Προς το περιεχόμενο

earpad μαξιλαρακια ακουστικων


maverik13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα. εχω εδω και χρονια τα hyperx cloud flight και θελω να αλλαξω τα μαξιλαρακια αλλα δεν βρισκω κατι απο ελλαδα  . εχετε καμια ιδεα ακομα και οεμ η απο αλλη ετερια και τα εχετε δοκιμασει πανω σε αυτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, maverik13 είπε

καλησπερα. εχω εδω και χρονια τα hyperx cloud flight και θελω να αλλαξω τα μαξιλαρακια αλλα δεν βρισκω κατι απο ελλαδα  . εχετε καμια ιδεα ακομα και οεμ η απο αλλη ετερια και τα εχετε δοκιμασει πανω σε αυτα?

Δεν έχω δοκιμάσει κάτι αλλά με βάση αυτό εδώ https://www.amazon.com/dp/B0BPJL188Z?th=1 και https://www.brainwavzaudio.com/collections/headphone-pads/products/headphone-pad-hybrid όλα αυτά εδώ ειναι ίδια (έχουν ίδιες διαστάσεις)  HyperX Cloud Stinger/Cloud Flight/CloudX/Cloud II/Cloud III/Cloud Alpha/Cloud Alpha S/Cloud Core

Επισης και εδώ https://vi.aliexpress.com/item/1005006580976194.html γράφει - COMPATIBILITY - These Cloud II ear pads are perfect replacements for HyperX Cloud II/Cloud 2/Cloud 1, Cloud Alpha/Cloud Alpha S, Cloud Flight/Cloud Flight S, Cloud Stinger/Cloud Stinger S/Cloud Stinger Core, Cloud Core/Cloud Mix/Cloud Pro Wireless Headsets.

Υπάρχει αυτό στο skroutz https://www.skroutz.gr/s/52770024/Set-2-Edman-Sponges-Hyperx-Cloud-Alpha-Gaming-Headsets-Over-ear-Eco-Leather-Black.html το οποίο αποστέλλεται από Ρουμανία.

Και πολλά στο Aliexpress https://vi.aliexpress.com/w/wholesale-ear-pads-for-hyperx.html?spm=a2g0o.productlist.search.0

π.χ. και αυτό εδώ που έχει πολύ καλές αξιολογήσεις https://vi.aliexpress.com/item/1005004987990089.html Θα πρέπει όμως να κοιτάξεις στο Specifications πιο model ταιριάζει και με το δικό σου και πρέπει να επιλεξεις ένα από αυτά. π.χ. στο συγκεκριμένο κατάστημα αυτά που δείχνω με κόκκινο πλαίσιο στη φώτο λογικά ταιριάζουν. 

Διαβάζεις αξιολογήσεις με βάση το model (Type) που θέλεις να πάρεις και αποφασίζεις.

Αν δεν εχεις ψωνίσει από Aliexpress αυτά που έβαλα ειναι από προσφορά Choice αν κοστίζει πάνω από 10€ δεν θα εχεις μεταφορικά αν όχι παίρνεις και κάτι ακόμα να φτάσεις τουλάχιστον τα 10€ και θα ειναι free shipping αλλιώς πληρώνεις 2,99€ μεταφορικά. Δεν περνάει τελωνειο στην Ελλαδα, ότι πληρωσεις στο Aliexpress και τπτ παραπάνω. Θα έρθει σε 12-16 μέρες περίπου και λογικά θα σου το παραδώσει η ACS.

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το Aliexpress θα τις βρεις εδώ  https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907

HyperX.JPG

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...