Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα θέμα με αυτό, σχετικά με την dual card της εθνικής, νομίζω είναι νέο προϊόν. 
Φαίνεται να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την silver credit αλλά συνδιάζει κ χρεωστική, αν μπορώ με μια κάρτα να εναλλάσσω μεταξύ πίστωσης ή άμεσης χρέωσης, αυτό δίνει ευελιξία. Έχει κανείς εμπειρία από την συγκεκριμένη; 

Δημοσ.

Nαι η εμπειρία μου(και δεκάδων γνωστών μου) είναι ότι σου την βγάζουν χωρίς να σε ρωτήσουν όταν ανοίγεις λογαριασμό, και έχει μηνιαίο κόστος, ακόμα και αν την έχεις ως απλή χρεωστική! (εννοώ ότι δεν έχω ενεργοποιήσει την δυνατότητα της πιστωτικής που παρέχει) 

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 3/10/2024 στις 8:09 ΠΜ, Mitskp είπε

Ενα θέμα με αυτό, σχετικά με την dual card της εθνικής, νομίζω είναι νέο προϊόν. 
Φαίνεται να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την silver credit αλλά συνδιάζει κ χρεωστική, αν μπορώ με μια κάρτα να εναλλάσσω μεταξύ πίστωσης ή άμεσης χρέωσης, αυτό δίνει ευελιξία. Έχει κανείς εμπειρία από την συγκεκριμένη; 

Μπουρδουκλωμένο προϊόν κατά τη γνώμη μου. Αν έχεις ήδη τη Silver Credit μπορεις να τη χρησιμοποιεις αντι για τη χρεωστική σου, απλά πληρώνεις το σύνολο του λογαριασμού σου και τέλος. Κι αν κάνεις πάνω απο 7,000 συναλλαγές το χρονο με κάρτες ΕΤΕ βγάζεις τη Gold που θα εχει δωρεάν συνδρομη

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/10/2024 στις 8:09 ΠΜ, Mitskp είπε

Το Dual δουλεύει μόνο σε POS εθνικής οπότε είναι και λίγο "χαζομάρα" το όλο θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...