Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/10/2024 στις 1:16 ΠΜ, micos000 είπε

[...] Κάτι σαν CRITICAL καταλαβαίνω και μάλλον PROCESS DIED μετά. Αν είναι κάτι τέτοιο τότε κάποια εφαρμογή "κρεμάει".

Δες την απάντηση στο παρακάτω...

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-critical-process-died-error-please-help/cb2872af-5239-4076-9e84-38390b4c033e

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι εντολές sfc και dism είναι ίδιες και για τα δύο (η sfc είναι και στο βήμα 11 στο λινκ σου), το ίδιο και η checkdisk.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα τους ελεγχους που μου ειπες φιλε micos000. Κατα της διαρκεια αυτων , μου εβγαλε το ιδιο σφαλμα 3 φορες. Κατεληξα εδω.

1.png

2.jpg

Επεξ/σία από drapanakis
Οταν εκενα τα τεστ, ο υπολογιστης εκλεισε 3 φορες. Ενω αργοτερα, χωριες να τρεχει κανενα τεστ, δουλευε οκ επι 3 ωρες.
Δημοσ.

Δεν είναι τεστ αλλά fixes. Η dism έβγαλε σφάλμα ότι δεν μπορεί να βρει τα sources από την εγκατάσταση για να κάνει τις επιδιορθώσεις. Η chkdsk σου ζήτησε να κάνει έλεγχο κατά την επανεκκίνηση, πάτησες Y, το έκανε; Διόρθωσε κάτι;

52 λεπτά πριν, drapanakis είπε

Οταν εκενα τα τεστ, ο υπολογιστης εκλεισε 3 φορες.

Τι εννοείς έκλεισε; Δεν είναι και τόσο απαιτητικά αυτά για να ζορίσει το pc για να κλείσει. Μήπως έχει πρόβλημα ο δίσκος;

Κατέβασε το hdsentinel, στήστο (trial) και τρέξτο. ΤΙ δίνει για τον βασικό δίσκο;

• Like 1
Δημοσ.

O δισκος εκανε την επιδιορθωση που ειχε ζητηθει πριν, απο τις επιλογες που μοθ ειχες στειλει.

Με το που τελειωσε, σε 1 λεπτο, παλι εγινε το ιδιο.

Ετρεξα και το santinel ,τον δειχνει αριστο.

hd.jpg

Δημοσ.

Η dism όμως δεν ολοκληρώθηκε. Δώστην άλλη μία φορά τώρα που ολοκλήρωσε η chkdsk.

Πάτα "Windows key + R" για να ανοίξει η εκτέλεση και δώσε eventvwr.exe

Πήγαινε στα αρχεία καταγραφής των windows στα τμήματα Εφαρμογή και Σύστημα αν βρεις κόκκινο σήμα με το σφάλμα Critical process died. Άνοιξε το, πάτα Αντιγραφή και μετά Επικόλληση σε επόμενο μήνυμα σαν spoiler να το δούμε πιο αναλυτικά.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/10/2024 στις 9:30 ΠΜ, drapanakis είπε

Μου έβγαλε και αυτό, και πάτησα, ναι.

Screenshot_20241004_101017_Gallery.jpg

Κανείς δεν θα μιλήσει για τον ελέφαντα στο δωμάτιο που ονομάζεται "Auto Driver Installer". Οκ είναι της Asrock όπως και η μητρική του TS, αλλά μήπως να κάναμε manual την εγκατάσταση στους drivers;

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι; Δεν γνωρίζω αρκετά από υπολογιστες αλλα, επειδή έχω κάνει ήδη φορματ, και ελαχιστοποιειται η εκδοχή στα προγράμματα, μήπως το πρόβλημα  έχει με κάποιο τρόπο να κάνει με την οθονη;

Φαίνεται βλακειών αλλά ΟΑ ξεκίνησαν από τότε που τη συνέδεσα.Η οποία είχε μεγάλο στατικό ηλεκτρισμό.Την αγόρασα μεταχειρισμενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...