Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) A Quiet Place: The Road Ahead will be released on PC on October 17th Η Saber Interactive ανακοίνωσε το ''A Quiet Place: The Road Ahead''. Πρόκειται για την μεταφορά των γνωστών ταινιών τρόμου. Το παιχνίδι προορίζεται για τους fans των ταινιών αλλά και για τους fans των παιχνιδιών τρόμου. Σε αυτό το παιχνίδι έχουμε τον ρόλο της Alex, μιας ασθματικής φοιτήτριας που προσπαθεί να επιβιώσει στο τέλος του κόσμου μαζί με τον σύντροφό της, Martin. Ο παίχτης θα πρέπει να χρησιμοποιεί αντικείμενα που βρίσκονται στο περιβάλλον για να αποπροσανατολίσει τους εχθρούς και να έχει μια stealth προσέγγιση για να είναι αθόρυβος. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου για PC. A Quiet Place: The Road Ahead PC Requirements MINIMUM: Requires a 64-bit processor and operating system OS: OS Window 10 64-bit + Processor: CPU Ryzen 5 3600X, Core i5 11600K Memory: 16 GB RAM Graphics: GPU GTX 1080; RTX 2060 SUPER; RX 5700 XT Storage: 50 GB available space RECOMMENDED: Requires a 64-bit processor and operating system OS: OS Window 10 64-bit + Processor: CPU Ryzen 7 5800X, i5-12600K Memory: 32 GB RAM Graphics: Graphics RTX 3080; RTX 3070 (DLSS Balanced); RX 6800 XT Storage: 50 GB available space Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2024 από Psycho_Warhead 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 A Quiet Place: The Road Ahead is another UE5 game that supports Hardware Lumen on PC
just_a_dude Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κάνα review θα βγει; Σε opencritic και metacritic δεν έχει τίποτα ακόμη. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2024 από just_a_dude 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Κάνα review θα βγει. Σε opencritic και metacritic δεν έχει τίποτα ακόμη. Κάνουνε ησυχία μην τους φάνε οι μούφοεξωγήινοι. Εντάξει, νόμιζα οι ταινίες ήταν χαζές, δεν περίμενα τίποτα παραπάνω από το game. Ακόμα γελάω με το story του. Aσμα και έγκυος λέει, ότι νάνε. 🤣 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2024 από {TDi}Dj2k..infc 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Οι ταινίες εμένα προσωπικά μου άρεσαν αρκετά, τις βρήκα αρκετά ατμοσφαιρικές. Για το παιχνίδι εδώ δεν ξέρω, ίσως το δοκιμάσω.
ilos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κάνουνε ησυχία μην τους φάνε οι μούφοεξωγήινοι. Εντάξει, νόμιζα οι ταινίες ήταν χαζές, δεν περίμενα τίποτα παραπάνω από το game. Ακόμα γελάω με το story του. Aσμα και έγκυος λέει, ότι νάνε. 🤣 Ούτε και εγώ έχω δει τις ταινίες αλλά έχω πραγματικά απορία. Αν είναι τόσο 8εότυφλα που δε βλέπουν τον άλλο στα 2 μέτρα που κρατά φακό πάνω τους, πως σκατά μπορούν να κατευθυνθούν σε ένα σκοτεινό διάδρομο με 2 μέτρα φάρδος και να στρίβουν κιόλας χωρίς να κουτουλάνε σε ότι υπάρχει γύρω τους.😂 Κάποιος "εξυπνάκιας" μπορεί να πει ότι έχουν echo locate όπως οι καρχαρίες και οι νυχτερίδες, αλλά τότε δε θα έπρεπε να κινήσε καθόλου σε ακτίνα 10-20 μέτρων και όχι να πας σαν χεσμένος δίπλα τους όπως πάει η τύπισα και μπαίνει στο διπλανό δωμάτιο. Τέσπα ξέρω δε θα ήμουν ο popular guy στο party.😂 edit: Για κάποιο λόγο θυμήθηκα αυτό. // Όχι ότι είμαι κοντά σε πνευματική διαύγεια να πιάσω τον NDGT βέβαια.😂 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2024 από ilos 3
