Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, kostasbm είπε αλλά πως θα διασφαλιστεί ότι θα πάρει αυτό που αγόρασε ???? εγώ δεν θα έκανα κατάθεση για κανέναν Mε αντικαταβολή πως διασφαλίζεται δηλαδή ότι θα πάρει αυτό που αγόρασε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Nabuko είπε Mε αντικαταβολή πως διασφαλίζεται δηλαδή ότι θα πάρει αυτό που αγόρασε? Νομίζω ότι ο αποστολέας μπορεί να έχει δώσει το δικαίωμα να το δει πριν πληρώσει και παραλάβει.
Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Νομίζω ότι ο αποστολέας μπορεί να έχει δώσει το δικαίωμα να το δει πριν πληρώσει και παραλάβει. Tο δέχονται αυτό τα ΕΛΤΑ? οι εταιρίες κούριερ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Tο δέχονται αυτό τα ΕΛΤΑ? οι εταιρίες κούριερ? Νομιζω ναι αλλα δεν το εχω δοκιμασει.Παρ ενα τηλ να ρωτησεις
Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Νομιζω ναι αλλα δεν το εχω δοκιμασει.Παρ ενα τηλ να ρωτησεις Eγώ νομίζω όχι. Δεν χρειάζεται να πάρω τηλέφωνο γιατί δεν μ' ενδιαφέρει. Εν κατακλείδι και ύστερα από αυτό το μικρό άνευ ουσίας διάλειμμα να επισημάνω ότι ούτε με αντικαταβολή ούτε με κατάθεση είναι καλυμμένος ο αγοραστής γιατί κάλλιστα και στις 2 περιπτώσεις ο πωλητής μπορεί να έχει βάλει μια πέτρα μέσα. Από την άλλη και ο πωλητής είναι καλυμμένος και στις 2 περιπτώσεις ότι δε θα χάσει το αντικείμενό του, απλά στην αντικαταβολή χάνει χρόνο και χρήμα και ενδεχομένως και κάποια πώληση σε άλλον. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Eγώ νομίζω όχι. Δεν χρειάζεται να πάρω τηλέφωνο γιατί δεν μ' ενδιαφέρει. Εν κατακλείδι και ύστερα από αυτό το μικρό άνευ ουσίας διάλειμμα να επισημάνω ότι ούτε με αντικαταβολή ούτε με κατάθεση είναι καλυμμένος ο αγοραστής γιατί κάλλιστα και στις 2 περιπτώσεις ο πωλητής μπορεί να έχει βάλει μια πέτρα μέσα. Από την άλλη και ο πωλητής είναι καλυμμένος και στις 2 περιπτώσεις ότι δε θα χάσει το αντικείμενό του, απλά στην αντικαταβολή χάνει χρόνο και χρήμα και ενδεχομένως και κάποια πώληση σε άλλον. Κάθε συναλλαγή εκτός από χέρι χέρι έχει κινδύνους. Ο καθένας παίρνει ή όχι τα ρίσκα του. Οταν έγραψα να πάρεις τηλ εννοούσα τον ts. Δεν πρόσεξα ότι εσύ απλά είχες σχολιάσει. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano 1
JakeKaufman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 1 hour ago, Γιάννης Platano said: Νομιζω ναι αλλα δεν το εχω δοκιμασει.Παρ ενα τηλ να ρωτησεις Δεν το δέχονται και είναι παράνομο. Η αντικαταβολή δεν εξασφαλίζει στον αγοραστή ότι θα πάρει το προϊόν. εξασφαλίζει ότι παρέλαβε ένα κουτί που έχει κάτι μέσα. μπορεί να είναι πέτρες. Επίσης το ρίσκο του να στείλεις κάτι και ο άλλος να μην το παραλάβει είναι υπαρκτό, εγώ την έχω πατήσει και μπήκα και 10 ευρώ μέσα και έχασα και χρόνο να παω ταχυδρομείο και μου έμεινε απούλητο +10 μέρες το προϊόν. @Brashida ζητα του να σου κανει καταθεση στο IBAN, ή ακόμα καλυτερα οπως προτεινε ενας αλλος φιλος μεσω IRIS. στη συνεχεια πας στην ACS και στελνεις το αντικειμενο 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JakeKaufman είπε @Brashida ζητα του να σου κανει καταθεση στο IBAN, ή ακόμα καλυτερα οπως προτεινε ενας αλλος φιλος μεσω IRIS. στη συνεχεια πας στην ACS και στελνεις το αντικειμενο Με κατάθεση ή Iris ο αγοραστής δεν έχει καμμια ασφαλείς όμως.. Μονό μετά δικαστικά τρέχα γύρευε αν κάτι δεν πάει καλά. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano
JakeKaufman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 3 hours ago, Γιάννης Platano said: Με κατάθεση ή Iris ο αγοραστής δεν έχει καμμια ασφαλείς όμως.. Μονό μετά δικαστικά τρέχα γύρευε αν κάτι δεν πάει καλά. Γιατί με την αντικαταβολή τι ασφάλεια έχει;
StamTheMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Νομίζω ότι ο αποστολέας μπορεί να έχει δώσει το δικαίωμα να το δει πριν πληρώσει και παραλάβει. Τα νομισματα στην τραπεζα. Εχει συζητηθει απειρες φορες εδω μεσα. Ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Καποια "μαγαζακια" το δεχονται και απορω πως το ρισκαρουν. Ακριβως επειδη τα εν λογω μαγαζακια το δεχονται,βγαινει ο καθενας και λεει οτι επιτρεπεται και πως το εχει κανει. 13 ώρες πριν, Nabuko είπε Tο δέχονται αυτό τα ΕΛΤΑ? οι εταιρίες κούριερ? ΟΧΙ. Επι του θεματος, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ πραγματικα ασφαλης τροπος , ουτε ακομα χερι χερι. Για οσους λενε "αντικαταβολη", πως ακριβως με εξασφαλιζει εμενα οτι δε θα μου βαλει ο αλλος μεσα πατατες; Και αντε και δεχεται η κουριερ ελεγχο,πως θα ξερω εγω οτι η κονσολα που ειναι στο δεμα δουλευει; Θα περιμενει ο κουριερ σαν το μ****α μεχρι εγω να συνδεσω την κονσολα; Η θα τη συνδεσω σε καμια οθονη στο υποκαταστημα; Πως ειναι διαφορετικο ολο αυτο απο το να γινει καταθεση; Και τελος,μην εμπιστευεστε τo vendora. [spoiler] Αγοραζω και πουλαω εκει μεσα καθε δευτερη μερα. Εαν δεν αγορασετε απο χρηστη με αξιολογησεις, η πιθανοτητα να χασετε κατα κυριο λογο το χρονο σας,ειναι μεγαλη. Εχω κανει πολλες αγορες απο ατομα χωρις αξιολογησεις,επειδη ηταν ευκαιρια,με το σκεπτικο οτι δε θα χασω τα χρηματα μου. Οι πιο πολλοι ειναι απατεωνες που αυτοσχεδιαζουν,προσπαθωντας να σε κανουν να παρακαμψεις τη vendora. Σημερα αγορασα PSP σε χαμηλη τιμη,πληρωσα κανονικα,για να δω μετα απο μιση ωρα οτι ο πωλητης απερριψε τη συναλλαγη και διεγραψε την αγγελια. Ευτυχως ειχα υπολοιπο στο wallet της vendora,αν ηταν με πληρωμη με καρτα θα εκανα 3-5 εργασιμες να παρω πισω τα χρηματα ΜΟΥ. Αυτο το σκηνικο εχει επαναληφθει πολλες φορες, με τον πωλητη ειτε να μην αποδεχεται,ειτε να αποδεχεται και να μη στελνει το δεμα. Αποτελεσμα,μια βδομαδα χωρις τα Χ ευρω που πληρωσα,μεχρι να τα επιστρεψει η πλατφορμα. Ακομα τρεχει ιστορια με αγορα PS4 απο χρηστη χωρις αξιολογησεις, εδω και 2+ μηνες. Ο τυπος εστειλε την κονσολα σε χαρτοσακουλα,χωρις παιχνιδια και χειριστηρια που ελεγε στην αγγελια,μου το εδειξε κιολας,ενημερωσα τη vendora να μην προχωρησει η αποστολη, ή οποια ειπε να παραλαβω και να στειλω πισω την κονσολα, ο τυπος δεν παρελαβε , η κονσολα γυρισε πισω σε εμενα και ολο αυτο το διαστημα ψαχνουν να τον βρουν. Μειον 100 ευρω και με μια κονσολα που κατα τυχη δουλευει,θα μπορουσε να ηταν εντελως σκουπιδι. [/spoiler] Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από StamTheMan 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα