Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας

ειμαι σε φάση ξεκαθαρίσματος καθώς έχω λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες. Θα κλείσω αρκετούς λογαριασμούς 

ποια τράπεζα θα επιλέγατε και γτ;

ανεξάρτητα από απόσταση ατμ και τράπεζας 

Επεξ/σία από akis_supernatural
Δημοσ.

Πειραιώς πρώτα ,την θεωρώ την πιο εξελιγμένη και με το καλύτερο ebanking και μετά Εθνική μόνο για την ασφάλεια που παρέχει σε συναλλαγές ,στα άλλα της είναι λίγο αργοκίνητη ..

Μακριά από Eurobank ,Alphabank προσωπική άποψη με κακές εμπειρίες

Δημοσ.

Αν δεν έχεις εξειδικευμένους λόγους (πχ επιχειρηματική σχέση, δάνειο, πληρωμή μισθοδοσίας από τον εργοδότη υποχρεωτικά σε κάποια τράπεζα, κάποια πληρωμή που κάνεις ή δέχεσαι υποχρεωτικά σε κάποια τράπεζα πχ ενοίκιο) τότε για εμένα αυτό που είπες να μη λάβουμε υπόψη είναι και ο σημαντικότερος λόγος.

Δλδ , ΑΤΜ και κατάστημα σχετικά κοντά στις περιοχές που κινείσαι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, panostza είπε

Αν δεν έχεις εξειδικευμένους λόγους (πχ επιχειρηματική σχέση, δάνειο, πληρωμή μισθοδοσίας από τον εργοδότη υποχρεωτικά σε κάποια τράπεζα, κάποια πληρωμή που κάνεις ή δέχεσαι υποχρεωτικά σε κάποια τράπεζα πχ ενοίκιο) τότε για εμένα αυτό που είπες να μη λάβουμε υπόψη είναι και ο σημαντικότερος λόγος.

Δλδ , ΑΤΜ και κατάστημα σχετικά κοντά στις περιοχές που κινείσαι.

Δηλαδή θα πλήρωνες 0.6 ευρώ τον μήνα στη Eurobank μόνο και μόνο που θα είχες κοντά ένα ατμ;

Επεξ/σία από akis_supernatural
  • Like 1
Δημοσ.
Just now, akis_supernatural said:

Δηλαδή θα πλήρωνες 0.6 ευρώ τον μήνα στη Eurobank μόνο και μόνο που θα είχες κοντά ένα ατμ;

Δλδ €7,2 το χρόνο. Αν είναι 4-5 φορές το μήνα να ψάχνω ΑΤΜ και να κάνω μερικά χλμ με αυτοκίνητο/μηχανή ναι. Είναι €0,02/μέρα. Ο χρόνος μου και η ηρεμία μου αξίζουν πιο πολύ. Αν μάλιστα (δεν ξέρω γιατί δεν έχω Eurobank) σε αυτό το κόστος δίνει και καμιά πληρωμή τζάμπα, καμιά πάγια εντολή ή κάτι για να κάνω "απόσβεση" των χρημάτων ναι, δεν θα το σκεφτόμουν καν.

Δημοσ.

Τόσο γενικόλογα που το ρωτάς, είναι αδύνατον να πάρεις απάντηση. Είσαι μισθωτός που τη μεταφέρεις εσύ τη μισθοδοσία σου (π.χ. Δημόσιο); Είσαι φοιτητής; Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας; Σε ενδιαφέρει μόνο να μπαίνει ο μισθός και να πληρώνεις με χρεωστική; Θες άλλα προϊόντα τώρα ή μελλοντικά; 

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, nimik said:

Πειραιώς πρώτα ,την θεωρώ την πιο εξελιγμένη και με το καλύτερο ebanking .

εχω alpha, πειραιως, εθνικη.

η πειραιως ειναι η μονη χωρις 2fa για e banking απο τον  browser εκτος αν μου διαφευγει κατι

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια ερωτηση. Μπορω να κανω επικαιροποιηση σε λογαριασμο που δεν εχει ebanking online? Υπαρχει ο λογαριασμος σε ebanking αλλου λογαριασμου και απλα ειναι μεσα και αυτος που θελω να κανω επικαιροποιηση. Τραπεζα Πειραιως. 

Δημοσ.
On 02/10/2024 at 23:57, akis_supernatural said:

Θα έβαζα εκεί τον μισθό μου/σύνταξη  ώστε να μην το πληρώνω

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Arkin είπε

Παιδια ερωτηση. Μπορω να κανω επικαιροποιηση σε λογαριασμο που δεν εχει ebanking online? Υπαρχει ο λογαριασμος σε ebanking αλλου λογαριασμου και απλα ειναι μεσα και αυτος που θελω να κανω επικαιροποιηση. Τραπεζα Πειραιως. 

Να κανεις επικαιροποιηση για λογαριασμο αλλου ανθρωπου?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Να κανεις επικαιροποιηση για λογαριασμο αλλου ανθρωπου?

Για λογαριασμο που περιλαμβανετε στο ebanking αλλα δεν ειναι το ebanking του λογαριασμου απλα ειναι σαν συνδικαιουχος. Προκειται για ηλικιωμενο ατομο και εχει λιγες μερες η καρτα οταν βγαζεις χρηματα απο ΑΤΜ λεει οτι πρεπει να γινει επικαιροποιηση. Το θεμα ειναι δεν μπορει να παει σε τραπεζα για αυτο ρωτησω μηπως γινεται με καποιο τροπο. Μετα σκεφτηκα την εξουσιοδοτηση μεσω gov και να γινει η επικαιροποιηση σε καταστημα. 

Δημοσ.

Εθνικη θα ελεγα ως 1η επιλογη.

Πειραιως η χειροτερη με πολυ γραφειοκρατεια, υψηλες προμηθειες, ελαχιστα ατμ ή προβληματικα.

Η eurobank λιγο καλυτερη απο πειραιως.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Arkin είπε

Για λογαριασμο που περιλαμβανετε στο ebanking αλλα δεν ειναι το ebanking του λογαριασμου απλα ειναι σαν συνδικαιουχος. Προκειται για ηλικιωμενο ατομο και εχει λιγες μερες η καρτα οταν βγαζεις χρηματα απο ΑΤΜ λεει οτι πρεπει να γινει επικαιροποιηση. Το θεμα ειναι δεν μπορει να παει σε τραπεζα για αυτο ρωτησω μηπως γινεται με καποιο τροπο. Μετα σκεφτηκα την εξουσιοδοτηση μεσω gov και να γινει η επικαιροποιηση σε καταστημα. 

Kαταρχην να πουμε οτι η επικαιροποιηση δεν αφορα λογαριασμους αλλα ανθρωπους. Δε καταλαβα τι ειπες περι συνδικαιουχων, παντως εαν ο πελατης εχει ebanking μπορει να κανει την επικαιροποιηση απ το pc χωρις να χρειαστει να παει στη τραπεζα. Κι αν ειναι ηλικιωμενος και γνωστος σου  μπορεις  να τη κανεις εσυ γι αυτον.

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
Στις 16/11/2024 στις 4:04 ΜΜ, sdikr είπε

Θα έβαζα εκεί τον μισθό μου/σύνταξη  ώστε να μην το πληρώνω

Πολλοι ιδιωτικοι υπάλληλοι δε διαλέγουν που πληρώνονται πάντως. 3/3 εταιρίες που έχω περάσει μας πληρωναν σε τράπεζα της αρεσκείας τους. Οι δημόσιοι όντως μπορούν να μεταφερθούν κατά βούληση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...