LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, dimkalogiros είπε Επιτέλους κάποιος το είπε!! Ισχύει. Θα ήθελα να δω και την Xiaomi και τη Huawei να βγουν από το τρυπάκι με τις κυρτές οθόνες. Ήταν ωραία μόδα κάποτε, εποχές Galaxy S6 Edge, S7 κλπ αλλά πλέον κούρασε.. Ειχα το Redmi Note 12 Pro Plus και το εδωσα να παρω το 13 δεν αντεξα ουτε μια βδομαδα με την οθονη του. 1
georgiosmag Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου τουμπανέιρος... όλα τα λεφτά θα είναι ο επεξεργαστής... για να δούμε...
oldnew Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Πάντως αν ειχε ενα πλεονέκτημα το s24, ηταν η ποιο φαρδιά οθόνη σε σχεση με ολο τον ανταγωνισμό. Απο οτι φαίνεται το εχασε και αυτο. Οκ στο χέρι θα κάθεται καλύτερα βέβαια, αλλά όποιος ήθελε να πάρει ναυαρχίδα σε αυτο το form factor, ηταν άπειρες οι επιλογές. 1
gedgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, oldnew είπε Πάντως αν ειχε ενα πλεονέκτημα το s24, ηταν η ποιο φαρδιά οθόνη σε σχεση με ολο τον ανταγωνισμό. Απο οτι φαίνεται το εχασε και αυτο. Οκ στο χέρι θα κάθεται καλύτερα βέβαια, αλλά όποιος ήθελε να πάρει ναυαρχίδα σε αυτο το form factor, ηταν άπειρες οι επιλογές. Η αλλαγή στις διαστάσεις είναι ελάχιστη, δε θα επηρεάσει τις διαστάσεις της οθόνης. Όλα τα Samsung έχουν λόγο πλευρών οθόνης 19.5:9 αντί για 20:9 που χρησιμοποιούν οι περισσότερες μάρκες, είναι δηλαδή λίγο πιο φαρδιά. 1
gedgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, cat1967 είπε Είχα την εντύπωση ότι τα αιφονια είναι τα πιο φαρδιά. Τα iphone είναι κι αυτά 19.5:9, όπως δηλ. και τα Samsung. 1
VonDoulen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Έχει φάει καιρό τώρα άκυρο η συγκεκριμένη. Απ'τη στιγμή που η Xiaomi βγάζει ίδια απόδοση με 500-600€ φθηνότερα. Άσε που κρατάνε & πιο πολλά χρόνια! 1
Dpl900 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Και ευτυχως δεν εχει Curved οθονη και ευχομαι και οι υπολοιποι να αφησουν αυτη την αηδια στην οθονη. Η κυρτή οθόνη από το s23u και μετά είναι όνειρο....καμία σχέση με s7 edge κ.α
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Dpl900 είπε Η κυρτή οθόνη από το s23u και μετά είναι όνειρο....καμία σχέση με s7 edge κ.α Δυο κινητα εχουν περασει με κυρτη οθονη απο τα χερια μου και δεν βολεψαν και μου βγηκε η πιστη να βρω σωστο τζαμακι. 1
ScorpioX777 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου, για να σε εξιταρει σημερα κατι οπως εχει γινει με τις ελαχιστες αλλαγες πρεπει να αλλαζεις τουλαχιστον εταιρεια μια στο τοσο, μετα απο 10 χρονια στη Samsung παω για αλλαγη... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από ScorpioX777
zahos147 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Προσωπικά δεν έχω αγοράσει ποτέ Samsung κινητό (παρόλο που δούλευα στο σέρβις τους). Δεν ξέρω αν είναι το bloodware που με ενοχλεί τόσο ή κάτι άλλο....Ίσως αν γίνουν καλύτερα τα fold τους να τα προτιμήσω. Για την σειρά S από μένα είναι όχι!
Socratis_g Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) αυτό με τις κυρτές οθόνες μεγάλο αγκάθι!! οτι πατσαβούρα τζαμάκι/μεμβράνη έβαζες και δεν καθόταν. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Socratis_g
Dpl900 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 55 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δυο κινητα εχουν περασει με κυρτη οθονη απο τα χερια μου και δεν βολεψαν και μου βγηκε η πιστη να βρω σωστο τζαμακι. Δεν σε βόλεψαν στην προστασία του(τζαμακια και τα σχετικα) οχι στην χρήση να φανταστώ.. Έχω το S23U με απλή μεμβράνη οθόνης και μια ποιοτικη θηκη της Σπιγκεν και δεν έχω πρόβλημα
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Dpl900 είπε Δεν σε βόλεψαν στην προστασία του(τζαμακια και τα σχετικα) οχι στην χρήση να φανταστώ.. Έχω το S23U με απλή μεμβράνη οθόνης και μια ποιοτικη θηκη της Σπιγκεν και δεν έχω πρόβλημα Δεν με βολεψαν γιατι δουλευω με πλοηγηση και οχι με τα τρια κλασικα κουμπια κατω για να πας πισω κλπ.
Jts Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν με βολεψαν γιατι δουλευω με πλοηγηση και οχι με τα τρια κλασικα κουμπια κατω για να πας πισω κλπ. Εμένα σε αντίθεση, με τα gestures που λες με βόλευε περισσότερο η κυρτή στο Oneplus 8 σε σχέση με το s24u, ειδικά με την θήκη. Σε όλα τα υπόλοιπα όμως είναι προτιμότερη η flat. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Jts 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα