Dr_Pepper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) είδα amazon εναν 3950χ στα 280 ευρώ και επειδή τυχαίνει να έχω έναν για RMA(απο κεραυνό... ) που έχασα όμως την απόδειξη είπα μήπως αγοράσω απο εκει για να έχω απόδειξη και να δώσω rma αυτόν που έχω και ότι γίνει και είπα να δώ πόσο πάει ένας μεταχειρισμένος 3950x για να δω σε τί ρίσκο θα μπω αν η AMD δεν κάνει RMA τον "σάπιο" λολ 🤣 edit: Για να μην παρεξηγηθώ εννοώ να πουλήσω τον καλό απο το amazon και να μειώσω έτσι την χασούρα /edit και τι βλέπω ολοκαίνουργιοι επεξεργαστές πχ 7950x3d στα 400 ευρώ (και αναλαμβάνει και τα μεταφορικά έξοδα το παιδί που τον πουλάει!), 5950 στα 150- 200!!!! (δηλαδή αν το θηρίο ο 5950 το δίνει ο άλλος 150 ευρώ έναν 10900Κ που έχω να των δώσω για 50 ευρώ; και έναν 9900κ για μια πίτσαφαν; ακόμη δουλεύω τον 5950x στο main και ειναι μια χαρά τα σκοτώνει όλα ωρε που πάμε; τον 3950x να μην το συζητάω καν ε; όχι απλά τζάμπα αλλά θα μου ζητήσουν και λεφτά για να τον πάρουν; 🤣 ) Μπας και ειναι τίποτα σκαμ; Υ.Γ μην δίνετε σημασία στην υπογραφή έχω μερικά χρόνια να μπω στο insomnia και τώρα πρόσφατα ξανάρχομαι που και που άλλα βαριέμαι να την κάνω edit δεν πουλάω τιποτα προς το παρόν. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Dr_Pepper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε είδα amazon εναν 3950χ στα 280 ευρώ και επειδή τυχαίνει να έχω έναν για RMA(απο κεραυνό... ) που έχασα όμως την απόδειξη είπα μήπως αγοράσω απο εκει για να έχω απόδειξη και να δώσω rma αυτόν που έχω και ότι γίνει και είπα να δώ πόσο πάει ένας μεταχειρισμένος 3950x για να δω σε τί ρίσκο θα μπω αν η AMD δεν κάνει RMA τον "σάπιο" λολ 🤣 edit: Για να μην παρεξηγηθώ εννοώ να πουλήσω τον καλό απο το amazon και να μειώσω έτσι την χασούρα /edit και τι βλέπω ολοκαίνουργιοι επεξεργαστές πχ 7950x3d στα 400 ευρώ (και αναλαμβάνει και τα μεταφορικά έξοδα το παιδί που τον πουλάει!), 5950 στα 150- 200!!!! (δηλαδή αν το θηρίο ο 5950 το δίνει ο άλλος 150 ευρώ έναν 10900Κ που έχω να των δώσω για 50 ευρώ; και έναν 9900κ για μια πίτσαφαν; ακόμη δουλεύω τον 5950x στο main και ειναι μια χαρά τα σκοτώνει όλα ωρε που πάμε; τον 3950x να μην το συζητάω καν ε; όχι απλά τζάμπα αλλά θα μου ζητήσουν και λεφτά για να τον πάρουν; 🤣 ) Μπας και ειναι τίποτα σκαμ; Oταν παιρνεις κουτα 5700Χ3D στα 200, 5950X στα 280, ποσο να δωσεις τους αλλους μετεχειρους, ενω δεν εχουν καν εγγυηση κατα πασα πιθανοτητα; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Oταν παιρνεις κουτα 5700Χ3D στα 200, 5950X στα 280, ποσο να δωσεις τους αλλους μετεχειρους, ενω δεν εχουν καν εγγυηση κατα πασα πιθανοτητα; ε ξέρω γω όχι πάντως 150 δεν ειναι αμάξι να πεις θέλει αλλαγή η μπιέλα ο επεξεργαστής όσο παλιός και να ειναι έχει ίδιες επιδόσεις με το που όταν ήταν καινούριος. Κοίτα δεν λέω και εγώ δεν συμφωνώ στο να πουλάς ακριβά κάτι μεταχειρισμένο αλλά δεν ήξερα και εγώ αυτή την περίπτωση (ότι ακόμη πουλάνε καινούριους 5950x στο skroutz και ρίξανε και τόσο την τιμή... ) αλλά οκ ειναι λίγο ακραία περίπτωση 32thread επεξεργαστή 30K cinebench r23 (οκ με λίγο OC αλλά 100% σταθερά και χαμηλές θερμοκρασίες αν έχεις καλή ψύκτρα) και 1650-1750 single ειναι κρίμα και άδικο να τον πουλήσεις 150 ευρώ... Τέσπα ο 5950x πες οκ πέσαμε σε περίπτωση που ακόμη τον πουλάνε καινούργιο και ρήξανε στον πάτο τις τιμές (μάλλον τότε με τα "shortages" και το σκάλπινγκ πήραν 1000 ο καθένας και θέλανε να τους πουλήσουν στα 1000 ευρώ τον έναν και τώρα δεν μπορούν να αδιάσουν το απόθεμα) ο 7950χ3d που ο άλλος τον δίνει 400 και πληρώνει και τα μεταφορικά; ρε θα μας τρελάνουν; 🤣 640 έχει καινούργιος και ειναι ο καλύτερος επεξεργαστής για gaming ΚΑΙ για creators... 🤣 και δεν ειναι και παλιός πέρσυ βγήκε 🤣 Αν δεν περίμενα τον 9950x3d για να κάνω αναβάθμιση και αν δεν μου φαινόταν και ύποπτη σαν αγγελία θα τον αγόραζα μπαμ και κάτω! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Dr_Pepper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε ε ξέρω γω όχι πάντως 150 δεν ειναι αμάξι να πεις θέλει αλλαγή η μπιέλα ο επεξεργαστής όσο παλιός και να ειναι έχει ίδιες επιδόσεις με το που όταν ήταν καινούριος. Κοίτα δεν λέω και εγώ δεν συμφωνώ στο να πουλάς ακριβά κάτι μεταχειρισμένο αλλά δεν ήξερα και εγώ αυτή την περίπτωση (ότι ακόμη πουλάνε καινούριους 5950x στο skroutz και ρίξανε και τόσο την τιμή... ) αλλά οκ ειναι λίγο ακραία περίπτωση 32thread επεξεργαστή 30K cinebench r23 (οκ με λίγο OC αλλά 100% σταθερά και χαμηλές θερμοκρασίες αν έχεις καλή ψύκτρα) και 1650-1750 single ειναι κρίμα και άδικο να τον πουλήσεις 150 ευρώ... Τέσπα ο 5950x πες οκ πέσαμε σε περίπτωση που ακόμη τον πουλάνε καινούργιο και ρήξανε στον πάτο τις τιμές (μάλλον τότε με τα "shortages" και το σκάλπινγκ πήραν 1000 ο καθένας και θέλανε να τους πουλήσουν στα 1000 ευρώ τον έναν και τώρα δεν μπορούν να αδιάσουν το απόθεμα) ο 7950χ3d που ο άλλος τον δίνει 400 και πληρώνει και τα μεταφορικά; ρε θα μας τρελάνουν; 🤣 640 έχει καινούργιος και ειναι ο καλύτερος επεξεργαστής για gaming ΚΑΙ για creators... 🤣 και δεν ειναι και παλιός πέρσυ βγήκε 🤣 Αν δεν περίμενα τον 9950x3d για να κάνω αναβάθμιση και αν δεν μου φαινόταν και ύποπτη σαν αγγελία θα τον αγόραζα μπαμ και κάτω! Εγώ δεν είμαι σίγουρος αν θα αγόραζα και τον 7950x3d να σου πω την αλήθεια .Προκειται για tray έκδοση από όσο βλεπω,οπότε bye bye η κανονική τριετής εγγύηση που έχει ένας box.H αγγελία αναφέρει πως εχει από πλαίσιο για ένα χρονο από ότι βλεπω.Για high end συστημα που προορίζεται ίσως να προτιμούσα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από niko13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) On 03/10/2024 at 01:02, Dr_Pepper said: ε ξέρω γω όχι πάντως 150 δεν ειναι αμάξι να πεις θέλει αλλαγή η μπιέλα ο επεξεργαστής όσο παλιός και να ειναι έχει ίδιες επιδόσεις με το που όταν ήταν καινούριος. Δεν είναι θέμα ότι θα βγάλει πρόβλημα, όμως όταν ο 5900x κοστίζει από 230 ευρω και έχει ~ εφάμιλλες επιδόσεις(αρκετά καλύτερο single, οριακά χειρότερο multi) + εγγύηση, Ε να μην είναι το ταβάνι του 3950x κανένα 50-70ευρω κάτω? Υ.γ Όσο αφορά την "μοντά" με το να αγοράσεις μεταχειρισμένο cpu και να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση για τον δικό σου. Εκτιμω ότι αν σταλθεί σε amd θα τσεκαρουν σειριακους αριθμούς σε σχέση με την αποδειξη και δεν θα περάσει. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, @topos είπε Υ.γ Όσο αφορά την "μοντά" με το να αγοράσεις μεταχειρισμένο cpu και να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση για τον δικό σου. Εκτιμω ότι αν σταλθεί σε amd θα τσεκαρουν σειριακους αριθμούς σε σχέση με την αποδειξη και δεν θα περάσει. Το σκέφτηκα και αυτό και ήμουν μεταξύ του yolo (να το στείλω και ό,τι γίνει) ή να κάνω delid το IHS και να τα ανταλλάξω μεταξύ των 2ο αλλά μάλλον δεν αξίζει τον κόπο απλά το σκέφτηκα γιατί ήταν πονεμένη ιστορία πρόπερσι που μου κάηκε ο 3950 απο κεραυνό και ακόμη πονάει Δεν θυμάμαι τι παίχτηκε τότε ή δεν έβρισκα καινούργιο (για να βγει απόδειξη στο όνομα μου για την εγγύηση) ή ήταν ακριβοί; δεν ειμαι σίγουρος ένα απο τα 2 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από Dr_Pepper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Στις 3/10/2024 στις 12:25 ΠΜ, Dr_Pepper είπε είδα amazon εναν 3950χ στα 280 ευρώ και επειδή τυχαίνει να έχω έναν για RMA(απο κεραυνό... ) που έχασα όμως την απόδειξη είπα μήπως αγοράσω απο εκει για να έχω απόδειξη και να δώσω rma αυτόν που έχω και ότι γίνει και είπα να δώ πόσο πάει ένας μεταχειρισμένος 3950x για να δω σε τί ρίσκο θα μπω αν η AMD δεν κάνει RMA τον "σάπιο" λολ 🤣 edit: Για να μην παρεξηγηθώ εννοώ να πουλήσω τον καλό απο το amazon και να μειώσω έτσι την χασούρα /edit και τι βλέπω ολοκαίνουργιοι επεξεργαστές πχ 7950x3d στα 400 ευρώ (και αναλαμβάνει και τα μεταφορικά έξοδα το παιδί που τον πουλάει!), 5950 στα 150- 200!!!! (δηλαδή αν το θηρίο ο 5950 το δίνει ο άλλος 150 ευρώ έναν 10900Κ που έχω να των δώσω για 50 ευρώ; και έναν 9900κ για μια πίτσαφαν; ακόμη δουλεύω τον 5950x στο main και ειναι μια χαρά τα σκοτώνει όλα ωρε που πάμε; τον 3950x να μην το συζητάω καν ε; όχι απλά τζάμπα αλλά θα μου ζητήσουν και λεφτά για να τον πάρουν; 🤣 ) Μπας και ειναι τίποτα σκαμ; Υ.Γ μην δίνετε σημασία στην υπογραφή έχω μερικά χρόνια να μπω στο insomnia και τώρα πρόσφατα ξανάρχομαι που και που άλλα βαριέμαι να την κάνω edit δεν πουλάω τιποτα προς το παρόν. Το RMA επεξεργαστη δεν απαιτεί απόδειξη. Επίσης η απόδειξη επανω γραφει το serial του CPU που γράφεται πάνω στο τσιπ Επίσης η Intel δε χάνει τόσο γρήγορα αξία, ίσως και λόγω ονόματος, όπως και η NVIDIA σε σύγκριση με την AMD μεταπωλητικά πάντα μιλώντας. Έχω κάνει επεξεργαστή RMA με την Ίντελ 2 φορές και 1 με την AMD κανείς δε μου ζήτησε ΠΟΤΕ απόδειξη και δε χρειάζεται κιόλας όπως και για τις RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Το RMA επεξεργαστη δεν απαιτεί απόδειξη. Επίσης η απόδειξη επανω γραφει το serial του CPU που γράφεται πάνω στο τσιπ Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ ξέρω όταν είχα ρωτήσει την AMD τότε όχι μόνο απόδειξη θέλανε αλλά και φωτογραφία τα κουτιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε Δεν ξέρω τι λες εσύ εγώ ξέρω όταν είχα ρωτήσει την AMD τότε όχι μόνο απόδειξη θέλανε αλλά και φωτογραφία τα κουτιά... Ποτέ όμως καμία από τις 2 εταιρίες, και έκανα και RMA τον 1800Χ με στραβωμένα pin που δεν ήταν καν δικός μου και τον πήρα 50 ευρώ από φίλο Ξανά προσπάθησε, τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Επίσης η Intel δε χάνει τόσο γρήγορα αξία, ίσως και λόγω ονόματος, Ούτε η AMD χάνει απλά έτυχε τώρα με τον συγκεκριμένο, θυμάμαι κατι τιμές που είχαν οι μεταχειρισμένοι FX ακόμη και όταν βγήκε πρώτη γενιά ryzen λολ το ίδιο βέβαια και μετά. 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Ποτέ όμως καμία από τις 2 εταιρίες, και έκανα και RMA τον 1800Χ με στραβωμένα pin που δεν ήταν καν δικός μου και τον πήρα 50 ευρώ από φίλο Ξανά προσπάθησε, τι να πω ε απο τον 1800x μέχρι πρόπερσι που ρώτησα εγώ περάσανε πόσα χρόνια ίσως αλλάξανε πολίτικη ή έπεσα εγώ σε στριμμένο άτομο στο customer service lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Ούτε η AMD χάνει απλά έτυχε τώρα με τον συγκεκριμένο, θυμάμαι κατι τιμές που είχαν οι μεταχειρισμένοι FX ακόμη και όταν βγήκε πρώτη γενιά ryzen λολ το ίδιο βέβαια και μετά. ε απο τον 1800x μέχρι πρόπερσι που ρώτησα εγώ περάσανε πόσα χρόνια ίσως αλλάξανε πολίτικη ή έπεσα εγώ σε στριμμένο άτομο στο customer service lol Μάλλον το 2ο, κάνε τη διαδικασία και απλα μην αναφέρεις τίποτα για απόδειξη αγοράς και βλέπεις. Δε τη χρειαζονται την αποδειξη οπως ειπα γιατι πανε με τα serial number και επειδη τα παράγουν οι ίδιοι με κιλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Μάλλον το 2ο, κάνε τη διαδικασία και απλα μην αναφέρεις τίποτα για απόδειξη αγοράς και βλέπεις. Δε τη χρειαζονται την αποδειξη οπως ειπα γιατι πανε με τα serial number και επειδη τα παράγουν οι ίδιοι με κιλό Βρήκα το email το είχα ξεχάσει αλλά και φωτό τον επεξεργαστή πάνω στην μητρική θέλανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε Βρήκα το email το είχα ξεχάσει αλλά και φωτό τον επεξεργαστή πάνω στην μητρική θέλανε Κάνε άλλη μια προσπάθεια, δε γίνεται να έχουν τόση διαφορά με την Intel στο Customer Support. Εκτος αν ειχε παιχτει κατι και τωρα το αναίρεσαν ξανά. Στην τελικη πες τους δεν εχω απόδειξη αγοράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα