TasMan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Επειδή τα έχω ψάξει σχεδόν όλα για επαγγελματική χρήση έχω να πω τα εξής: Η σουίτα της MS για όποιον πραγματικά ξέρει να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές της απλά δεν έχει αντίπαλο. Αν όμως χρειάζεται κάποιος έναν απλό επεξεργαστή κειμένου ή να φτιάχνει απλά εξελόφυλλα πιστεύω πως είναι overkill και κοστίζει ακριβά. Το Libre Office -για εμένα που έχω μεν αυξημένες απαιτήσεις επαγγελματικού επιπέδου, αλλά όχι σε σημείο αυτοματοποίησης και μακροεντολών- είναι απλά για τα πανηγύρια, για να μην το πω πιο χοντρά. Καταρχήν τα εικονίδια είναι λες και τα ζωγράφισαν τα παιδιά μου και το ribbon έχει τις επιλογές των μενού κυριολεκτικά όπου να'ναι. Χώρια που δεν την παλεύουν με μεγάλο όγκο εργασιών. Ναι, αν φτιάξω ένα απλό εξελόφυλλο θα το χειριστεί μια χαρά, φτιάξτε όμως ένα αρχείο με πολλαπλά φύλλα με μερικές χιλιάδες καταχωρίσεις το κάθε ένα και θα δείτε τα bugs να κάνουν παρέλαση! Χώρια που η συμβατότητα με τη σουίτα της MS είναι μακράν η χειρότερη! Αν το χρησιμοποιείς μόνο για δικά σου αρχεία οκ, εμένα όμως που συνεχώς μου στέλνουν έγγραφα και excel, πρέπει κυριολεκτικά να κάνω τον μάντη, ειδικά αν μέσα είναι περασμένες φωτογραφίες ή διαγράμματα. Αυτό που τελικά κατέληξα είναι το OnlyOffice. Πολύ δυνατό, μηδαμηνά bugs και απίστευτη συμβατότητα νε MS. Και φυσικά τζάμπα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimlevi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Καμία εναλλακτική πρόταση για σουίτα office εκτός του 365 για android tablet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amigagr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 6 hours ago, logistoulis said: (Εγώ τα έχω με το Excel που όταν το αρχείο είναι βαρύ ανεβάζω πίεση) εσύ ανεβάζεις πίεση όχι το excel. να πας σε γιατρό... 5 hours ago, KostasKri said: Το σχόλιό μου ήταν ειρωνικό κυρίως για τα άτομα εδώ μέσα που δεν δέχονται να πληρώσουν για τίποτα και θεωρούν ότι όλα πρέπει να είναι δωρεάν. να τι παθαινει κανεις οταν ασχολειται με linux. νομιζει οτι θα παει στο μαναβη και τα λαχανα θα ειναι και αυτα τζαμπα! 🙃 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μια ελπίδα να μειωθεί η τάση εξάπλωσης του συνδρομητικού software? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δωρεάν έκδυση έστω με βασικές λειτουργίες δυστυχώς δεν προσφέρει η εταιρία οπότε ίσως χάσει κι αυτή την μάχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 20 hours ago, oldnew said: Μα κανείς σχεδόν στην Ελλάδα δεν χρειάζεται αυτές τις νεες φόρμουλες που λες.. Πριν 10 χρόνια δουλεύα σε μεγάλη εταιρεία. Άρχισα να φτιαχνω το ενα excell μετα το αλλο με macro. Ειχα φυλο excel που παταγες κουμπί macro και τελειωνε σε μιση ωρα. Περίπου ήταν επιστημονική φαντασία αυτα που έκανα , γι αυτο με φώναζαν Αϊνστάιν, και απλα εκπαιδευα τους υπολοιπους να δουλεύουν έτοιμα φύλλα που είχαν macro, οχι να τις δουλεύουν κιόλας. Το 99% στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιεί ουτε το 1% των δυνατοτήτων του excell 2003. Δε γνωριζανε καν οτι το excel παίρνει macro, και ειχανε προϊστάμενο πληροφορικής υποτίθεται.. Φεύγοντας απο εκει πεθανε οτι ειχα φτιάξει γιατι κανείς δεν ήξερε να πειραξει τις macro. Ουτε σήμερα ξερουν. Και μιλαμε για επιχείρηση με 300+ εργαζόμενους. Ξέρω οτι το παράδειγμα που δινω δεν είναι ο κανόνας. Υπάρχουν και ποιο εξελιγμένες επιχειρήσεις, αλλά ποσες είναι αυτες και ποσοι χρειάζονται πραγματικά τα νεα στοιχεία του office? Μετρημένοι στα δάχτυλα των 2 χεριων. Για την ιστορία,πηρα απόλυση στο τέλος γιατί μονο το βύσμα μετράει. Δε με πειραξε, θα έφευγα μονος μου,, ειχα βρει τροπο να βγαζω τα 3πλασια, αλλά είναι πραγματικά αστείο. Χαχαχ. Ειδικα το κομματι που ψοφησε οτι ειχες κανει επειδη εφυγες...Ποσο αληθεια. Τεσπα μεγαλη κουβεντα ανοιγεις με το παραπανω, Το μονο που θα πω ειναι οτι ενας με πολυ καλες γνωσεις Excel μπορει ανετα να "ξαλαφρωσει" το εκαστε γραφειο / εταιρεια απο μερικους υπαλληλους οπως τους παραπανω Παρολα αυτα ομως η τιμη του 365 τουλαχιστον βγαινει με το τι μπορεις να κανεις οχι τι κανει ο ασχετος σε καθε εταιρεια. Οποτε θεωρω οτι αν καποιος χαλαει το μεγαλυτερο μερος του χρονου του σε περιβαλλον Office. Τοτε η τιμη ειναι vfm Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Soulseeker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, Soulseeker said: Χαχαχ. Ειδικα το κομματι που ψοφησε οτι ειχες κανει επειδη εφυγες...Ποσο αληθεια. Τεσπα μεγαλη κουβεντα ανοιγεις με το παραπανω, Το μονο που θα πω ειναι οτι ενας με πολυ καλες γνωσεις Excel μπορει ανετα να "ξαλαφρωσει" το εκαστε γραφειο / εταιρεια απο μερικους υπαλληλους οπως τους παραπανω Και αν το συνεχίσω έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλα ειναι άσχετο. Είπανε σε όσους απορισανε γιατι απολύθηκα, οτι δε δουλεύα και δεν είχα γνώσεις. Με θάψανε τελείως σε μια δουλειά που εσωτερικά οι υπόλοιποι υπάλληλοι με φώναζαν Αϊνστάιν όπως είπα, και είχα αντικαταστήσει 3 υπάλληλους. (εκανα ταυτόχρονα τη δουλειά που κάνανε 3 άνθρωποι 10 χρόνια +). Φυσικά δεν τα λέγανε στους υπόλοιπους υπάλληλους που με ξέρανε γιατι θα γέλαγανε.. Έπρεπε να φύγει ενας (απο τις σοβαρές δουλειες) για να μπει συγγενής ενος της διοίκησης και ολοι οι άλλοι είχανε βυσμα ή ήταν μέτοχοι.. Ενας που είχε φύγει, μου είχε πει, είσαι ο επόμενος. Φυσικά μου κάνανε τον αναμενόμενο πόλεμο πρώτα μπας και παραιτηθώ μόνος μου. Εξωτερικό και πάλι εξωτερικό για δουλειά. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από oldnew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l_kostas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε What? Μια χαρά βλέπω shared folders και σε windows-11 και σε ubuntu! https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/all/onedrive-shared-folders-are-now-a-url-shortcut-i/9cf793c2-c66a-4ebd-b740-2e8485831266 https://www.reddit.com/r/microsoft/comments/1dnje8c/does_anyone_know_whats_going_on_with_onedrive/ Φαίνεται να είναι γενικευμένο πρόβλημα... Αν έχεις κάποια λύση σώσε με! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, l_kostas είπε https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/all/onedrive-shared-folders-are-now-a-url-shortcut-i/9cf793c2-c66a-4ebd-b740-2e8485831266 https://www.reddit.com/r/microsoft/comments/1dnje8c/does_anyone_know_whats_going_on_with_onedrive/ Φαίνεται να είναι γενικευμένο πρόβλημα... Αν έχεις κάποια λύση σώσε με! Καμία... Μάλλον δεν έχω πάρει κάνα update... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Στις 2/10/2024 στις 3:40 ΜΜ, Silverage είπε Υπάρχει και το MAS που ενεργοποιεί και Office εκτός απο windows σε ούτε 10 δευτερόλεπτα. Είχα όλη την καλή διάθεση να πληρώνω 5-10€ σε κλειδάδικα για indows αλλά μετά από κάνα χρόνο μου απενεργοποιούνταν και αφού πλήρωσα κάνα 50αρι σύνολο νευρίασα και τα ενεργοποίησα μόνιμα έτσι. Δεν είναι νόμιμη αυτή η ενεργοποίηση, ούτε τα κλειδιά των 10 ευρώ. Φυσικά αν είσαι ιδιώτης κανείς δεν θα σε ελέγξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα