Brashida Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Γεια σας 👋 Θέλω να στείλω ένα δέμα κάπου και συγκεκριμένα ένα κινητό όπου το πούλησα σε έναν μέσω ίντερνετ.. Τα έξοδα ΔΕΝ θα τα αναλάβω εγώ αλλά ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο ποιο ασφαλής τρόπος σε τέτοιες περιπτώσεις ώστε να μην χάσω τα χρήματα μου αλλά και το προϊόν να παραδώθει στην διεύθυνση που μου έδωσε!
Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Brashida είπε ποιος είναι ο ποιο ασφαλής τρόπος σε τέτοιες περιπτώσεις ώστε να μην χάσω τα χρήματα μου Nα σου κάνει κατάθεση πρώτα την αξία του κινητού + μτφ 3 λεπτά πριν, Brashida είπε αλλά και το προϊόν να παραδώθει στην διεύθυνση που μου έδωσε! Συστημένο δέμα με tracking number.
Therempant Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Vendora ότι πιο ασφαλές. Οτιδήποτε άλλο εμπεριέχει κινδύνους διαφορετικούς για την κάθε περίπτωση. 1
Brashida Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Παιδιά επειδή είμαι τελείως άσχετος αν μπορείτε εξηγήσετε αναλυτικά..εγώ σκέφτηκα να πάω σε ένα κούριερ της περιοχής μου και να μου προτείνουν αυτοί μια σίγουρη και ασφαλής λύση... 8 hours ago, Nabuko said: Nα σου κάνει κατάθεση πρώτα την αξία του κινητού + μτφ Συστημένο δέμα με tracking number. Πώς όμως θα το στείλω με τι? Δεν πρέπει να απευθυνθώ σε κούριερ?
Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Brashida είπε Πώς όμως θα το στείλω με τι? ΕΛΤΑ
Tsino Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δε θα στείλεις τίποτα αν δεν εμφανιστούν τα χρήματα στο λογαριασμό σου... αλλιώς σε βλέπω να ανοίγεις άλλο θέμα... πρόσεχε 1 1
Brashida Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 9 hours ago, Tsino said: Δε θα στείλεις τίποτα αν δεν εμφανιστούν τα χρήματα στο λογαριασμό σου... αλλιώς σε βλέπω να ανοίγεις άλλο θέμα... πρόσεχε Να δώσω αριθμό λογαριασμού iban δηλαδή? Είναι ασφαλές ή μπορεί να με φάει χρήματα? 1
takoulou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, Brashida είπε Γεια σας 👋 Θέλω να στείλω ένα δέμα κάπου και συγκεκριμένα ένα κινητό όπου το πούλησα σε έναν μέσω ίντερνετ.. Τα έξοδα ΔΕΝ θα τα αναλάβω εγώ αλλά ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο ποιο ασφαλής τρόπος σε τέτοιες περιπτώσεις ώστε να μην χάσω τα χρήματα μου αλλά και το προϊόν να παραδώθει στην διεύθυνση που μου έδωσε! Καλημέρα.. Να σου κανει κατάθεση στην τράπεζα.. Και μετά να στείλεις το προιον σε αυτόν.. Η με αντικαταβολή να γίνει όλο αυτό..
Kostas Savvidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Ναι, μπορείς να δώσεις αριθμό λογαριασμού τράπεζας (iban), αλλά μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Επιβεβαιώνεις πρώτα ότι κατατέθηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό σου και μετά μπορείς να στείλεις το δέμα με όποιο κούριερ προτιμά ο αγοραστής.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Έκτος από κατάθεση πριν την αποστολή που κάποιος που δεν σε ξέρει μπορεί να μην θέλει και λογικό είναι η αντικαταβολή με σοβαρή courier νομίζω είναι μια λύση 1
Brashida Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 1 hour ago, Γιάννης Platano said: Έκτος από κατάθεση πριν την αποστολή που κάποιος που δεν σε ξέρει μπορεί να μην θέλει και λογικό είναι η αντικαταβολή με σοβαρή courier νομίζω είναι μια λύση Και πως γίνεται ακριβώς αυτή η διαδικασία?
Charismo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Σύστημα Iris για εμένα ο καλύτερος τρόπος για γρήγορες συναλλαγές. Διατραπεζικό και άμεσο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους δώσεις τον αριθμό του κινητού που ζητάει το σύστημα, που φαντάζομαι τον έχει ήδη για να συνεννοείστε. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Brashida είπε Και πως γίνεται ακριβώς αυτή η διαδικασία? Πας σε μια courier και το στελνεις με εντολη για αντικαταβολη .Ισως υπαρχει μια καθυστεριση μερικων ημερων να αρεις τα εδτα σου σε ΙΒΑΝ που δινεις Για τα εξοδα αποστολης συνενοηση με τον αγοραστη .
kostasbm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου αν δεχτεί ο άλλος να κάνει κατάθεση όλα καλά...... αλλά πως θα διασφαλιστεί ότι θα πάρει αυτό που αγόρασε ???? εγώ δεν θα έκανα κατάθεση για κανέναν .....εκτός και να τον ξέρω προσωπικά
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, kostasbm είπε αν δεχτεί ο άλλος να κάνει κατάθεση όλα καλά...... αλλά πως θα διασφαλιστεί ότι θα πάρει αυτό που αγόρασε ???? εγώ δεν θα έκανα κατάθεση για κανέναν .....εκτός και να τον ξέρω προσωπικά Έτσι ακριβώς. Για αυτό πρότεινα αντικαταβολή. Ο μόνος κίνδυνος να μην πάει να το παραλάβει οπότε υπάρχουν έξοδα για τον αποστολέα για επιστροφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα