drapanakis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μου κάνει επανεκκίνηση, και 2 φορές συνεχόμενα. Η μόνη αλλαγή που έγινε ήταν που άνοιξα το κουτί και το φύσηξα για τη σκόνη. Τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Αποσυνδεσε ολα τα ανεμιστηρακια εκτος απο του CPU. Δες αν συνεχιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drapanakis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Πως να το κάνω αυτό; Δεν ξέρω, συγνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Τραβας τα καλωδια με τα οποια συνδεονται στην μητρικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση drapanakis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Λύση Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Και να το δουλέψω χωρίς τα ανεμηστηρακια πόση ώρα; Δε θα γίνει ζημιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Οση ωρα χρειαστει για να επιβεβαιωσεις οτι δεν σου κανει restart. Ζημια δεν θα γινει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drapanakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Καλημέρα, Δεν βλέπω ανενηστηρακια Μόνο του τροφοδοτικού και του επεξεργαστή. Χτες το δούλεψα 1 ώρα + , και δεν έκλεισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virus33 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου μπορει να φταίει και το κουμπι του on/off η restart na τρωει κάποιο κόλλημα εκτος και αν βραχυκυκλωνει καποιο usb 2 η 3 που εχεις καρφωμενο απο την προσοψη του κουτιου στην μητρικη βασικα εγω θα αλλαζα πρωτα το τροφοδοτικο και μετα ολλα τα αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα