Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω ένα θέμα να περάσει η ώρα. Θέλω να δω αν μόνο σε εμένα φαίνεται παράλογο όλο αυτό.

Πέφτει το μάτι μου σε μια αγγελία εργασίας όπου αναφέρει τον μισθό για άγαμο και για έγγαμο. Γνωστό αυτό, δεν είναι στο ίδιο ύψος, αλλά πόσο συμφωνείτε με αυτό;

Προσωπικά είμαι της άποψης ότι ο μισθός πρέπει να έχει σχέση με την εργασία, 2 άτομα που κάνουν την ίδια δουλειά πρέπει να παίρνουν τα ίδια και όχι ο ένας να παίρνει περισσότερα για λόγους τελείως άσχετους με τη εργασία. Επειδή έχει σκυλιά, γατιά, παιδιά και δε ξέρω τι άλλο.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ αλλού παραπέμπει ο τίτλος, άλλα λέει στο post του.

Δηλαδή το 3-5-όσο είναι% προσαύξηση για τον έγγαμο σε πείραξε τώρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και λίγο είναι κιόλας το επίδομα γάμου,αν σε ενοχλεί τόσο να βρεις σύντροφο να παντρευτείς

Επεξ/σία από geomrk
Δημοσ.

Είχα μια κουβέντα τις προάλλες, ο ένας έχει χαρτί και προϋπηρεσία μηχανικού αυτοκινήτων, ο άλλος χαρτί κρεοπώλη. Αμφότεροι δουλεύουν πλέον στην ίδια, άσχετη με το αντικείμενό τους δουλειά.

Ο πρώτος, πιτσιρικάς, μου έλεγε ότι έχει αποκτήσει κάποια εμπειρία, κατεβάζει λύνει δένει μοτέρ, από λεφτά με το ζόρι ~850-900€. Ζήτησε περισσότερα, δεν του έδιναν. Μηχανικοί (όχι βοηθοί) σε Καρέντα/Φιλοσίδη του είπαν ότι παίρνουν ~1.150€ (δεν είμαι σε θέση να το επιβεβαιώσω).

Στον δεύτερο λέω με δική μου πρωτοβουλία, ότι παρατηρώ τα τελευταία χρόνια να ψάχνουν παντού υπαλλήλους για κρεοπωλείο, και πώς και δεν ασχολείται με αυτό, αφού θεωρούσα ότι αφού υπάρχει ζήτηση για προσωπικό και έχει αρχίσει και να βελτιώνεται η κατάσταση στο εργασιακό, θα άξιζε. Μου λέει ότι δε σε πληρώνουν για κρεοπώλη, αλλά για ανειδίκευτο, και δεν κολλάνε τα αντίστοιχα ένσημα.

Εν τω μεταξύ στην κουβέντα κάποια στιγμή μπαίνει η θέση του υπαλλήλου βενζινάδικου, ο οποίος βγάζει (έστω και λίγα) περισσότερα από τους άλλους, με μηδέν προϋπηρεσία, μηδέν απαιτούμενες γνώσεις και πτυχία, και απλά βάζει βενζίνη.

Σε άλλο χώρο και χρόνο, ένας άλλος φίλος που άνοιξε μαγαζί με πίτσα/καφέ και έψαχνε για κοπέλα να φτιάχνει καφέ και να κρατάει ταμείο, μου έλεγε ότι κάτω από χιλιάρικο καθαρά δεν έβρισκε καμία.

Δεν ξέρω, μόνο εμένα μου φαίνεται στρεβλό όλο αυτό;

Δημοσ.
4 hours ago, Neptu said:

Ανοίγω ένα θέμα να περάσει η ώρα. Θέλω να δω αν μόνο σε εμένα φαίνεται παράλογο όλο αυτό.

Πέφτει το μάτι μου σε μια αγγελία εργασίας όπου αναφέρει τον μισθό για άγαμο και για έγγαμο. Γνωστό αυτό, δεν είναι στο ίδιο ύψος, αλλά πόσο συμφωνείτε με αυτό;

Προσωπικά είμαι της άποψης ότι ο μισθός πρέπει να έχει σχέση με την εργασία, 2 άτομα που κάνουν την ίδια δουλειά πρέπει να παίρνουν τα ίδια και όχι ο ένας να παίρνει περισσότερα για λόγους τελείως άσχετους με τη εργασία. Επειδή έχει σκυλιά, γατιά, παιδιά και δε ξέρω τι άλλο.

δεν ειναι παρασκευη ακομα για να ανοιξεις θεμα για να περασει η ωρα. 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...