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αμα η σ$νυ ψωνυ αμερικα ριχνει τοση προβολη και διαφημιση σε κατι τοσο ανοητο και εχει παρατησει αλλα ε δειχνει και το νοητικο επιπεδο Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2024 από Mhlogiatros
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, just_a_dude είπε Κάνα review θα βγει; Σε opencritic και metacritic δεν έχει τίποτα ακόμη. Έκανε και ρεκόρ χρηστών πριν λίγο Μάλλον δεν ασχολείται "κανείς" με το παιχνίδι. Αν βγει κάνα review από κάποιον τυχαίο youtuber μόνο. Δεν είναι και κάνα ΑΑΑ. Mostly positive 73%, με 292 reviews στο steam. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2024 από xtrmsnpr 1
just_a_dude Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 5 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Έκανε και ρεκόρ χρηστών πριν λίγο Μάλλον δεν ασχολείται "κανείς" με το παιχνίδι. Αν βγει κάνα review από κάποιον τυχαίο youtuber μόνο. Δεν είναι και κάνα ΑΑΑ. Mostly positive 73%, με 292 reviews στο steam. Ε βγήκε για αυτό https://opencritic.com/game/17472/unknown-9-awakening που έχει 1/4 του κόσμου στο steam lol. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 6 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ε βγήκε για αυτό https://opencritic.com/game/17472/unknown-9-awakening που έχει 1/4 του κόσμου στο steam lol. πανέμορφο!
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Βρεθηκε 7,5 στα 10 ποσο κασερι παιρνει αυτος
Arkin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ε βγήκε για αυτό https://opencritic.com/game/17472/unknown-9-awakening που έχει 1/4 του κόσμου στο steam lol. Ακομα ενα forspoken μας ελειπε. Μετα το Immortals of Aveum μετα το forspoken μετα το atlas fallen ακομα δεν εχουν μαθει. Οσο για το A Quiet Place ειναι ενα pure horror παιχνιδι το οποιο δεν θα εχει το τεραστιο κοινο που εχουν αλλα πιο mainstream genres λιγο απο τα βιντεο που εχω δει παντως στο gameplay δεν ειναι ασχημο και θα βρει το κοινο του αν θελει να βιωσει κατι αντιστοιχο απο αυτο που προσφεραν και οι 3 ταινιες που βγηκαν μεχρι στιγμης. Ηδη επεσε κατω απο 20αρικο και το βλεπω σε λιγους μηνες headliner στο humble choice που εκει ειναι με κλειστα ματια που λεμε. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2024 από Arkin 1
omghi2u Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 20 ώρες πριν, just_a_dude είπε Ε βγήκε για αυτό https://opencritic.com/game/17472/unknown-9-awakening που έχει 1/4 του κόσμου στο steam lol. IGN : 7/10 μπορω να πω και οτι... δεν το περιμενα lmfao 1
ilos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 21 ώρες πριν, Arkin είπε Ακομα ενα forspoken μας ελειπε. Μετα το Immortals of Aveum μετα το forspoken μετα το atlas fallen ακομα δεν εχουν μαθει. Οσο για το A Quiet Place ειναι ενα pure horror παιχνιδι το οποιο δεν θα εχει το τεραστιο κοινο που εχουν αλλα πιο mainstream genres λιγο απο τα βιντεο που εχω δει παντως στο gameplay δεν ειναι ασχημο και θα βρει το κοινο του αν θελει να βιωσει κατι αντιστοιχο απο αυτο που προσφεραν και οι 3 ταινιες που βγηκαν μεχρι στιγμης. Ηδη επεσε κατω απο 20αρικο και το βλεπω σε λιγους μηνες headliner στο humble choice που εκει ειναι με κλειστα ματια που λεμε. Για το Atlas Fallen έχω ακούσει πολύ καλά λόγια μετά το free Reign Of Sand overhaul/expansion. Δε νομίζω να ανήκει στην ίδια κατηγορία πλέον.🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα