kostasgr78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Γειά χαρά στην παρέα. Ανοίγω ένα θέμα για να συζητάμε για επιλογή αυτοκινήτου 4x4. Η ευρεία γκάμα οδηγών που χρειάζεται τέτοια οχήματα, δεν είναι αυτοί που διασχίζουν δύσβατα μονοπάτια στα βουνά, αλλά αυτοί που μένουν σε αστικές ή περιαστικές περιοχές που το οδικό δίκτυο δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να ήταν, και τα δικίνητα ζορίζονται. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε αλλά αυτοί που μένουν σε αστικές ή περιαστικές περιοχές που το οδικό δίκτυο δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να ήταν, και τα δικίνητα ζορίζονται. Παλαιστινη μενεις αδερφε και εχει κρατηρες ο δρομος και το θες το 4x4; Γιατι εγω που μενω πχ Αχαϊα και εχω γυρισει σχεδον ολο το οδικο δικτυο, προβλημα δεν ειχα να παω πουθενα που ειχε εστω μετριο χωματοδρομο. Hyundai Accent, Opel Corsa, Citroen Saxo και Fiat Panda οδηγαω. Να μου πεις οτι θες ψηλο αμαξι να το καταλαβω εν μερη, το 4x4 αμα ακουμπαει ασφαλτο περισσοτερο απο χωμα, κατι κανεις πολυ λαθος. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 4x4 γενικώς ή ειδικώς? Γιατί βγαίνει σε διάφορες μορφές 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Που έχει ζοριστεί δικίνητο σε κακοφτιαγμένους δρόμους; Σου έχει τύχει δηλαδή να είσαι σε άσφαλτο με λακούβες και να κωλώνει το αυτοκίνητο ώστε να χρειάζεται τετρακίνηση; Γιατί προσωπικά μόνο σε 10 πόντους λάσπη μου έχει χρειαστεί και σε 30 πόντους φρέσκο χιόνι (που μια χαρά θα πήγαινε και δικίνητο αλλά οκ με το τετρακίνητο πήγαινα πιο άνετα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, Nabuko είπε 4x4 γενικώς ή ειδικώς? Γιατί βγαίνει σε διάφορες μορφές Γενικότερη συζήτηση για όλα τα τετρακίνητα. 13 λεπτά πριν, Burgos είπε Που έχει ζοριστεί δικίνητο σε κακοφτιαγμένους δρόμους; Σου έχει τύχει δηλαδή να είσαι σε άσφαλτο με λακούβες και να κωλώνει το αυτοκίνητο ώστε να χρειάζεται τετρακίνηση; Γιατί προσωπικά μόνο σε 10 πόντους λάσπη μου έχει χρειαστεί και σε 30 πόντους φρέσκο χιόνι (που μια χαρά θα πήγαινε και δικίνητο αλλά οκ με το τετρακίνητο πήγαινα πιο άνετα) Υπάρχουν αστικές περιοχές σε ελληνικούς Δήμους, που υπάρχουν ανηφόρες με σημαντικές κλίσεις με χωματόδρομους με νεροφαγώματα, απλά για να φτάσει κανείς σπίτι του. Δικίνητοι έχουν κάψει δίσκους και λάστιχα, εντός αστικών περιοχών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε Γειά χαρά στην παρέα. Ανοίγω ένα θέμα για να συζητάμε για επιλογή αυτοκινήτου 4x4. Η ευρεία γκάμα οδηγών που χρειάζεται τέτοια οχήματα, δεν είναι αυτοί που διασχίζουν δύσβατα μονοπάτια στα βουνά, αλλά αυτοί που μένουν σε αστικές ή περιαστικές περιοχές που το οδικό δίκτυο δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να ήταν, και τα δικίνητα ζορίζονται. Κολωνάκι,Γλυφάδα,ΒΠ .Συμπάσχουμε με τις λακούβες που πρέπει να διαβούν. 1 1 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου τελειως ακυρο το θεμα. Ετσι και αλλιως τα καλα τετρακινητα τοσο ιχ οσο και τυπου τζιπ εχουν πεθανει τη δεκαετια του 2000... Η μονη μου παρατηρηση γενικα μιας και το συζηταγα με κατι κυνηγους, οτι τετρακινητο θηριο και να εχεις αν δεν εχεις λαστιχα της προκοπης, τοσο δισκο οσο και ελαστικο θα καψεις οπως γραφτηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Πέρα από αυτούς που παίρνουν τετρακίνητα, ενώ δεν τα χρειάζονται, υπάρχουν και αυτοί που τα χρειάζονται, όπως περιέγραψα παραπάνω, χωρίς απαραίτητα να έχουν ισχυρές ικανότητες για βουνά και διασχίσεις μονοπατιών. Τα θέλουν απλά γιατί καίνε τα δικίνητα στην καθημερινότητά τους και γιατί και σε μερικές περιπτώσεις, χωρίς τετρακίνητο δεν διασχίζεις ένα δρόμο (και όχι μόνο χειμώνα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 19 minutes ago, kostasgr78 said: Πέρα από αυτούς που παίρνουν τετρακίνητα, ενώ δεν τα χρειάζονται, υπάρχουν και αυτοί που τα χρειάζονται, όπως περιέγραψα παραπάνω, χωρίς απαραίτητα να έχουν ισχυρές ικανότητες για βουνά και διασχίσεις μονοπατιών. Τα θέλουν απλά γιατί καίνε τα δικίνητα στην καθημερινότητά τους και γιατί και σε μερικές περιπτώσεις, χωρίς τετρακίνητο δεν διασχίζεις ένα δρόμο (και όχι μόνο χειμώνα). πες μου ενα δρομο σε αστικο περιβαλλον που δεν διασχιζεις αν δεν εχεις 4χ4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, tutuyo είπε πες μου ενα δρομο σε αστικο περιβαλλον που δεν διασχιζεις αν δεν εχεις 4χ4 Θα μπορούσα να παραθέσω 12τομη εγκυκλοπαίδεια με φωτογραφίες δρόμων, εκτός Αθηνών, στις 10 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, με δρόμους που δεν διασχίζονται από δικίνητο, σε ακτίνα 10χλμ από το κέντρο της εκάστοτε πόλης. Μιλάμε για δρόμους για να πάει κανείς στο σπίτι του, όχι στο «χωράφι παραέξω». Για όσους απορούν, να βάλουμε και την ανηφορική κλίση στην εξίσωση σε αρκετές περιπτώσεις. Κατηγορίες δρόμων: χώμα (ενίοτε και νεροφαγωμένο), τσιμέντο παλιό, κα. Για όσους αγνοούν τέτοιες περιπτώσεις, προφανώς δεν έχουν δει πολλά στη χώρα. Ξαναλέω, για να πάει κανείς στο σπίτι του, όχι αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Θα μπορούσα να παραθέσω 12τομη εγκυκλοπαίδεια με φωτογραφίες δρόμων, εκτός Αθηνών, στις 10 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, με δρόμους που δεν διασχίζονται από δικίνητο, σε ακτίνα 10χλμ από το κέντρο της εκάστοτε πόλης. 3 φωτογραφίες μόνο θα σου ζητήσω, όχι 12τομο. Και πες μου που βρίσκονται αν με βγάλει ο δρόμος να περάσω, γιατί μου φαίνονται πολύ, πολύ περίεργα αυτά που λες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) @ ts Φίλε μου, καταλαβαίνω ότι έχεις μία τάση να ανοίγεις θέματα σχετικά με την αυτοκίνηση σε όλες της τις μορφές. Κάντο αφού σου αρέσει και όπως τρέξει το καθένα. Μην προσπαθείς πάντα να τεκμηριώσεις το γιατί πιστεύεις ότι χρειάζεται να το ανοίξεις, καθώς η εξήγηση κάποιες φορές (όπως σε αυτό) απλά απέχει από την πραγματικότητα Σημ. Δεν χρειάζεται να ψαχτείς τώρα να ποστάρεις φωτογραφίες με νεροφαγώματα στη Βάρη ή ανηφόρες στα "ορεινά" του Περάματος καθώς νομίζω ότι πολλοί λίγο πολύ τα γνωρίζουμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχει "ευρεία γκάμα οδηγών που τα χρειάζεται". Αν αλλάξεις στην πρόταση το "χρειάζεται" με το "γουστάρει" ίσως το θέμα να αρχίσει να φλερτάρει με τον ρεαλισμό Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από haris_216 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Πολύ το κουράσαμε. Μπορούμε εμείς που θέλουμε να συζητήσουμε για τα 4x4 για να πηγαίνουμε πιο εύκολα σπίτι μας και στη γειτονιά μας, να συζητήσουμε εδώ μέσα ήρεμα; Όποιος θέλει αποδείξεις, να μού στείλει προσωπικό μήνυμα και θα κεράσω καφέ όταν έρθει, να δει το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, kostasgr78 είπε Πολύ το κουράσαμε. Μπορούμε εμείς που θέλουμε να συζητήσουμε για τα 4x4 για να πηγαίνουμε πιο εύκολα σπίτι μας και στη γειτονιά μας, να συζητήσουμε εδώ μέσα ήρεμα; Όποιος θέλει αποδείξεις, να μού στείλει προσωπικό μήνυμα και θα κεράσω καφέ όταν έρθει, να δει το πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Έχει να προτείνει κανείς μοντέλα κάτω από το όριο των 30.000 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις