jordansgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Καλησπέρα σας, αναζητώ την απάντηση στην εξής απορία. Έστω ότι συμβαίνει ένα γεγονός-νέο, μια είδηση. Αυτήν την είδηση για πρώτη φορά εγώ την βλέπω σε μία εφημερίδα. Η είδηση υπάρχει σε πολλές εφημερίδες. Γενικώς είναι επιτρεπτό, εγώ(δεν έχω δημοσιογραφική ιδιότητα) να έχω μία σελίδα στο internet όπου να γράψω αυτήν την είδηση; Με το δικό μου στυλ και τρόπο. Πχ η είδηση "Υπάλληλος του ΕΦΚΑ ζήτησε «μίζα» για επίδομα αναπηρίας". Η συγκεκριμένη είδηση με αυτόν ακριβώς τον τίτλο υπάρχει σε μια ιστοσελίδα εφημαρίδας. Η είδηση αυτή έχει πολλά άρθρα, κάθε άρθρο μπορεί να έχει και επιπλέον μία παραπάνω πληροφορία και το "γεγονός"-είδηση αναπλάθεται από άρθρο σε άρθρο(της ίδιας ή και διαφορετικές ιστοσελίδες-εφημερίδες). Πχ στην είδηση παράδειγμα έστω από 10 εφημερίδες διαβάζω μια πληροφορία την φορά. Στην πρώτη λέει την ηλικία της, στην δεύτερη τι χρώμα μαλλία είχε στην τρίτη τι φορόυσα κτλπ. Μπορώ εγώ να προσθέτω στην δική μου σελίδα όλες αυτές τις πληροφορίες; Δεν έχω δημοσιογραφική ιδιότητα Μπορεί κάποιος που έχει δημοσιογραφική ιδιότητα να το κάνει; πχ για το παραπάνω παράδειγμα η σελίδα μου θα ήτανε. "Υπάλληλος του ΕΦΚΑ χρηματιζότανε" 2/10 - Χρώμα μαλλιών: ξανθά 3/10 - χρώμα ρούχων: μαύρα 3/10 - ηλικία: 55 (κρατήστε το νοήμα που γράφω και όχι τι γράφω στο παράδειγμα). Είναι επιτρεπτό, νόμιμο και έγκυρο; Είναι επιτρεπτό, νόμιμο και έγκυρο χωρίς να παραθέτω και να παραπέμπω σε σύνδεσμο από τον οποίο βρήκα την πληροφορία; Είναι επιτρεπτό, νόμιμο και έγκυρο καθώς παραθέτω και παραπέμπω σε σύνδεσμο από τον οποίο βρήκα την πληροφορία; Ευχαριστώ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα