PapStel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Σωστά τα λέει. Τι να την κάνει την ΑΙ η Nintendo τη στιγμή που βγάζει το πεντακοσιοστό spin off του Mario με την ίδια ακριβώς ιστορία...😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthrevan7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, nzeppos είπε Το συγκεκριμένο όχι, εξαιτίας αυτού: Δεν δίνω 60 ευρώ για ούτε 20 ώρες gameplay. Για το Switch το όριο που έχω θέσει είναι "1 ευρώ ανά ώρα" στη χειρότερη. Ααα όντως πολύ μικρό στορυ και το εψηνα να το πάρω. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Γιατί είναι Ιάπωνας και κάτι ξέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου On 01/10/2024 at 13:37, 6xXx6 said: Εντωμεταξύ για όσους δεν γνωρίζουν το Μάριο καρτ 8 έχει πουλήσει 62.90 Εκατομμύρια κοπιες (Που σαν παραγωγή δε νομίζω ότι τους κόστισε και πολύ) Και πανάκριβες παραγωγές όπως το last of us 2 Με το ζόρι πιάνουν τα 10 εκατομμύρια αν μη τι άλλο ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν στη Nintendo Τι να σου πώ εγώ την βλέπω όχι τόσο ως gaming αλλά σαν εταιρεία που πουλάει νοσταλγία και easy to play games .Εγω μάλλον δεν δένομαι όσο άλλοι γιατί ενώ σαν παιδί τα έλιωσα ούτε το switch ουτε τα παιχνίδια νοιώθω οτι έβγαλαν τα λεφτά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα