Προς το περιεχόμενο

Καλό αντικλεπτικο μπαστούνι

tzagaritos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα καλό αντικλεπτικο μπαστούνι. Ξέρω ότι αυτό δεν θα κάνει θαύματα, αλλά είναι ένα έξτρα μέτρο προστασίας + ασφάλεια κλοπής. Ενδιαφέρομαι για κάτι καλό, ανεξάρτητου χρημάτων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά κάνω τις εξής παραδοχές για τις επιλογές μου:

• Αν στο βάλουν στο μάτι και κροκόδειλο να έχει μέσα, την "έκατσες"
  • Ένα αντικλεπτικό όσο πιο εμφανές είναι τόσο θα αποθαρρύνει, τουλάχιστον τον ευκαιριακό "ενδιαφερόμενο"
  • Όσο το όποιο αντικλεπτικό είναι ογκώδες και δύσχρηστο στο βάλε-βγάλε, τόσο πιο πιθανό είναι στην πορεία του χρόνου να σταματήσεις να το χρησιμοποιείς

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα είχα βολευτεί πάρα πολύ, στο παλιό αμάξι, το μπαστούνι της Autolok (υπάρχουν πολλά παρόμοια) που κλειδώνει λεβιέ ταχυτήτων με χειρόφρενο. "Βγάζει μάτι" ότι είναι εκεί και είναι εύκολο στο βάλε-βγάλε και στην αποθήκευση (πχ στο πλάι/κάτω από το κάθισμα).

Για το τωρινό αμάξι δεν το χρησιμοποιώ καθώς τα φυσικά χαρακτηριστικά του λεβιέ/χειρόφρενου (μέγεθος, απόσταση, κλπ) δεν το επιτρέπουν

Άλλη ιδέα που δεν την έχω χρησιμοποιήσει αφού πάλι έχω θέμα με τις διαστάσεις των πεταλιών αλλά μου αρέσει (βέβαια απέχει από τις "προδιαγραφές" που ανέφερα παραπάνω, δηλαδή δεν πολυφαίνεται και είναι πιο μανούρα το βάλε-βγάλε) είναι αυτό που πιάνει στο πετάλι/α και δεν του επιτρέπει να κάνει την όποια κίνηση

image.jpeg.19e3324fa8956c8c89414bdea1d72ae4.jpegimage.jpeg.d46c46812123fd33901fdb1be8d3d139.jpegHigh-Quality-New-Car-Pedal-Lock.webp.a611455f110ca447ca417a95fd72737f.webpCar-Clutch-Lock-Universal-Auto-Brake-Pedal-Lock-Throttle-Accelerator-Security-Steel-Stainless-Anti-Tft-Tool.avif

Επεξ/σία από haris_216

το μπαστουνι θα λειτουργησει αποτρεπτικα ισως σε καποιον ψιλικατζη κλεφτη, οπως ειναι ο πιο πανω φιλος, αμα θελουν να στο κλεψουν, το κλεβουν

Ως εκ τουτου οποιο και να βαλεις, το ιδιο ειναι, διαλεξε ενα οικονομικο.

Μονο ασφαλεια κλοπης σε εξασφαλιζει καπως

Εγώ αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος που πήρε τέτοιου είδους αντικλεπτικά και τα χρησιμοποίησε για πάνω από μια βδομάδα.

Το συνεχές βάλε βγάλε και το να έχεις το αντικείμενο πάντα μέσα στην μέση είναι ένας λόγος που εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ. Αν είναι να το κάνω αυτό 2 φόρες την μέρα για πάντα, ας μου κλέψουν το αμάξι καλύτερα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 

Για την τεχνολογία blue link της hyundai έχεις κανείς εικόνα? Το σύστημα συναγερμού της προσφέρει όντως παραπάνω προστασία με την έννοια ότι ο συναγερμός είναι εργοστασιακός κατευθείαν στον εγκέφαλο με gps και διάφορα modes?

25 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Εγώ αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος που πήρε τέτοιου είδους αντικλεπτικά και τα χρησιμοποίησε για πάνω από μια βδομάδα.

Το συνεχές βάλε βγάλε και το να έχεις το αντικείμενο πάντα μέσα στην μέση είναι ένας λόγος που εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ. Αν είναι να το κάνω αυτό 2 φόρες την μέρα για πάντα, ας μου κλέψουν το αμάξι καλύτερα

Εγώ, στο παλιό το αμάξι που βόλευε το κίτρινο της autolok, το έκανα καθημερινά. Εννοείται πως δεν μιλάω να πάω για ψώνια στην Καλλιθέα απόγευμα και να το βάλω. Αλλά στο καθημερινό βραδινό παρκάρισμα στο σπίτι αλλά και στο όποιο παρκάρισμα θα περιελάμβανε και πιθανότητα extended  διαμονής (επίσκεψη, σινεμά, μπαράκι, κλπ) το autolok έμπαινε στη θέση του. Και βέβαια σε πιο "περίεργες" περιοχές άσχετα από το βράδιασμα ή όχι

αναλογα τι θες να κανεις απο κανα πρεζακι καλη δουλεια Κάνει αν Θέλουν να σου κλέψουν και κροκόδειλο να εχεις βάλει μέσα (όπως αναφέρθηκε) θα το πάρουν

5 hours ago, tzagaritos said:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 

Για την τεχνολογία blue link της hyundai έχεις κανείς εικόνα? Το σύστημα συναγερμού της προσφέρει όντως παραπάνω προστασία με την έννοια ότι ο συναγερμός είναι εργοστασιακός κατευθείαν στον εγκέφαλο με gps και διάφορα modes?

καλος ειναι γιατι ενσωματώνεται σε διάφορα συστήματα του οχήματος και ειναι αποτρεπτικός για κλασσικους "περιστασιακούς" κλέφτες - πρεζακια..... απο την αλλη αν βαλουν στο ματι εγκεκριμένα το δικό σου αυτοκίνητο (παίζει μεγαλη σημασία αν εχεις εμπορικό όχημά η οχι) εκει δεν υπαρχει σωτιρια δεν παει να ειναι γεματο pitbul

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...