Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Είχα πάρει ένα μικρό δάνειο αξίας 1000€ και θέλω ακόμα 3 δόσεις για την αποπληρωμή του. 

Γνωρίζετε αν μπορώ να το αποπληρώσω μια και έξω μέσω της εφαρμογής ή πρέπει να πάω από την τράπεζα και να αιτηθώ πλήρη εξόφληση? 

Το ρωτάω γιατί κάθε μήνα είναι στάνταρ το ποσό της δόσης.

Γνωρίζει κάποιος?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω και άλλο δάνειο e loan από Alpha ενώ ήδη τρέχει ένα άλλ, για το οποίο χρωστάω 3 δόσεις? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanito1 είπε

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω και άλλο δάνειο e loan από Alpha ενώ ήδη τρέχει ένα άλλ, για το οποίο χρωστάω 3 δόσεις? 

Απευθυνεσαι στην τραπεζα για να παρεις σιγουρη απαντηση. Δεν ξερουμε τα οικονομικα σου στοιχεια. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, juanito1 είπε

χρωστάς 3 δόσεις ή θες 3 δόσεις για να εξοφληθεί;Αν χρωστάς το ξεχνάς.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

χρωστάς 3 δόσεις ή θες 3 δόσεις για να εξοφληθεί;Αν χρωστάς το ξεχνάς.

Θέλω 3 δόσεις για να το εξοφλήσω.

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

Γνωρίζετε αν μπορώ να προχωρήσω σε μερική εξόφληση του δανείου που έχω στην Alpha? Θέλω να βάλω πχ 300€ και χρωστάω 400€. Πότε θα μπορώ να πληρώσω τα 100€ που θα μένουν?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, juanito1 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

Γνωρίζετε αν μπορώ να προχωρήσω σε μερική εξόφληση του δανείου που έχω στην Alpha? Θέλω να βάλω πχ 300€ και χρωστάω 400€. Πότε θα μπορώ να πληρώσω τα 100€ που θα μένουν?

https://www.alpha.gr/el/idiotes/Support-Center/epikoinonia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...