Teo1303 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Καλημέρα παιδιά Πρωτομηνιατικα Οκτωβρίου πρωί πρωί και βλέπω αρχικά ότι μου απενεργοποιήθηκε το Instagram μου στο οποίο είχα ενώσει και τον λογαριασμό του Facebook Κάνω τις απαραίτητες ενέργειες με επανασύνδεση μέσω κωδικών ότι έλεγε βήμα βήμα , μου ζήτησε video προσώπου και μέσα σε 2 λεπτά το Insta επανήλθε Αμ δε που είχα και το Facebook μέσα στο Insta και πάω στο εικονίδιο του Face και το βλέπω κλειστό " προσωρινή απενεργοποίηση λογαριασμού" !!! Δεν μπορώ να κάνω τίποτε για να σώσω τον λογαριασμό μου!!! email έστειλα που είναι αυτοματοποιημένες οι απαντήσεις του Facebook Μήπως κάποιος ξέρει να μου δώσει κάποια paths για να σώσω τον λογαριασμό που εχει ήδη κλείσει 15 χρόνια μέχρι τώρα και θα χάσω τόσες αναμνήσεις !!! Από τότε που έγινε Meta έγιναν όλα πολύ χειρότερα !!! Αυτό έχω να πω Μια βοήθεια έστω οποίος ασχολήθηκε κάτι και τα κατάφερε ας μου πει σας παρακαλώ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα