Kontos_Harry Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 'Εχω κατεβάσει αυτό http://sourceforge.net/projects/myphone ένα καλό πρόγραμμα για videoconference και όχι μόνο...δωρεάν opensource.... Το έχω δοκιμάσει σε Intranet Δίκτυο και στο Ιντερνετ με πραγματικές ΙΡ και δουλέυει πολύ ωραία. Το πρόβλημα που έχω είναι όταν είμαι πίσω από ΝΑΤ (Router DSL napt Mode) δεν ξέρω τι ρύθμιση να κάνω για να δουλέψει... Μάλλον θέλει ρύθμιση και το Router και το πρόγραμμα....Επίσης παρατήρησα ότι και το Win Messenger δεν στέλνει-δέχεται αρχεία για τον ίδιο λόγο. Os winxp στο ένα άκρο win2κ στο άλλο. IP router 10.0.0.138 Alcatel , 10.0.0.10 user1 Ας βοηθήσει κανείς.......ευχαριστώ.
Highlander Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Για Alcatel δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά αν ξέρεις να παίζεις με τις ρυθμίσεις. Το παρακάτω το βρήκα στο Forum τους. The best solution to use DMZ... You can use port forwarding too. You must forward TCP port 1720 to your machine and UDP port range from 5000 to 5998. It should work Σημαίνει ότι πρέπει να έχεις ανοικτή την πόρτα 1720 TCP καθώς και μία από το 5000 έως το 5998 σε UDP.
Kontos_Harry Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Σημαίνει ότι πρέπει να έχεις ανοικτή την πόρτα 1720 TCP καθώς και μία από το 5000 έως το 5998 σε UDP. Κοίτα το Alcatel ξέρω να το ρυθμίζω και θα κάνω αυτό που λες.... Αν είδες όμως το πρόγραμμα έχει και αυτο ρύθμιση για ΝΑΤ router στη καρτέλα Network... Επίσης μπορεί να ρυθμίσεις και για Gatekeeper που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει...Πάντως εύχαριστώ...και αν κάποιος ξέρει περισσότερα ευπρόσδεκτος.
Highlander Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Οπότε αν ορίσεις τα ίδια στο Router και στο πρόγραμμα μάλλον θα δουλέψει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.