dandri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, micos000 είπε Εγώ πάντως στον firefox ακόμα και όταν αποκλείω τα third-party cookies οι σελίδες (π.χ. iefimerida) δουλεύουν κανονικά. και με ublock origin ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, dandri είπε και με ublock origin ; Ubo πάντα και παντού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Ένα παραδειγμα ακόμη: Σε οποιονδήποτε browser, με αποκλεισμένα τα cookies τρίτων, στη σελίδα www.megatv.com, δεν μπορώ να κάνω κλικε στο LIVE, πρέπει να πατήσω F5.Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Άντε πάλι με τα cookies τρίτων! Ενεργοποίησε τα αναθεματισμένα αφού σου δημιουργούν πρόβλημα. btw, σε μένα προχωράει και παίζει το Live κανονικά με απενεργοποιημένα τα third party cookies και χωρίς f5 και με ublock ενεργό (σε firefox). Δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάνει τέτοια νούμερα εσένα. Το δοκίμασα και σε chrome με απενεργοποιημένα τα cookies τρίτων και μπαίνει κανονικά στο Live. Μπήκα και iefimerida και εκεί όλα καλά με απενεργοποιημένα τα cookies. Να σε ρωτήσω, όταν μπαίνεις σε μια σελίδα για πρώτη φορά και σε ρωτάει για αποδοχή cookies τι επιλέγεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, micos000 είπε Άντε πάλι με τα cookies τρίτων! Ενεργοποίησε τα αναθεματισμένα αφού σου δημιουργούν πρόβλημα. btw, σε μένα προχωράει και παίζει το Live κανονικά με απενεργοποιημένα τα third party cookies και χωρίς f5 και με ublock ενεργό (σε firefox). Δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάνει τέτοια νούμερα εσένα. Το δοκίμασα και σε chrome με απενεργοποιημένα τα cookies τρίτων και μπαίνει κανονικά στο Live. Μπήκα και iefimerida και εκεί όλα καλά με απενεργοποιημένα τα cookies. Να σε ρωτήσω, όταν μπαίνεις σε μια σελίδα για πρώτη φορά και σε ρωτάει για αποδοχή cookies τι επιλέγεις; Απόρριψη όλων. Τα οποιαδήποτε cookies τα καθαρίζω με Disk Cleanup των Windows. Έχω δηλώσει στον browser από ποιες ιστοσελίδες τα cookies να κρατάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, dandri είπε Απόρριψη όλων. Τα οποιαδήποτε cookies τα καθαρίζω με Disk Cleanup των Windows. Μάλιστα. Δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα όταν εφαρμόζεις τόσο σφιχτή πολιτική απόρρητου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, micos000 είπε Μάλιστα. Δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα όταν εφαρμόζεις τόσο σφιχτή πολιτική απόρρητου. Εσύ προσωπικά τι εφαρμόζεις ; Όποτε κλείνεις τον υπολογιστή σου, αφείνεις τα cookies μέσα ; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sortie Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Τι τρέλα είναι αυτή με τα cookies? Γνωρίζουμε τι σκοπό εξυπηρετούν και τι κάνουν ακριβώς ή απλά βγάζουμε αφρούς από το στόμα ανεξέλεγκτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, sortie είπε Τι τρέλα είναι αυτή με τα cookies? Γνωρίζουμε τι σκοπό εξυπηρετούν και τι κάνουν ακριβώς ή απλά βγάζουμε αφρούς από το στόμα ανεξέλεγκτα; Τα cookies εχουν πολλές λειτουργίες. Η βασική λειτουργία τους είναι να θυμάται το site τις προσωπικές σου ρυθμίσεις κατά την πλοήγηση. Το επίμαχο θέμα με τα cookies τρίτων είναι για διαφημιστικούς λόγους και προώθηση των δεδομένων σου σε άλλα site. Γι αυτό όταν βλέπεις π.χ. για tvbox στο google και πας στο ebay θα σου δείχνει tvbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Στις 23/10/2024 στις 2:41 ΠΜ, tutuyo είπε Ghostery παντού (σε chrome και edge) Κοίτα από την στιγμή που ο edge υποστηρίζει όλα τα chrome add-ons, δεν υστερεί πουθενά Και ο Edge σαν τον Chrome είναι. Δεν βλέπω τρελές διαφορές! Στις 25/10/2024 στις 9:10 ΜΜ, micos000 είπε Τα cookies εχουν πολλές λειτουργίες. Η βασική λειτουργία τους είναι να θυμάται το site τις προσωπικές σου ρυθμίσεις κατά την πλοήγηση. Το επίμαχο θέμα με τα cookies τρίτων είναι για διαφημιστικούς λόγους και προώθηση των δεδομένων σου σε άλλα site. Γι αυτό όταν βλέπεις π.χ. για tvbox στο google και πας στο ebay θα σου δείχνει tvbox. Και Firefox που δοκίμασα με αποκλεισμό cookies τρίτων, το ίδιο ακριβώς είναι όπως και ο Edge και ο Chrome. Δηλαδή ορισμένες δυνατότητες σε τοποθεσίες δεν λειτουργούν. Και αυτό αποδεικνύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, dandri είπε Και Firefox που δοκίμασα με αποκλεισμό cookies τρίτων, το ίδιο ακριβώς είναι όπως και ο Edge και ο Chrome. Δηλαδή ορισμένες δυνατότητες σε τοποθεσίες δεν λειτουργούν. Και αυτό αποδεικνύεται. Σόρυ, αλλά αυτό αποδεικνύεται μόνο στην περίπτωση σου. Εγώ και να τα απενεργοποιήσω δεν έχω πρόβλημα. Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει. Τα cookies τρίτων δεν είναι απαραίτητα για τη λειτουργία ενός site, ούτε καν χρήσιμα για το ίδιο site. Οπότε και να τα απενεργοποιήσεις δεν διαταράσσει τη λειτουργία του. Η απενεργοποίηση τους είναι σαν να μπαίνεις σε ιδιωτική περιήγηση. Και εκεί είναι απενεργοποιημένα και διαγράφονται μόλις κλείσει ο browser. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 55 λεπτά πριν, micos000 είπε Σόρυ, αλλά αυτό αποδεικνύεται μόνο στην περίπτωση σου. Εγώ και να τα απενεργοποιήσω δεν έχω πρόβλημα. Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει. Τα cookies τρίτων δεν είναι απαραίτητα για τη λειτουργία ενός site, ούτε καν χρήσιμα για το ίδιο site. Οπότε και να τα απενεργοποιήσεις δεν διαταράσσει τη λειτουργία του. Η απενεργοποίηση τους είναι σαν να μπαίνεις σε ιδιωτική περιήγηση. Και εκεί είναι απενεργοποιημένα και διαγράφονται μόλις κλείσει ο browser. Απενεργοποίησα τον αποκλεισμό cookies τρίτων και παρολαυτα κάνω κλικ π.χ. στο live του megatv.com και δεν μπαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 38 λεπτά πριν, dandri είπε Απενεργοποίησα τον αποκλεισμό cookies τρίτων και παρολαυτα κάνω κλικ π.χ. στο live του megatv.com και δεν μπαίνει. Οπότε κάτι άλλο σου συμβαίνει. Δε μπορεί να είναι από τα cookies. Εμένα πάντως μου μοιάζει για παρεμβολή τρίτου προγράμματος ή addon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Στις 27/10/2024 στις 12:49 ΜΜ, micos000 είπε Εμένα πάντως μου μοιάζει για παρεμβολή addon. Ναι το «I don't care about cookies» addon έφταιγε. Το έβγαλα. Έβαλα τον firefox + ublock origin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, dandri είπε Ναι το «I don't care about cookies» addon έφταιγε. Το έβγαλα. Πλάκα κάνεις; Και δεν το έλεγες ότι είχες αυτό το addon; Το είχα δοκιμάσει κι εγώ και έφαγε σουτ σε μια εβδομάδα γιατί είχα θέματα με αρκετά site. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα