dandri Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, micos000 είπε Δε δουλεύει η java με τους browsers. @micos000 Α) Οι ιστότοποι μπορούν να χρησιμοποιούν JavaScript Να μην επιτρέπεται στους ιστοτόπους να χρησιμοποιούν JavaScript και Β) Οι ιστότοποι μπορούν να χρησιμοποιούν τον βελτιστοποιητή V8 Το Chrome εκτελείται πιο γρήγορα και οι λειτουργίες που χρησιμοποιούν JavaScript θα πρέπει να λειτουργούν με τον αναμενόμενο τρόπο (συνιστάται) Να μην επιτρέπεται στους ιστοτόπους να χρησιμοποιούν τον βελτιστοποιητή V8 Μειώνει την απόδοση αλλά καθιστά τον V8 πιο ανθεκτικό σε επιθέσεις 2 ρυθμίσεις. Πες μου τι επιλεγω. Έχω επιλέξει τη 2η επιλογή από την κάθε περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Δεν ξέρω τι να πω. Και οι δύο επιλογές έχουν τα υπέρ και κατά. Δεν έχει σχέση όμως η Javascript με την java. Το ξανακάνει ο chrome το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν ξέρω τι να πω. Και οι δύο επιλογές έχουν τα υπέρ και κατά. Δεν έχει σχέση όμως η Javascript με την java. Το ξανακάνει ο chrome το πρόβλημα; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν ξέρω τι να πω. Και οι δύο επιλογές έχουν τα υπέρ και κατά. Δεν έχει σχέση όμως η Javascript με την java. Το ξανακάνει ο chrome το πρόβλημα; Είναι θέμα σύνδεσης. Vodafone 4G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dandri είπε Είναι θέμα σύνδεσης. Vodafone 4G Ρωτάς ή το λες; Αν το λες, πως εφτασες στο συμπέρασμα αυτό; Βέβαια δε λέω ότι αποκλείετε απλα μου φαίνεται περίεργο. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 24 λεπτά πριν, micos000 είπε Ρωτάς ή το λες; Αν το λες, πως εφτασες στο συμπέρασμα αυτό; Βέβαια δε λέω ότι αποκλείετε απλα μου φαίνεται περίεργο. Τις ίδιες σελίδες ανοιξα με microsoft edge και ανοίγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Ρε συ μην απαντάς σε μορφή chat. Δίνε λίγο πιο αναλυτικές απαντήσεις να βγάλουμε άκρη και να μη σε ρωτάω συνέχεια τι εννοείς. 1 ώρα πριν, dandri είπε Τις ίδιες σελίδες ανοιξα με microsoft edge και ανοίγουν. Αυτό τώρα τι σχέση έχει με τη Vodafone 4g; Αν ανοίγουν με την ίδια σύνδεση σε διαφορετικό browser τότε κάτι γίνεται με τις ρυθμίσεις σου στον Chrome. Δοκίμασε μια επαναφορά ρυθμίσεων και απεγκατεστησα την java αν δεν έχεις συγκεκριμένες εφαρμογές που την χρειάζονται, γιατί σε κανέναν browser δεν παιζει πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, micos000 είπε Ρε συ μην απαντάς σε μορφή chat. Δίνε λίγο πιο αναλυτικές απαντήσεις να βγάλουμε άκρη και να μη σε ρωτάω συνέχεια τι εννοείς. Αυτό τώρα τι σχέση έχει με τη Vodafone 4g; Αν ανοίγουν με την ίδια σύνδεση σε διαφορετικό browser τότε κάτι γίνεται με τις ρυθμίσεις σου στον Chrome. Δοκίμασε μια επαναφορά ρυθμίσεων και απεγκατεστησα την java αν δεν έχεις συγκεκριμένες εφαρμογές που την χρειάζονται, γιατί σε κανέναν browser δεν παιζει πλέον. Δεν την εγκατέστησα τη java. Ούτε και τον Chrome εγκατέστησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Μετά απο 2 ημέρες παρακολούθησης, όταν ενεργοποιώ τα cookies τρίτων κατασκευαστών, οι σελίδες φορτώνουν σφαίρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Deal breaker για εμένα το ότι ο chrome στο κινητό δεν έχει ad block Πολλές φορές θέλω να συγχρονισω bookmarks η σελίδες μεταξύ υπολογιστή -κινητο οπότε edge είναι μονόδρομος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, tutuyo είπε Deal breaker για εμένα το ότι ο chrome στο κινητό δεν έχει ad block Πολλές φορές θέλω να συγχρονισω bookmarks η σελίδες μεταξύ υπολογιστή -κινητο οπότε edge είναι μονόδρομος Έχεις βάλει blocker διαφημίσεων στον υπολογιστή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2 hours ago, dandri said: Έχεις βάλει blocker διαφημίσεων στον υπολογιστή ; Ghostery παντού (σε chrome και edge) Κοίτα από την στιγμή που ο edge υποστηρίζει όλα τα chrome add-ons, δεν υστερεί πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tutuyo είπε Ghostery παντού (σε chrome και edge) Κοίτα από την στιγμή που ο edge υποστηρίζει όλα τα chrome add-ons, δεν υστερεί πουθενά Τι διαφορά έχει το Ghostery από το ublock origin ; Με Firefox, Chrome, Edge που δοκίμασα, όταν είναι επιλεγμένη η ρύθμιση «Αποκλεισμός cookies τρίτων», ορισμένες ιστοσελίδες δεν φορτώνουν, πχ www.iefimerida.gr, www.newsit.gr . Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Εγώ πάντως στον firefox ακόμα και όταν αποκλείω τα third-party cookies οι σελίδες (π.χ. iefimerida) δουλεύουν κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, micos000 είπε Εγώ πάντως στον firefox ακόμα και όταν αποκλείω τα third-party cookies οι σελίδες (π.χ. iefimerida) δουλεύουν κανονικά. Περίεργο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα