Axelq Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Πάντα χρησιμοποιούσα τον επαγγελματικό εκτυπωτή που είχα στο γραφείο, τώρα όμως που δουλεύω από το σπίτι χρειάζεται να αγοράσω έναν για προσωπική χρήση. Τον χρειάζομαι κυρίως για έγχρωμες διπλής όψης εκτυπώσεις, 50 σελίδες / μήνα και λίγες ασπρόμαυρες. Οι έγχρωμες θα είναι για καταλόγους εταιρειών οπότε θέλω να έχουν καλή ανάλυση και τα μελάνια να μη στεγνώσουν εάν δεν κάνω εκτυπώσεις για 2-3 μήνες, σημαντικό επίσης να έχει WiFi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Καλημέρα, αγαπητέ φίλε. Μπάτζετ βέβαια δεν μας είπες, όμως, αφού χρειάζεσαι διπλή όψη, έχεις δύο επιλογές: α) Η πρώτη κάποιος ink tank της τάξης των 400€+, πχ ο Epson EcoTank L6290 (με την προϋπόθεση όμως πως δεν θα αφήνεις μεγάλα κενά διαστήματα χωρίς εκτυπώσεις) ή β) κάποιος laser με ποιοτικά συμβατά, πχ ο Brother HL-L8260CDW στα 400€-. Εδώ τα έχεις όλα. Αυτόματη διπλή όψη, ταχύτητα, wifi, καλύτερη ποιότητα κατασκευής και πολύ προσιτά ανά σελίδα ποιοτικά συμβατά: Με 80€ παίρνεις την τετράδα που αποδίδουν 6.500 σελίδες το μαύρο και από 4.000 σελίδες το κάθε χρώμα. Το μόνο που θέλει προσοχή εδώ είναι να μην κάνεις updates για να μην σταματήσει να αναγνωρίζει τα συμβατά. Τέλος, επειδή η αλήθεια είναι πως αντέχει πολύ περισσότερο από οικιακή χρήση, σε οποιοδήποτε έκτακτη (και μη) ανάγκη μπορείς να το μεταφέρεις στο γραφείο και θα σε βγάλει χαλαρά ασπροπρόσωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 3 hours ago, Axelq said: Οι έγχρωμες θα είναι για καταλόγους εταιρειών Σε τί χαρτί θές να τυπώνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, gatos74 said: Σε τί χαρτί θές να τυπώνεις? Σε απλό Α4. 7 hours ago, georgeole said: Καλημέρα, αγαπητέ φίλε. Μπάτζετ βέβαια δεν μας είπες, όμως, αφού χρειάζεσαι διπλή όψη, έχεις δύο επιλογές: α) Η πρώτη κάποιος ink tank της τάξης των 400€+, πχ ο Epson EcoTank L6290 (με την προϋπόθεση όμως πως δεν θα αφήνεις μεγάλα κενά διαστήματα χωρίς εκτυπώσεις) ή β) κάποιος laser με ποιοτικά συμβατά, πχ ο Brother HL-L8260CDW στα 400€-. Εδώ τα έχεις όλα. Αυτόματη διπλή όψη, ταχύτητα, wifi, καλύτερη ποιότητα κατασκευής και πολύ προσιτά ανά σελίδα ποιοτικά συμβατά: Με 80€ παίρνεις την τετράδα που αποδίδουν 6.500 σελίδες το μαύρο και από 4.000 σελίδες το κάθε χρώμα. Το μόνο που θέλει προσοχή εδώ είναι να μην κάνεις updates για να μην σταματήσει να αναγνωρίζει τα συμβατά. Τέλος, επειδή η αλήθεια είναι πως αντέχει πολύ περισσότερο από οικιακή χρήση, σε οποιοδήποτε έκτακτη (και μη) ανάγκη μπορείς να το μεταφέρεις στο γραφείο και θα σε βγάλει χαλαρά ασπροπρόσωπο. Σίγουρα 1-2 μήνες μπορεί να μη βγάζω κάτι οπότε και εγώ προς laser μεριά κοιτούσα. Τώρα έχω έναν inkjet που δεν είναι διπλής όψης και δεν την παλεύω άλλο να τα γυρίζω όλα. Για budget γύρω στα 400€ έβλεπα και εγώ αλλά δεν έχω δουλέψει ποτέ με Brother, το ότι είναι 7 ετών ο εκτυπωτής με ανησυχεί λίγο. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Axelq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 38 λεπτά πριν, Axelq είπε Σίγουρα 1-2 μήνες μπορεί να μη βγάζω κάτι οπότε και εγώ προς laser μεριά κοιτούσα. Τώρα έχω έναν inkjet που δεν είναι διπλής όψης και δεν την παλεύω άλλο να τα γυρίζω όλα. Για budget γύρω στα 400€ έβλεπα και εγώ αλλά δεν έχω δουλέψει ποτέ με Brother, το ότι είναι 7 ετών ο εκτυπωτής με ανησυχεί λίγο. Αυτό ακριβώς είναι το δυνατό του σημείο: η παλαιότητα. Σου εξασφαλίζει ΚΑΙ την αξιοπιστία ΚΑΙ κυρίως τα φθηνά ποιοτικά συμβατά. Αυτό το δεύτερο είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ και ΙΚΑΝΗ συνθήκη για την ευτυχή συμβίωση ενός χρήστη με έναν laser έγχρωμο εκτυπωτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Οι LED laser εκτυπωτές που βλέπω, όπως ο Brother DCP-L3520CDWE, είναι καλοί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, Axelq είπε Οι LED laser εκτυπωτές που βλέπω, όπως ο Brother DCP-L3520CDWE, είναι καλοί? Καλός είναι, αλλά... άντε να βρεις συμβατά και μάλιστα εγγυημένα της ανθρωπιάς. Διότι, όπως εύκολα καταλαβαίνεις, δεν δίνουμε 400€ για την αγορά μηχανήματος και να τα βάλουμε πάνω στο τεντωμένο ακροβατικό σκοινί των φτηνιάρικων συμβατών (αν βρεις και τέτοια δηλ.). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Αυτο που περιγραφεις ειναι επαγγελματικη χρηση και οχι προσωπικη, και 50 σελιδες το μηνα δεν ειναι πολλες. Υπολογισε το ενδεχομενο να χρησιμοποιεις γνησια τονερ στο μηχανημα σου, για τη φυσικη υγεια του μηχανηματος, και την ψυχικη υγεια τη δικη σου. * αυτα επειδη μιλας για εγχρωμο, σε ασπρομαυρο αλλαζουν τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 38 λεπτά πριν, lector είπε Αυτο που περιγραφεις ειναι επαγγελματικη χρηση και οχι προσωπικη, και 50 σελιδες το μηνα δεν ειναι πολλες. Υπολογισε το ενδεχομενο να χρησιμοποιεις γνησια τονερ στο μηχανημα σου, για τη φυσικη υγεια του μηχανηματος, και την ψυχικη υγεια τη δικη σου. * αυτα επειδη μιλας για εγχρωμο, σε ασπρομαυρο αλλαζουν τα πραγματα. Δεν λέω, έχει βάση και λογική το σκεπτικό σου. Πριν όμως αποφασίσει ο φίλος μας ο Axelq, ας του δώσουμε και τους αριθμούς: Αφού υπενθυμίσουμε ότι τα ποιοτικά συμβατά κοστίζουν 80€ η τετράδα, τα original κοστίζουν γύρω στα 630€. Όποιος δει και καταλάβει διαφορά, ας μου την πει κι εμένα. ΥΓ Τώρα που το σκέφτομαι, αν είναι να πάει σε original, δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσει παλιότερο μοντέλο. Ας πάρει όποιο μοντέλο θέλει και από όποια εταιρεία θέλει. Όλες το ίδιο γδέρνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Προσωπικά θα έδινα τις εκτυπώσεις έξω ζητώντας προσφορά συνεργασίας και βλέποντας δείγμα από δικό σου αρχείο εκτύπωσης. Τα αποτελέσματα που θα πάρεις από επαγγελματίες εκτυπώσεων (όχι φωτοτυπάδικα) δε θα έχουν καμία σχέση με ότι τυπώσεις σπίτι αφού εκτυπώνονται από μηχανήματα άλλης κατηγορίας και το σημαντικότερο: Δε θα πονοκεφαλιάζεις και δε θα δεσμεύεις χρήματα σε μηχάνημα και αναλώσιμα. Πρόσθεσε διπλώματα και ξακρίσματα και μεγάλη γκάμα χαρτιών. Ένας εκτυπωτής για πρόχειρες εκτυπώσεις και proof αρκεί στο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα