thelos257 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Καλησπερα σας αντιμετοπιζω ενα προβλημα με τον smpt server της Microsoft του Outlook και του Live. δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο smtp τους. Ως πριν ενα μηνα επαιρνα κανονικα τα μηνυματα στο εμαιλ μου και τωρα εδω και λιγες μερες τιποτα. Μπορει καποιος να βοηθησει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Το smtp είναι για να στέλνεις, όχι να λαμβάνεις Αν μιλάς για αποστολή είναι το smtp-mail.outlook.com Λαμβάνεις κάποιο μήνυμα λάθους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, sdikr είπε Το smtp είναι για να στέλνεις, όχι να λαμβάνεις Αν μιλάς για αποστολή είναι το smtp-mail.outlook.com Λαμβάνεις κάποιο μήνυμα λάθους; Οχι απλος δεν πανε τα μηνυματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 5 minutes ago, thelos257 said: Οχι απλος δεν πανε τα μηνυματα. Μπορεί οι άλλοι να μπλοκάρουν το hotmail Απο το πρόγραμμα αλληλογραφίας που έχεις φεύγει το μήνυμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, sdikr είπε Μπορεί οι άλλοι να μπλοκάρουν το hotmail Απο το πρόγραμμα αλληλογραφίας που έχεις φεύγει το μήνυμα; Ναι το δοκιμασα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 1 hour ago, thelos257 said: Ναι το δοκιμασα αυτο. Εαν φεύγουν λοιπόν απο το πρόγραμμα, τότε δεν χρειάζεσαι ρυθμίσεις smtp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, sdikr είπε Εαν φεύγουν λοιπόν απο το πρόγραμμα, τότε δεν χρειάζεσαι ρυθμίσεις smtp Οχι δεν καταλαβες καλα. Το εχω σε μια ιστοσελιδα φορουμ που εχω φτιαξει για να στελνει εμαιλ στους χρηστες να μπορουμε να απανταμε στις ερωτησεις των χρηστων στην εποικοινωνια. Γι αυτο χρειαζομαι το SMTP αλλα δεν βρισκω ενα εγκιρω που να δουλευει και να συνεργαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, thelos257 said: Οχι δεν καταλαβες καλα. Το εχω σε μια ιστοσελιδα φορουμ που εχω φτιαξει για να στελνει εμαιλ στους χρηστες να μπορουμε να απανταμε στις ερωτησεις των χρηστων στην εποικοινωνια. Γι αυτο χρειαζομαι το SMTP αλλα δεν βρισκω ενα εγκιρω που να δουλευει και να συνεργαζεται. Μα σε ρωτάω, πρόγραμμα, μου λες ναι στέλνω απο πρόγραμμα. Θα πρέπει να δεις τα logs απο το site, υποψιάζομαι πως έχεις πέσει στην περίπτωση που η ms έχει απαιτήσει την χρήση και 2fa και να μην γίνεται χρήση απλού auth στο smtp. Παλιότερα αυτό το κάναμε με χρήση app password https://support.microsoft.com/en-us/account-billing/how-to-get-and-use-app-passwords-5896ed9b-4263-e681-128a-a6f2979a7944 Σε άλλη περίπτωση δεν μου άφησε και έπρεπε να κάνω χρήση Plugin που να είναι συμβατό με Oauth Απο την στιγμή που είναι σε ιστοσελίδα γιατί δεν κάνεις χρήση του smtp του Hosting ; ΥΓ σίγουρα ακόμα το gmail δουλεύει (με χρήση app password) Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, sdikr είπε Μα σε ρωτάω, πρόγραμμα, μου λες ναι στέλνω απο πρόγραμμα. Θα πρέπει να δεις τα logs απο το site, υποψιάζομαι πως έχεις πέσει στην περίπτωση που η ms έχει απαιτήσει την χρήση και 2fa και να μην γίνεται χρήση απλού auth στο smtp. Παλιότερα αυτό το κάναμε με χρήση app password https://support.microsoft.com/en-us/account-billing/how-to-get-and-use-app-passwords-5896ed9b-4263-e681-128a-a6f2979a7944 Σε άλλη περίπτωση δεν μου άφησε και έπρεπε να κάνω χρήση Plugin που να είναι συμβατό με Oauth Απο την στιγμή που είναι σε ιστοσελίδα γιατί δεν κάνεις χρήση του smtp του Hosting ; ΥΓ σίγουρα ακόμα το gmail δουλεύει (με χρήση app password) Δηλαδη πως θα κανω χρηση του smpt hosting ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 5 hours ago, thelos257 said: Δηλαδη πως θα κανω χρηση του smpt hosting ? Θα πρέπει να ρωτήσεις αυτούς που σου παρέχουν το Hosting, συνήθως δίνουν και πρόσβαση για mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα