Προς το περιεχόμενο

Επιλογή τραπεζας

akis_supernatural

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας

ειμαι σε φάση ξεκαθαρίσματος καθώς έχω λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες. Θα κλείσω αρκετούς λογαριασμούς 

ποια τράπεζα θα επιλέγατε και γτ;

ανεξάρτητα από απόσταση ατμ και τράπεζας 

Επεξ/σία από akis_supernatural
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πειραιώς πρώτα ,την θεωρώ την πιο εξελιγμένη και με το καλύτερο ebanking και μετά Εθνική μόνο για την ασφάλεια που παρέχει σε συναλλαγές ,στα άλλα της είναι λίγο αργοκίνητη ..

Μακριά από Eurobank ,Alphabank προσωπική άποψη με κακές εμπειρίες

Αν δεν έχεις εξειδικευμένους λόγους (πχ επιχειρηματική σχέση, δάνειο, πληρωμή μισθοδοσίας από τον εργοδότη υποχρεωτικά σε κάποια τράπεζα, κάποια πληρωμή που κάνεις ή δέχεσαι υποχρεωτικά σε κάποια τράπεζα πχ ενοίκιο) τότε για εμένα αυτό που είπες να μη λάβουμε υπόψη είναι και ο σημαντικότερος λόγος.

Δλδ , ΑΤΜ και κατάστημα σχετικά κοντά στις περιοχές που κινείσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, panostza είπε

Αν δεν έχεις εξειδικευμένους λόγους (πχ επιχειρηματική σχέση, δάνειο, πληρωμή μισθοδοσίας από τον εργοδότη υποχρεωτικά σε κάποια τράπεζα, κάποια πληρωμή που κάνεις ή δέχεσαι υποχρεωτικά σε κάποια τράπεζα πχ ενοίκιο) τότε για εμένα αυτό που είπες να μη λάβουμε υπόψη είναι και ο σημαντικότερος λόγος.

Δλδ , ΑΤΜ και κατάστημα σχετικά κοντά στις περιοχές που κινείσαι.

Δηλαδή θα πλήρωνες 0.6 ευρώ τον μήνα στη Eurobank μόνο και μόνο που θα είχες κοντά ένα ατμ;

Επεξ/σία από akis_supernatural

Just now, akis_supernatural said:

Δηλαδή θα πλήρωνες 0.6 ευρώ τον μήνα στη Eurobank μόνο και μόνο που θα είχες κοντά ένα ατμ;

Δλδ €7,2 το χρόνο. Αν είναι 4-5 φορές το μήνα να ψάχνω ΑΤΜ και να κάνω μερικά χλμ με αυτοκίνητο/μηχανή ναι. Είναι €0,02/μέρα. Ο χρόνος μου και η ηρεμία μου αξίζουν πιο πολύ. Αν μάλιστα (δεν ξέρω γιατί δεν έχω Eurobank) σε αυτό το κόστος δίνει και καμιά πληρωμή τζάμπα, καμιά πάγια εντολή ή κάτι για να κάνω "απόσβεση" των χρημάτων ναι, δεν θα το σκεφτόμουν καν.

Τόσο γενικόλογα που το ρωτάς, είναι αδύνατον να πάρεις απάντηση. Είσαι μισθωτός που τη μεταφέρεις εσύ τη μισθοδοσία σου (π.χ. Δημόσιο); Είσαι φοιτητής; Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας; Σε ενδιαφέρει μόνο να μπαίνει ο μισθός και να πληρώνεις με χρεωστική; Θες άλλα προϊόντα τώρα ή μελλοντικά; 

10 hours ago, nimik said:

Πειραιώς πρώτα ,την θεωρώ την πιο εξελιγμένη και με το καλύτερο ebanking .

εχω alpha, πειραιως, εθνικη.

η πειραιως ειναι η μονη χωρις 2fa για e banking απο τον  browser εκτος αν μου διαφευγει κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...