Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κωδικός Deals For You της Cosmote
Λήγει 06/10 και έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε Box delivery food.
Όποιος τον θέλει, στέλνει πρ.μνμ. και σημειώνει εδώ δημόσια και που τον χρησιμοποίησε ώστε να τον εκμεταλλευτούν και άλλοι στις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Ασχέτως του παραπάνω, όχι σε μορφή ανταλλαγής, εάν κάποιος έχει κωδικό Βox token που δε θα χρησιμοποιήσει, με ενδιαφέρει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, neced2 είπε

Όποιος τον θέλει, στέλνει πρ.μνμ. και σημειώνει εδώ δημόσια και που τον χρησιμοποίησε ώστε να τον εκμεταλλευτούν και άλλοι στις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Ασχέτως του παραπάνω, όχι σε μορφή ανταλλαγής, εάν κάποιος έχει κωδικό Βox token που δε θα χρησιμοποιήσει, με ενδιαφέρει.

Σου στέλνω ενα box token μονοευρου! Μην μου δωσεις ντιλς εχω κοσμοτε προφανώς! Μεχρι 17/10

Δημοσ.
1 hour ago, panosno1com said:

Σου στέλνω ενα box token μονοευρου! Μην μου δωσεις ντιλς εχω κοσμοτε προφανώς! Μεχρι 17/10

Να'σαι καλά!
Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, neced2 είπε

O Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά. Εφόσον τον χρησιμοποίησες σε Box, δεν μπορεί να γίνει χρήση του πουθενά αλλού. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

O Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά. Εφόσον τον χρησιμοποίησες σε Box, δεν μπορεί να γίνει χρήση του πουθενά αλλού. 

Δεν ισχύει αυτό. 

Screenshot_2024-10-02-22-42-35-085_gr.cosmote.myaccount.widget-edit.jpg.ff51f2b90fb16bdb8a50f40b0c8fd5cb.jpg

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Μια φορά στο ιδιο, μπορεις σε διάφορετικα! :)

Δημοσ.
On 02/10/2024 at 21:47, CHRISpros said:

παντου μπορεις αλλα οχι 2 φορες στην ιδια επιχειρηση

Δημοσ.
1 hour ago, Tsino said:

Γιατί δε φτιαχνουμε ένα post για να δίνουμε deals for you? Μπορεί να γίνει και pin

μαλλον γιατι τον ιδιο λογο που εκλεισε και το χαριζεται. παιζει να μπουν τα ιδια άτομα και να τα κανουν σκουπα εστω και αν δεν τους χρειάζονται. Και μετα να τους χαρίζουν σε άλλους και να το παιζουν και ευεργέτες. Το χαρίζεται ήταν η κατάντια του ανθρώπινου είδους και της απληστίας.

Μπορεις να στείλεις βεβαια στους mods/smods και να τους ρωτησεις. Μακαρι να γίνει και να πετυχει. Ως τωρα και εγω χαριζα κωδικούς σε γνωστούς αφού πιο πολύ τους ήθελα για everest παρα για κατι αλλο. Οποτε πηγαιναν χαμενοι.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...