drapanakis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Μου κάνει επανεκκίνηση, και 2 φορές συνεχόμενα. Η μόνη αλλαγή που έγινε ήταν που άνοιξα το κουτί και το φύσηξα για τη σκόνη. Τι να κάνω;
kostas_anes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Αποσυνδεσε ολα τα ανεμιστηρακια εκτος απο του CPU. Δες αν συνεχιζει. 1
drapanakis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Πως να το κάνω αυτό; Δεν ξέρω, συγνώμη.
kostas_anes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Τραβας τα καλωδια με τα οποια συνδεονται στην μητρικη 1
Λύση drapanakis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Και να το δουλέψω χωρίς τα ανεμηστηρακια πόση ώρα; Δε θα γίνει ζημιά;
kostas_anes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Οση ωρα χρειαστει για να επιβεβαιωσεις οτι δεν σου κανει restart. Ζημια δεν θα γινει. 1
drapanakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Καλημέρα, Δεν βλέπω ανενηστηρακια Μόνο του τροφοδοτικού και του επεξεργαστή. Χτες το δούλεψα 1 ώρα + , και δεν έκλεισε.
virus33 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 μπορει να φταίει και το κουμπι του on/off η restart na τρωει κάποιο κόλλημα εκτος και αν βραχυκυκλωνει καποιο usb 2 η 3 που εχεις καρφωμενο απο την προσοψη του κουτιου στην μητρικη βασικα εγω θα αλλαζα πρωτα το τροφοδοτικο και μετα ολλα τα αλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα