Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο laptop προσπαθώ να ξεκινήσω το παιχνίδι και μου βγάζει ότι έχει επιλεχθεί η ενσωματωμένη γραφικών του επεξεργαστή... Το laptop φοράει  μία 3050 την οποία δεν μπορεί να δει η εφαρμογή ..... Πώς διορθώνει ?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Δημοσ.

Βασικά έλεγξε εκτός από τα global settings και τα Program settings μήπως με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι έχει δικά του settings που προσπερνά τα global settings.

Επίσης στο psysx selector που δείχνεις στο screenshot, φαίνεται οτι η gpu χρησιμοποιείται μόνο κατά την έξοδο γραφικών στο hdmi ενώ το monitor του laptop χρησιμοποιεί τα ενσωματωμένα. Δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις κάπου "χέρι" εκεί, μα κάτι δεν ταιριάζει στο διάγραμμα...

Δημοσ.

Ναι..... Σίγουρα έχει δικά του settings και δεν ξέρω καν πώς αλλάζουν... Ότι έχει σχέση με τα windows το έχω εξαντλήσει και άλλα παιχνίδια που δοκίμασα μία χαρά δουλεύουν,  μόνο σε αυτό.

εικόνα_Viber_2024-10-02_22-11-58-061.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, 00 George 00 είπε

Ναι..... Σίγουρα έχει δικά του settings και δεν ξέρω καν πώς αλλάζουν... Ότι έχει σχέση με τα windows το έχω εξαντλήσει και άλλα παιχνίδια που δοκίμασα μία χαρά δουλεύουν,  μόνο σε αυτό.

Στο Nvidia Panel που πείραξες τα global settings, έχει tab από πάνω που λέει για Program settings, μπες εκεί και δες αν το game έχει ρύθμιση για τα ενσωματωμένα. Αν ναι άλλαξέ τη μήπως προσπερνα τα global settings

Spoiler

2.jpg.4b622679ea9fb3223ea80f60757efae1.j

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dsi44 είπε

οταν εβαλες performance το ειχες στην πριζα το λαπτοπ?

Ναι το είχα στην μπρίζα .

Όταν απενεργοποιώ την CPU το λάπτοπ χάνει την ρυθμίσεις - κολλάει , τα παιχνίδια το ίδιο ... μάλον δεν εμπλέκετε η GPU έχει κάποιο πρόβλημα ...

Πώς μπορώ να καταλάβω αν δουλεύει σωστά η GPU ??

Δημοσ.

απο τα win αλλαγη power plan οχι απο το bios,ετσι το εκανες?

κανε ενα load safe defaults στο bios και μετα ξεκινα να πειραζεις win.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο bios φαίνεται μία χαρά η γραφικών.....δεν έκανα κάτι

Έχω παρατηρήσει όταν έχω συνδεδεμένο το καλώδιο και ανοίγω τον υπολογιστή η κάρτα παραμένει...οταν  αφαιρέσω το καλώδιο απενεργοποιείται... Κάποιο power management ?????

εικόνα_Viber_2024-10-04_19-36-22-916.jpg

εικόνα_Viber_2024-10-04_19-59-59-817.jpg

Επεξ/σία από 00 George 00
Δημοσ.
On 02/10/2024 at 22:14, 00 George 00 said:

εικόνα_Viber_2024-10-02_22-11-58-061.jpg

Δεν το έχω το game αλλά σ'αυτή την οθόνη, εκεί που είναι highlighted to adapter, αν πατήσεις enter page down,  ή κάτι άλλο, δε σου βγάζει να διαλέξεις κάρτα?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Teddy77 είπε

Δεν το έχω το game αλλά σ'αυτή την οθόνη, εκεί που είναι highlighted to adapter, αν πατήσεις enter page down,  ή κάτι άλλο, δε σου βγάζει να διαλέξεις κάρτα?

Τα δοκίμασα όλα... δεν ανταποκρίνεται .

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι η γραφικών όποτε θέλει εμφανίζεται και όταν θέλει χάνεται από το σύστημα ... κάλεσα την υποστήριξη της lenovo μια και είμαι στην εγγύηση μήπως και βγάλουμε άκρη . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...