Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Είχα πάρει ένα μικρό δάνειο αξίας 1000€ και θέλω ακόμα 3 δόσεις για την αποπληρωμή του. 

Γνωρίζετε αν μπορώ να το αποπληρώσω μια και έξω μέσω της εφαρμογής ή πρέπει να πάω από την τράπεζα και να αιτηθώ πλήρη εξόφληση? 

Το ρωτάω γιατί κάθε μήνα είναι στάνταρ το ποσό της δόσης.

Γνωρίζει κάποιος?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω και άλλο δάνειο e loan από Alpha ενώ ήδη τρέχει ένα άλλ, για το οποίο χρωστάω 3 δόσεις? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanito1 είπε

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω και άλλο δάνειο e loan από Alpha ενώ ήδη τρέχει ένα άλλ, για το οποίο χρωστάω 3 δόσεις? 

Απευθυνεσαι στην τραπεζα για να παρεις σιγουρη απαντηση. Δεν ξερουμε τα οικονομικα σου στοιχεια. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, juanito1 είπε

χρωστάς 3 δόσεις ή θες 3 δόσεις για να εξοφληθεί;Αν χρωστάς το ξεχνάς.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

χρωστάς 3 δόσεις ή θες 3 δόσεις για να εξοφληθεί;Αν χρωστάς το ξεχνάς.

Θέλω 3 δόσεις για να το εξοφλήσω.

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

Γνωρίζετε αν μπορώ να προχωρήσω σε μερική εξόφληση του δανείου που έχω στην Alpha? Θέλω να βάλω πχ 300€ και χρωστάω 400€. Πότε θα μπορώ να πληρώσω τα 100€ που θα μένουν?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, juanito1 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

Γνωρίζετε αν μπορώ να προχωρήσω σε μερική εξόφληση του δανείου που έχω στην Alpha? Θέλω να βάλω πχ 300€ και χρωστάω 400€. Πότε θα μπορώ να πληρώσω τα 100€ που θα μένουν?

https://www.alpha.gr/el/idiotes/Support-Center/epikoinonia

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά,
Αν καθυστερήσω την πληρωμή μίας δόσης δανείου, τύπου πρέπει να πληρώσω 29 αλλά τελικά πληρώσω 31 του ίδιου μήνα ή 01 του επόμενου μήνα, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση?
Αρχίζουν τα τηλέφωνα ή είμαστε εντάξει για λίγες ημέρες?
Μέχρι στιγμής πληρώνω πάντα εμπρόθεσμα.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, juanito1 είπε

Καλημέρα,

Γνωρίζεις κανείς τελικά? 

για μία δύο μέρες δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα.Αλλά και να σε πάρουν λες ότι θα τα βάλεις στις τάδε του μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...