dandri Δημοσ. χθες στις 01:01 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 01:01 μμ 11 ώρες πριν, micos000 είπε Ή σέρνεις τον σελιδοδείκτη πάνω στον φάκελο ή πας από burger menu (τις τρεις παύλες)->Σελιδοδείκτες->Διαχείριση σελιδοδεικτών και μεταφέρεις ότι θέλεις, όπου το θέλεις. burger menu (τις τρεις παύλες)->Σελιδοδείκτες->Διαχείριση σελιδοδεικτών-> Μενού σελιδοδεκτών
micos000 Δημοσ. χθες στις 01:54 μμ Δημοσ. χθες στις 01:54 μμ 51 λεπτά πριν, dandri είπε burger menu (τις τρεις παύλες)->Σελιδοδείκτες->Διαχείριση σελιδοδεικτών-> Μενού σελιδοδεκτών Τι εννοείς;
dandri Δημοσ. χθες στις 04:15 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 04:15 μμ 2 ώρες πριν, micos000 είπε Τι εννοείς; Και μετά ;
micos000 Δημοσ. χθες στις 05:06 μμ Δημοσ. χθες στις 05:06 μμ (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, dandri είπε Και μετά ; Εκεί είναι σαν την εξερεύνηση αρχείων. Μεταφέρεις με drag-n-drop ή με cut/paste τους σελιδοδείκτες σου όπου θέλεις ή δημιουργείς φάκελους. Αυτά που είναι κάτω από την γραμμή διεύθυνσης είναι στη γραμμή σελιδοδεικτών. Επεξ/σία χθες στις 05:06 μμ από micos000
dandri Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 23 ώρες 2 ώρες πριν, micos000 είπε Εκεί είναι σαν την εξερεύνηση αρχείων. Μεταφέρεις με drag-n-drop ή με cut/paste τους σελιδοδείκτες σου όπου θέλεις ή δημιουργείς φακέλους. Αυτά που είναι κάτω από την γραμμή διεύθυνσης είναι στη γραμμή σελιδοδεικτών. δημιουργήσει ήδη φακέλους (από εποχής chrome). Στον chrome όμως σε ρωτάει που θέλεις να τοποθετηθεί ο σελιδοδείκτης.
micos000 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δεν σε καταλαβαίνω. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Θέλεις να οργανώσεις τους σελιδοδείκτες σε φάκελους ή όταν αποθηκεύεις σελιδοδείκτη να σε ρωτάει που να τον αποθηκεύσει; Το τελευταίο γίνεται όταν πατήσεις στο αστεράκι για τον σελιδοδείκτη και μετά στο βελάκι που είναι δεξιά από την τοποθεσία. ΓΙα κάτι άλλο γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
dandri Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες 23 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν σε καταλαβαίνω. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Θέλεις να οργανώσεις τους σελιδοδείκτες σε φάκελους ή όταν αποθηκεύεις σελιδοδείκτη να σε ρωτάει που να τον αποθηκεύσει; Το τελευταίο γίνεται όταν πατήσεις στο αστεράκι για τον σελιδοδείκτη και μετά στο βελάκι που είναι δεξιά από την τοποθεσία. Για κάτι άλλο γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. 1) Έχω ήδη φτιάξει φακέλους και θέλω, όταν αποθηκεύω σελιδοδείκτη, να με ρωτάει που να τον αποθηκεύσω. 2) Που είναι το βελάκι που είναι δεξιά από την τοποθεσία ;
dandri Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δεν υπάρχει αυτό που μου δείχνεις.
micos000 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Ρε συ, τι μου δείχνεις τώρα; Αυτό είναι η επεξεργασία σελιδοδείκτη και όχι η αποθήκευση. Αν τον έχεις ήδη στη γραμμή απλά τράβα τον και ρίχτον πάνω σε έναν φάκελο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα