Thermomangr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Με κάλεσαν σήμερα με απόκρυψη και μου είπαν ότι έχω κερδίσει 2 δωροεπιταγες που μπορώ να τις εξαργυρώσω ψηφιακά (500 ευρώ έκαστη) και μπορώ να τις παραλάβω είτε από την έδρα τους, είτε σε ένα box locker της επιλογής μου. Δεν ζήτησαν παραπάνω στοιχεία και απλά μου είπαν εκείνοι το τηλέφωνο (που με είχαν καλέσει ήδη) και το mail του οποιο ήταν και σωστό. Και ότι θα ενημερωθώ με viber και mail σχετικά όταν φτάσουν. Ξέρει κανείς τίποτα; Η πραγματικότητα είναι ότι δεν φαίνεται για scam γιατί πρακτικά δεν έδωσα στοιχεία που δεν είχαν καθώς εκείνοι τα είπαν όλα μόνοι τους και ήξεραν ονοματεπώνυμο τηλέφωνο και mail που έχω περάσει στο λογαριασμό στη box. Ωστόσο ανέφεραν ότι αυτές οι δωροεπιταγές είναι για online αγορές και μπορούν να εξαργυρωθούν και τμηματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackmafia13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Don't. Μονο και μονο επειδη ειναι αποκρυψη πρεπει να κινησει υποψιες, ειδικα οταν σου λενε Αναφορά σε κείμενο Ωστόσο ανέφεραν ότι αυτές οι δωροεπιταγές είναι για online αγορές και μπορούν να εξαργυρωθούν και τμηματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου ένα χιλιαρικάκι έτσι; πόσο τζίρο τους κάνεις το μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thermomangr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε ένα χιλιαρικάκι έτσι; πόσο τζίρο τους κάνεις το μήνα; Τίποτα;;; 4 ευρω; 15 λεπτά πριν, blackmafia13 είπε Don't. Μονο και μονο επειδη ειναι αποκρυψη πρεπει να κινησει υποψιες, ειδικα οταν σου λενε Δλδ; πως μπορεί να γίνει απατεωνιά με αυτό; και ειδικά αν έρθει μέσω box now viber μήνυμα;!;!;! Γενικά είναι περίεργο αλλά και το νούμερο μεγάλο για τέτοια " δωρα" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Για ποιον λόγο να σου δώσουν κάτι τέτοιο; Τι το ιδιαίτερο έχεις; Αυτό και μόνο απαντάς και ξέρεις ότι είναι scam. + Την απόκρυψη. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από p4n0s86 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostpap Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Thermomangr είπε Με κάλεσαν σήμερα με απόκρυψη και μου είπαν ότι έχω κερδίσει 2 δωροεπιταγες που μπορώ να τις εξαργυρώσω ψηφιακά (500 ευρώ έκαστη) και μπορώ να τις παραλάβω είτε από την έδρα τους, είτε σε ένα box locker της επιλογής μου. Δεν ζήτησαν παραπάνω στοιχεία και απλά μου είπαν εκείνοι το τηλέφωνο (που με είχαν καλέσει ήδη) και το mail του οποιο ήταν και σωστό. Και ότι θα ενημερωθώ με viber και mail σχετικά όταν φτάσουν. Ξέρει κανείς τίποτα; Η πραγματικότητα είναι ότι δεν φαίνεται για scam γιατί πρακτικά δεν έδωσα στοιχεία που δεν είχαν καθώς εκείνοι τα είπαν όλα μόνοι τους και ήξεραν ονοματεπώνυμο τηλέφωνο και mail που έχω περάσει στο λογαριασμό στη box. Ωστόσο ανέφεραν ότι αυτές οι δωροεπιταγές είναι για online αγορές και μπορούν να εξαργυρωθούν και τμηματικά. Αν στο email ή στο Vider έχει κάποιο σύνδεσμο, κάνε δεξί κλικ από υπολογιστή, αντιγραφή συνδέσμου και επικόλληση στο σημειωματάριο ώστε να δεις που σε κατευθύνει ο σύνδεσμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisg33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Ελπίζω να κάνεις πλάκα, γιατί αρνούμαι να πιστεψω ότι ελπίζεις ότι όντως είναι αλήθεια αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Therempant Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Thermomangr είπε Και ότι θα ενημερωθώ με viber και mail Υποκλοπή pin αλλαγής κωδικού σου για το e banking πιθανώς. Όντως πως γίνεται να είστε τόσο αθώοι; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Therempant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Χαριζουν 500αρικα επειδη εχεις viber Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makellarispn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Ναι κάτι βρωμάει πάντως. Με απόκρυψη κάτι παίζει. Παίξτους εσύ και πες μας. Αν δουν ότι ασχολείσαι με δύσκολες ερωτήσεις θα υποψιαστούν και θα ξεκόψουν πρώτοι. Ρώτα αθώες ερωτήσεις τύπου τι κερδίζουν αυτοί και γιατί απόκρυψη κλπ. Θα ξεκόψουν πρώτοι λογικά. Κάνε update φίλος. Γμτ να μην έχω λίγο χρόνο να ασχοληθώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander098 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, Thermomangr είπε Με κάλεσαν σήμερα με απόκρυψη και μου είπαν ότι έχω κερδίσει 2 δωροεπιταγες που μπορώ να τις εξαργυρώσω ψηφιακά (500 ευρώ έκαστη) και μπορώ να τις παραλάβω είτε από την έδρα τους, είτε σε ένα box locker της επιλογής μου. Δεν ζήτησαν παραπάνω στοιχεία και απλά μου είπαν εκείνοι το τηλέφωνο (που με είχαν καλέσει ήδη) και το mail του οποιο ήταν και σωστό. Και ότι θα ενημερωθώ με viber και mail σχετικά όταν φτάσουν. Ξέρει κανείς τίποτα; Η πραγματικότητα είναι ότι δεν φαίνεται για scam γιατί πρακτικά δεν έδωσα στοιχεία που δεν είχαν καθώς εκείνοι τα είπαν όλα μόνοι τους και ήξεραν ονοματεπώνυμο τηλέφωνο και mail που έχω περάσει στο λογαριασμό στη box. Ωστόσο ανέφεραν ότι αυτές οι δωροεπιταγές είναι για online αγορές και μπορούν να εξαργυρωθούν και τμηματικά. Έχουν ανακοινωθεί 3 ονόματα νικητών από τη boxnow, για τη δωροεπιταγη των 1000€ νικητής είναι ο Σταμάτης Βλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Thermomangr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Λύση Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Στις 3/10/2024 στις 5:40 ΜΜ, alexander098 είπε Έχουν ανακοινωθεί 3 ονόματα νικητών από τη boxnow, για τη δωροεπιταγη των 1000€ νικητής είναι ο Σταμάτης Βλ. Αδερφέ έχεις Link σχετικό; Διόρθωση... το βρήκα Οπότε τελικά δεν είναι απάτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, Thermomangr είπε Οπότε τελικά δεν είναι απάτη Αν είσαι ο Σταμάτης, όχι. Κακή επικοινωνία πάντως από μέρος τους λες και είναι scam. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Give-me-a-hit Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Thermomangr είπε Αδερφέ έχεις Link σχετικό; Διόρθωση... το βρήκα Οπότε τελικά δεν είναι απάτη φιλε εισαι η εξαιρεση του κανονα... εισαι το 0.00001%, σε λιγο θα ερθει ο πριγκιπας απο την νιγηρια να σου αφησει εκατομμυρια... απιστευτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thermomangr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Give-me-a-hit είπε φιλε εισαι η εξαιρεση του κανονα... εισαι το 0.00001%, σε λιγο θα ερθει ο πριγκιπας απο την νιγηρια να σου αφησει εκατομμυρια... απιστευτο Προτιμώ το τζοκερ.... εκεινο το καλό με τα 18.7 μύρια... αχχαχαχαχαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα