juanito1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Καλημέρα σας. Είχα πάρει ένα μικρό δάνειο αξίας 1000€ και θέλω ακόμα 3 δόσεις για την αποπληρωμή του. Γνωρίζετε αν μπορώ να το αποπληρώσω μια και έξω μέσω της εφαρμογής ή πρέπει να πάω από την τράπεζα και να αιτηθώ πλήρη εξόφληση? Το ρωτάω γιατί κάθε μήνα είναι στάνταρ το ποσό της δόσης. Γνωρίζει κάποιος?
Gataros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Αν δεν έχει το e-banking επιλογή προξόφλησης, τότε πρέπει να απευθυνθείς σε κατάστημα.
juanito1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω και άλλο δάνειο e loan από Alpha ενώ ήδη τρέχει ένα άλλ, για το οποίο χρωστάω 3 δόσεις?
SabotazNic Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, juanito1 είπε Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω και άλλο δάνειο e loan από Alpha ενώ ήδη τρέχει ένα άλλ, για το οποίο χρωστάω 3 δόσεις? Απευθυνεσαι στην τραπεζα για να παρεις σιγουρη απαντηση. Δεν ξερουμε τα οικονομικα σου στοιχεια. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, juanito1 είπε Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω και άλλο δάνειο e loan από Alpha ενώ ήδη τρέχει ένα άλλ, για το οποίο χρωστάω 3 δόσεις? χρωστάς 3 δόσεις ή θες 3 δόσεις για να εξοφληθεί;Αν χρωστάς το ξεχνάς.
miner_2000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Κάνε αίτηση για νέο ε δάνειο και θα σου δώσουν λογικά μικρό ποσό δανείστηκες.
juanito1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε χρωστάς 3 δόσεις ή θες 3 δόσεις για να εξοφληθεί;Αν χρωστάς το ξεχνάς. Θέλω 3 δόσεις για να το εξοφλήσω.
juanito1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Γνωρίζετε αν μπορώ να προχωρήσω σε μερική εξόφληση του δανείου που έχω στην Alpha? Θέλω να βάλω πχ 300€ και χρωστάω 400€. Πότε θα μπορώ να πληρώσω τα 100€ που θα μένουν?
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, juanito1 είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Γνωρίζετε αν μπορώ να προχωρήσω σε μερική εξόφληση του δανείου που έχω στην Alpha? Θέλω να βάλω πχ 300€ και χρωστάω 400€. Πότε θα μπορώ να πληρώσω τα 100€ που θα μένουν? https://www.alpha.gr/el/idiotes/Support-Center/epikoinonia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα