πας για 125άρι. Βέβαια καλό είναι να κάνεις κάποια μαθήματα. - Μόνος θα οδηγείς ή δικάβαλο; Μήπως τα 200cc είναι τελικα λίγα αν είστε δύο τις περισσότερες φορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zakzam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Και εγώ ψάχνω καιρό για 125 σκούτερ και μπορώ να σου πω ότι μόνο η δοκιμή θα σε βοηθήσει να διαλέξεις και υπάρχουν πολλές επιλογές για όλες τις τσέπες, συμβουλή μην κολλάς σε "μαρκες" δεν αξίζει για αυτό που το θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbattilas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Στις 4/10/2024 στις 2:16 ΜΜ, Inuyasha είπε Ιδιος κινητηρας σε διαφορετικό σασί Τα 200 άρια στην ουσία είναι 160 κυβικά έχε το υπόψη σου ελάχιστη διαφορά από το αντίστοιχο 125 με αισθητά μεγαλύτερη κατανάλωση Το Symphony 200 ST 2020 με αερόψυκτο 169cc μοτέρ καίει 4,50 λίτρα στα 100χλμ μέσα στην Αθήνα. Με περίπου 22.000 χιλιόμετρα. Το νεότερης γενιάς ST200 που βγήκε το 2021-22, πραγματική κατανάλωση υποτίθεται είναι λίγο καλύτερη. Αν κανεις αρκετά χιλιόμετρα το SYM200 είναι φαγανο σε βενζίνη και τσιμπάει και λίγο λάδι λόγω αερόψυκτου μοτέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα