Chocobo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 55 λεπτά πριν, AtiX είπε είναι η ίδια κουβέντα που γίνεται εδώ μέσα ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πειρατεία με αφορμή πότε για την μουσική, πότε για τις ταινίες, πότε για τις σειρές κλπ κλπ κλπ… Αν γουστάρετε μαζί με εσάς να δικαιολογούνται και να συνυπάρχουν και άλλοι, πολλοί περισσότεροι, που παίζουν παράνομα τα παιχνίδια που εσείς έχετε πληρώσει κανένα πρόβλημα… Αυτά από εμένα… 🙂 Ειλικρινά εγώ δεν έχω θέμα. Ξέρω πως δεν θα το αγόραζαν όπως και να έχει. Ούτε νιώθω κορόιδο που εγώ το πλήρωσα και κάποιος όχι. Εγώ σέβομαι τη δουλειά του άλλου και έχω την άνεση να το αγοράσω.Κάποιος άλλος μπορεί να μην έχει την άνεση , μπορεί να μην τον ενδιαφέρει κλπ.Αποδεκτό απο εμένα. Δεν θα επηρεάσει την gaming εμπειρία μου αν ο γείτονας δεν το πλήρωσε ούτε έχουμε φτάσει σε σημείο να λέμε πως έχει ζημιά. Ειδικά η nintendo παίζει στα 15-40 εκατομμύρια copies τα δυνατά exclusives της , νούμερα που οι άλλοι τα βλέπουν με κιάλια οπότε πολύ συζήτηση για το τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, Chocobo είπε Ειλικρινά εγώ δεν έχω θέμα. Ξέρω πως δεν θα το αγόραζαν όπως και να έχει. Ούτε νιώθω κορόιδο που εγώ το πλήρωσα και κάποιος όχι. Εγώ σέβομαι τη δουλειά του άλλου και έχω την άνεση να το αγοράσω.Κάποιος άλλος μπορεί να μην έχει την άνεση , μπορεί να μην τον ενδιαφέρει κλπ.Αποδεκτό απο εμένα. Δεν θα επηρεάσει την gaming εμπειρία μου αν ο γείτονας δεν το πλήρωσε ούτε έχουμε φτάσει σε σημείο να λέμε πως έχει ζημιά. Ειδικά η nintendo παίζει στα 15-40 εκατομμύρια copies τα δυνατά exclusives της , νούμερα που οι άλλοι τα βλέπουν με κιάλια οπότε πολύ συζήτηση για το τίποτα. Το θέμα μας, για να μην ξεφεύγουμε, δεν είναι το εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τις παράνομες roms ή τους emulators, αλλά αν η ίδια η Nintendo έχει το δικαίωμα να κινείται ακόμα και νομικά κατά αυτών και των προγραμμάτων που τις χρησιμοποιούν… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 16 minutes ago, AtiX said: Το θέμα μας, για να μην ξεφεύγουμε, δεν είναι το εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τις παράνομες roms ή τους emulators, αλλά αν η ίδια η Nintendo έχει το δικαίωμα να κινείται ακόμα και νομικά κατά αυτών και των προγραμμάτων που τις χρησιμοποιούν… Ωραία. Δεν έχει το δικαίωμα να κινείται εναντίον των emulators. Εάν ο emulator είχε ενσωματωμένο και κάποιου είδους store για κατέβασμα roms, τότε φυσικά μπορούσε να κινηθεί νομικά (για το κομμάτι του store όμως). Από την άλλη, έχει κάθε δικαίωμα να κινηθεί εναντίον των σελίδων που διακινούν τις roms (αν και ξέρει ότι είναι μια τρύπα στο νερό). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Ωραία. Δεν έχει το δικαίωμα να κινείται εναντίον των emulators. Εάν ο emulator είχε ενσωματωμένο και κάποιου είδους store για κατέβασμα roms, τότε φυσικά μπορούσε να κινηθεί νομικά (για το κομμάτι του store όμως). Από την άλλη, έχει κάθε δικαίωμα να κινηθεί εναντίον των σελίδων που διακινούν τις roms (αν και ξέρει ότι είναι μια τρύπα στο νερό). Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα… όταν ο emulator εξομοιώνει μόνο ένα μηχάνημα που είναι μάλιστα και σε κυκλοφορία, έχει δικαίωμα ο κατασκευαστής να κινηθεί νομικά εναντίων του…. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Ωραία. Δεν έχει το δικαίωμα να κινείται εναντίον των emulators. Εάν ο emulator είχε ενσωματωμένο και κάποιου είδους store για κατέβασμα roms, τότε φυσικά μπορούσε να κινηθεί νομικά (για το κομμάτι του store όμως). Από την άλλη, έχει κάθε δικαίωμα να κινηθεί εναντίον των σελίδων που διακινούν τις roms (αν και ξέρει ότι είναι μια τρύπα στο νερό). Όπως σου απάντησαν άλλοι , για το emulator μάλλον πως δεν έχει. Αν είχε φαντάζομαι θα είχε κινηθεί δικαστικά άμεσα αντί να ψάχνει συμβιβασμούς κλπ. Πάντως εγώ θα προσθέσω κάτι που δεν έχει ειπωθεί.Προσωπικά δεν θα αγοράσω παιχνίδι της για να το παίξω στα 1080 15-30fps. Οπότε όσο υπάρχει ο emulator απο εμένα θα βλέπει χρήματα η nintendo αγοράζοντας το γνήσιο copy αλλά παίζοντας το στον emulator. Όσο δεν υπάρχει o emulaator όχι. Οπότε ίσως να πρέπει να σκεφτεί πως υπάρχει και αυτή η μερίδα κόσμου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 25 minutes ago, AtiX said: Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα… όταν ο emulator εξομοιώνει μόνο ένα μηχάνημα που είναι μάλιστα και σε κυκλοφορία, έχει δικαίωμα ο κατασκευαστής να κινηθεί νομικά εναντίων του…. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε. Θα το έκανες ξέροντας ότι είναι χαμένη υπόθεση; Μάλλον όχι. Ε, το ίδιο σκέφτηκε και η Nintendo και γι' αυτό το άρθρο δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Καλό είναι να βγούμε από το loop που έχουμε μπει, δε νομίζεις; Δεν υπάρχει τίποτα το παράνομο στον emulator (αν υπάρχει θα ήθελα να το μάθω ειλικρινά). Αν υπήρχε, θα πήγαινε νομικά ώστε να ταρακουνήσει και τους υπόλοιπους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 32 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε. Θα το έκανες ξέροντας ότι είναι χαμένη υπόθεση; Μάλλον όχι. Ε, το ίδιο σκέφτηκε και η Nintendo και γι' αυτό το άρθρο δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Καλό είναι να βγούμε από το loop που έχουμε μπει, δε νομίζεις; Δεν υπάρχει τίποτα το παράνομο στον emulator (αν υπάρχει θα ήθελα να το μάθω ειλικρινά). Αν υπήρχε, θα πήγαινε νομικά ώστε να ταρακουνήσει και τους υπόλοιπους. Πίστευα ότι ήξερες ότι έχει κινηθεί νομικά ήδη κατά του Yuzu… Μην γενικεύεις για τους emulators, δεν κάνουν όλοι την ίδια δουλειά και δεν μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι… ο κάθε ένας αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστό πρόγραμμα και όχι γενικά ως κατηγορία προγραμμάτων… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2 minutes ago, AtiX said: Πίστευα ότι ήξερες ότι έχει κινηθεί νομικά ήδη κατά του Yuzu… Κι εγώ πίστευα ότι ήξερες τι παιζόταν με τον Yuzu κι ότι έβγαζαν λεφτά από αυτό. Αν δεν κάνω λάθος, είχαν κάνει leak κόπια ενός game πριν το release του και ήταν επί πληρωμή η διάθεσή του στους ενδιαφερόμενους. Οπότε τα 2.5 εκατομμυριάκια (που τα δέχτηκε αμαχητί), μάλλον δεν ήταν για τον emulator αλλά για την πειρατεία, δε νομίζεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Κι εγώ πίστευα ότι ήξερες τι παιζόταν με τον Yuzu κι ότι έβγαζαν λεφτά από αυτό. Αν δεν κάνω λάθος, είχαν κάνει leak κόπια ενός game πριν το release του και ήταν επί πληρωμή η διάθεσή του στους ενδιαφερόμενους. Οπότε τα 2.5 εκατομμυριάκια (που τα δέχτηκε αμαχητί), μάλλον δεν ήταν για τον emulator αλλά για την πειρατεία, δε νομίζεις; Αν διάβασες το κατηγορητήριο θα καταλάβαινες ότι ο λόγος που αναφέρεις είναι ένας από τους δεκάδες… Θέλεις να νομίζεις ότι μόνο για αυτό έπεσε το Yuzu, πίστεψε το… Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα πέσει από τα σύννεφα όταν ο επόμενος emulator κλείσει χωρίς να πάει καν σε δίκη, ούτε θα αναρωτιέμαι γιατί έκλεισε, ούτε θα έχω την ψευδαίσθηση ότι όλοι οι εξομοιωτές είναι νόμιμοι… Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 hour ago, AtiX said: Αν διάβασες το κατηγορητήριο θα καταλάβαινες ότι ο λόγος που αναφέρεις είναι ένας από τους δεκάδες… Θέλεις να νομίζεις ότι μόνο για αυτό έπεσε το Yuzu, πίστεψε το… Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα πέσει από τα σύννεφα όταν ο επόμενος emulator κλείσει χωρίς να πάει καν σε δίκη, ούτε θα αναρωτιέμαι γιατί έκλεισε, ούτε θα έχω την ψευδαίσθηση ότι όλοι οι εξομοιωτές είναι νόμιμοι… Οκ, έχεις την άποψή σου, έχω τη δικιά μου. Προσωπικά θα συνεχίσω να είμαι ενάντια σε τέτοιες πρακτικές (όχι ότι μπορώ να κάνω και κάτι, αλλά λέμε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Οκ, έχεις την άποψή σου, έχω τη δικιά μου. Προσωπικά θα συνεχίσω να είμαι ενάντια σε τέτοιες πρακτικές (όχι ότι μπορώ να κάνω και κάτι, αλλά λέμε). Μια στιγμή, στο τελευταίο ποστ δεν είπα την άποψη μου, είπα τα γεγονότα… το ότι τους έκλεισαν γιατί ουσιαστικά έκλεβαν δεν χωράει αμφιβολία όπως και το αν πήγαινε ο κατασκευαστής του Ryujinx σε δίκη η απόφαση θα ήταν η ίδια είναι δεδομένο… Αν δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι πραγματικότητα και τι ευχολόγιο ή επιθυμία, αυτό δεν είναι άποψη, αυτό είναι στρουθοκαμηλισμός… Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisg33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Στις 3/10/2024 στις 9:21 ΠΜ, poulinos είπε μα δεν εχω κανενα θεμα. γιαυι να εχω? αλλα μην βγαινει ο καθενας να γκρινιαζει που η nintendo υπερασπιζεται το προιον της λες.και ειναι υποχρεωμενη να πουλαει χαμηλα ή να αφηνει την πειρατεια να δρα ανεξελεγκτα. θα βγαινουμε και θα λεμε οτι θέλουμε όπως λες και συ. Και θα πειρατευουμε οσο θέλουμε. Ήδη λειτουργούν ακόμα κανονικά οι emulators και θα υπάρξουν και άλλοι στο μέλλον για τα νεα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 5 hours ago, giannisg33 said: θα βγαινουμε και θα λεμε οτι θέλουμε όπως λες και συ. Και θα πειρατευουμε οσο θέλουμε. Ήδη λειτουργούν ακόμα κανονικά οι emulators και θα υπάρξουν και άλλοι στο μέλλον για τα νεα παιχνιδια. μπορεις να γκρινιαξεις οσο θες.ελευθερια λογου.εγω αλλωστε εφερα τα pop corn για τα σχολια. εχουμε φτασει να ειμαστε παρανομοι και να λεμε φταιει η κακια nintendo,sony κτλ.interesting.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα