drapanakis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Nα αναφερω κατι ; Αγορασα μια μεταχειρισμενη οθονη, πριν ενα μηνα. Την εγκατεστησα , και ειχε πολυ στατικο ηλεκτρισμο. Τωρα βεβαια, δεν εχει πια. Μηπως επιρρεασε αυτο ; Δεν εκανα καμια αλλη αλλαγη, μονο αυτο και το ανοιξα για να το φυσηξω. Καποι απο αυτα να επιρρεασε ;
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Για τον καθαρισμό, δε νομίζω. Για τον στατικό, ίσως.
drapanakis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου. Κοκοτσακης Μανωλης Χανια. 1
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Αχ, όμορφα Χανιά! Πριν καμιά 10ετία ήμουν διακοπές στην Κρήτη και έκανα 4.000 χλμ σε 10 μέρες. 1
drapanakis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Mε το καλό να ξανάρθεις να κερασομε τσικουδιά. Δυστυχώς, μου έκανε πάλι 2 επανεκκίνησεις. Μου έβγαλε αυτό το μήνυμα.
drapanakis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Φαινεται να το κανει μονο λιγο ,ετα την εκκινηση. Ωρες μετα , τιποτα , δουλευει κανινικα.
N3M3SiS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ξεκίνα με καινούρια μπαραρία στη μητρική. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2024 από N3M3SiS
micos000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτό δεν είναι μήνυμα σφάλματος αλλά ειδοποίηση. Θα ήθελα αυτό με τη φατσούλα και να φαίνεται το stop error. Θα έλεγα να πάρεις ένα backup και να σκεφτείς την επιλογή του φορμάτ. Κατέβασε και τρέξε το hdsentinel (σαν trial) και δες την υγεία του δίσκου. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2024 από micos000 1
xsterg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 ενα εχω να πω. ολες οι περιεργες επανεκκινησεις συνήθως εχουν ως αφετηρια τροφοδοτικο. αλλαξε το και παρακολουθησε το παλι... 1
drapanakis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Kαλημερα. θα ξεκινησω απο τοι πιο απλο, και προχωραω μετα στο τροφοδοτικο. Κανω φορματ τωρα.
xsterg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 αντι για φορματ θα μπορουσες να βαλεις εναν δευτερο σκληρο και να κανεις εγκατασταση εκει. τωρα για το τροφοδοτικο δεν σου λεω να παρεις καποιο ακριβο. παρε ενα φθηνο για τεσταρισμα και βλεπεις. χωρια που μπορει να εχει και καποιος φιλος ενα και να σου το δανεισει για να κανεις δοκιμη. 1
drapanakis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Ευχαριστω, αλλα δεν εχω καπιον να εχει αλλο τροφοδοτικο. Θα κανω φορματ και αν βγαλει παλι προβλημα ,θα αγορασω ενα καινουργιο,
Kthulhou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 1ον, είναι θέμα είτε του δίσκου, είτε των windows, όταν ανοίξει καλά, ΠΑΡΕ BACKUP O,TI ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ μετά δοσκιμάζεις είτε εγκατάασταση σε άλλον δίσκο (αν έχεις) όπως σου είπε κ ο φίλος πιο πάνω, είτε τεστάρεις πολύ αυτόν 2ον, Χανιά, πας στο λιμάνι στο ροκάδικο για μπύρες....... κ μετά πινεις κ άλλες μπύρες !!!!. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα